Търся електронна книга - тема 11

• 159 541
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте! Simple Smile
Търся "Правек и други времена". В Читанка и МБ не я открих.

Здравей, няма я в електронен вариант все още.  Peace

# 286
  • Бургас
Здравейте! Simple Smile
Търся "Правек и други времена". В Читанка и МБ не я открих.
Здравей, няма я в електронен вариант все още.  Peace

Благодаря за отговора!   bouquet

# 287
Моля ви, помогнете ми да открия " Под мраморното небе"!

Съжалявам, не можем... за момента я няма в ел.вариант... в общи линии и в хартиен не е много често срещана.  Rolling Eyes
Благодаря, все пак. Явно ще чакаме.

Вече я има в Мейлбукс  Hug от днес  Mr. Green

# 288
  • Берковица
Търся Трилогия Бьорндал от Тригве Гюлбрансен

# 289

Моля ви, помогнете ми да открия " Под мраморното небе"!

Съжалявам, не можем... за момента я няма в ел.вариант... в общи линии и в хартиен не е много често срещана.  Rolling Eyes
Благодаря, все пак. Явно ще чакаме.
[/quote]
Даа, milenuci, вече я има. Снощи я започнах, разкошна е.  Heart Eyes

# 290
Здравейте търся книгата - "Бъди като течащата река"  на Паулу Коелю ако някой може, нека помага !  Peace

# 291
Здравейте! Търся всичко от Джералд Даръл, без качените в читанката. Някой да ме насочи някъде?  Simple Smile
За всеки случай:
tanivtit@abv.bg

# 292
Благодаря на всички, които ми изпратиха "Една година в Прованс". Обаче, днес се опитах да я кача на киндъла и нещо не се получи номера. Бихте ли ми я пратили пак, да опитам отново с качването?

Скрит текст:

# 293
Здравейте,

Моля за малко помощ. Купих си електронна книга от промоцията в хеликон главно за да пробвам дали в крайна сметка след отключвания и конвертирания ще мога да чета на киндъл. Следвах стъпките описани в по-стара тема. В Adobe Digital Editions, книгата е добре. Минах я през PDF ePub DRM Removal и като отворя epub-a(вече без защитата) с coolReader първите 4 глави ги няма. Някой имал ли е подобен проблем?

Благодаря на Violeni за бързия отговор. PDF ePub DRM Removal, който съм сложила е бил демо версия  ooooh!

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 20:32 от KaPaMeJI

# 294
  • гр. София
Аз да попитам пак /след прилично изчакване, тъй като ми се скарахте в предната тема/ дали случайно се появиха някъде тези книжки:

Великолепният век - Хюрем
Демет Алтънйелеклиоглу

Михримах: Розата на султанския дворец
Мухтерем Юджейълмаз

Михримах: Дъщерята на наложницата
Демет Алтънйелеклиоглу

Ще ми мине желанието да ги чета, докато ги намеря...... Mr. Green

# 295
Здравейте,
търся електронен вариант на поредиците Хроники на чародейците и Адски устройства.
Скрит текст:
Благодаря предварително!

Виж първият пост на темата - в MailBooks има всичко което е издадено на бг от поредиците. Може да провериш и в рулит мисля че и там съм ги засичала.
Благодаря!
преди да ги поискам в рулит не ги открих, а тези които ми пратиха в мейлбукс са пдф, които като такива не се четат добре на четеца, а при конвертиране форматинга отиде на кино. става да се прочетат няколко страници, но не и цяла книга. Може и аз да не се оправям нещо с конвертирането. Та надеждата ми беше някой да може да ги сподели в друг формат (epub примерно Simple Smile)

# 296
  • В две мънички очи...
Дам  наистина Хрониките са само в pdf, но от адските - принца и принцесата ги има в по-четими формати.

# 297
  • Пловдив
Търся Доктор сън на Стивън Кинг. В Мейлбокс я има и пише че е на български, но я получих на английски. poliass@abv.bg

# 298
Някой би ли бил така добър да ми изпрати книгата "Красив негодник" или линк за сваляне?  Rolling Eyes
Прочетох, че я има в mailbooks, но тъй като разделителна способност ми е по-малка от посочената, не бих могла да го инсталирам...

# 299
Някой би ли бил така добър да ми изпрати книгата "Красив негодник" или линк за сваляне?  Rolling Eyes
Прочетох, че я има в mailbooks, но тъй като разделителна способност ми е по-малка от посочената, не бих могла да го инсталирам...
http://cheti.me/node/17180
Трябва регистрация и да си напишеш e-maila за да ти я изпратят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт