Търся електронна книга - тема 11

• 159 561
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
хм..мислех, че това е цялата книга (предвид че и предишните не са много обемни), но ако наистина е само част, то и аз бих искала продължението моля..

Скрит текст:

# 196
Здравейте търся книгите Красив негодник,Идеалната половинка и Влюбен до доказване на противното.Благодаря предварително.Email:petinka_82@abv.bg

# 197
Здравейте търся книгите Красив негодник,Идеалната половинка и Влюбен до доказване на противното.Благодаря предварително.Email:petinka_82@abv.bg

"Красив негодник" поискай от тук или от MailBooks-а...
Ако имаш предвид "Влюбени до доказване на противното"
свали от тук: http://chitanka.info/text/29842-vljubeni-do-dokazvane-na-protivnoto

# 198
Аз периодично си питам за "Портрет в сепия" и "Дъщеря на съдбата" Blush знам че ги няма, но ако някоя добра душа се чуди дали да ги качи, да знае, че има желаещи  Hug

# 199
Аз периодично си питам за "Портрет в сепия" и "Дъщеря на съдбата" Blush знам че ги няма, но ако някоя добра душа се чуди дали да ги качи, да знае, че има желаещи  Hug

+1  Peace А "Къщата на духовете" има ли я в ел. вариант?

# 200
Да Peace
Има я в MailBooks, както и тук.

# 201
  • София
Здравейте, търся "Любов огромна като катедрала" и "Наричайте ме Скарлет" и двете на Катрин Панкол Simple Smile Потърсих в Мейлбуукс, чети ме, читанка и т.н. обаче никъде ги няма Sad

Ако случайно някой я има ще съм мнооого благодарна да ми я изпрати:
mihaela.n@abv.bg

bouquet

# 202
Отново питам за Пробудена, 8-ма книга "Училище за вампири", защото ми пращат само парчета, ако може цялата..и Екстазът на Гейбриъл.. Благодаря предварително Simple Smile)
eva9123@mail.bg
evmitooo@gmail.com

и аз се включвам за Пробудена
rosi_sk@abv.bg

# 203
Има голяма разлика между фен превод и машинен превод. Фен превод се прави от човек, който е отделил от времето си, има умения и желание да работи по дадения текст, като го прави професионално, само дето няма права за това нещо. Машинен превод е copy - paste в google translator, където текста загубва целият си смисъл. Ако можеше да се прави хубав превод по този начин, щеше да се използва именно този метод. Пък и всеки, който има желание да прочете книгата, може да я мине през транслейтъра. Да де, ама хората търсят читаем превод, затова този не ги устройва. Така че вместо да заблуждавате хората, че това е фен превод, напишете, че е машинен.

Чакай те малко, аз бях отбелязала ИЗРИЧНО в забележка че е машинен превод, ако някъде е отбелязано друго, за това нямам вина. И ги качих в MailBooks понеже получих запитвания за книгите на ЛС и след като обясних как са преведени ме помолиха да ги кача за да ги прочетат.
И не разбирам защо се заяждаме за това, в крайна сметка всеки може и има право да чете книгите които търси както иска.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 00:47 от rosi_sk

# 204
Здравейте, търся "Възвишение" на Милен Русков. Не успях да я намеря, а много ми се ще да я прочета...Ако можете, помогнете

# 205
# 206
Здравейте търся  "Жени" на Чарлс Буковски. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати - wili8@abv.bg

# 207
Здравейте, търся "Възвишение" на Милен Русков. Не успях да я намеря, а много ми се ще да я прочета...Ако можете, помогнете

За съжаление все още не се намира в ел. вариант.  Peace

# 208
Здравейте,
търся на Гал Сасон книги в електронен вариант, и по специално "Едно желание може да промени вашия живот"

# 209
  • Euskal Herria
Случайно някъде да има качена "Нощите на османската принцеса" на Линда Лафърти? Или май е още много рано да се появи?
А ако някой я е чел, ще се радвам да разбера какви са отзивите за нея.

Общи условия

Активация на акаунт