Търся електронна книга - тема 11

• 159 456
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря на отзовалите се Simple Smile А случайно да ви се намира на Джули Джеймс " Най-сексапилният мъж" (по възможност в doc формат)

Аз я имам ама сканиран pdf, кофтито е че вече не мога да разделям страниците на книгите и да ги преобразувам в друг формат понеже процесора на компа ми сдава багажа и като влкюча програмката машинката гасне.

# 451
Благодаря на отзовалите се Simple Smile А случайно да ви се намира на Джули Джеймс " Най-сексапилният мъж" (по възможност в doc формат)

На Джули Джеймс имам в txt формат: Най-сексапилният мъж, Нещо като любов и Любовни престрелки.

Пишете на лични.

# 452
Здравейте,
Търся книгата "Момичето, което бях" на Джоджо Мойс.

Ако някой я има моля да ми я изпрати.
Благодаря!

# 453
Здравейте,

Благодаря!

Ето линк:
http://dox.bg/files/dw?a=f047d397af

# 454
Здравейте,

Благодаря!

Ето линк:
http://dox.bg/files/dw?a=f047d397af

БЛАГОДАРЯ!

# 455
Здравейте търся всички книги от автора на Кинли Макгрегор, само без "Ограбен копнеж" нея я имам. Много ще съм ви благодарна ако някой има случайно нещо да ми прати. Емайла ми е detito88@abv.bg

Благодаря на тези, които ми пратиха. Отново малко ще ви подосаждам, не знам дали е възможно някой да я има, едва днес излезе, ако може ако някой случайно я има да ми прати на Шерилин Кениън Танц с дявола, на посоченият емайл по горе просто обожавам този автор Simple Smile

# 456
  • Бургас
"Танц с дявола" на Ш. Кениън излезе на 03.06 /т.е. вчера/ официално от издателството. В нета има частичен фен превод от доста време, но недовършен по молба на издателството. Шанса за официална ел. книга е почти нулев, а за скан е твърде рано  Rolling Eyes

# 457
  • Germany
Търся книгите на Айн Ранд и Стъкленият замък. Не мога да влизам в Mailbooks. Предпочитам epub формат. Благодаря предварително
Скрит текст:

# 458
  • На точното място
Има ги в Чети.ме

# 459
цифровата крепост на дан браун ми беше много интересна. Имате ли предловение за подобна книга пак компютри, алгоритми , пароли ...

# 460
Здравейте. Търся "Пчелата" на Оура Лов.   bouquet
И аз Heart Eyes
Скрит текст:

# 461
Някой чете ли Полулош?

# 462
  • София
Може ли да помоля, ако някой има една от тези книги в електронен вариант:

"Идеалната половинка"
"Дъблин стийт"

# 463
Здравейте! Може ли да ви помоля за някоя от книгите:
Дъблин стрийт
Перфектният мъж
Една година в Прованс на пдф или тхт.
И също да попитам- има ли някой и изобщо има ли ги на български другите книги на Кристина Лорен от поредицата Красив негодник?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 16:30 от chica_loca

# 464
Здравейте Simple SmileАко някой  има тези книги ще съм много благодарна ако ми ги изпрати на

irein1988@abv.bg

Предварително благодаря  Hug
Трилогията на Деймиън Дибън "Стражи на историята"
Черил Стрейд-Моето приключение в дивото: 1800 километра по Тихоокеанския хребетен път
Сали Грийн- Полулош
Кийра Кас- Елитът
Даниела Сасердоти-Отведи ме у дома
Карън Мари Монинг-Тайната на забранената книга
Катрин Констабъл-Принцесата на вълците
Сара Адисън Алън-Изгубеното езеро
Мариса Мейър-Синдер Кн.1 от Лунните хроники
Ема Хупър-Ета, Ото, Ръсел и Джеймс
Стефани Пъркинс-Целувка за Ана

Общи условия

Активация на акаунт