Търся електронна книга - тема 11

• 159 461
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
Излезе новата книга на Хелън Филдинг- Бриджет Джоунс луда по онова момче.
Някакви проблясъци да се появи скоро електронно?  Mr. Green Да, раничко е още, излезе преди по-малко от месец, но все пак да запитам.  Whistling
  bouquet

# 511
  • Варна
Не се ли появи някъде електронно "Да изгубиш Хоуп"  Hug

# 512
а някой може ли да ми изпрати ""Перфектният мъж" на Линда?
petq_markova@abv.bg
И аз се нареждам за книжката, ако някой я има, моля. Давам e-mail на лични  Simple Smile

# 513
  • Euskal Herria
petq_markova@abv.bg
И аз се нареждам за книжката, ако някой я има, моля. Давам e-mail на лични  Simple Smile

Разбрах, че скоро ще я има в мейлбукс.

# 514
Търся ,,ИСТОРИЯТА НЯ О'' и ,,ВИНАТА В НАШИТЕ ЗВЕЗДИ,, и ако може да  ми ги прати някой по пощата, защото не мога да инсталирам Mailbooks.

desislava2106@abv.bg

# 515
Търся ,,ИСТОРИЯТА НА О'' и ,,ВИНАТА В НАШИТЕ ЗВЕЗДИ,, и ако може да  ми ги прати някой по пощата, защото не мога да инсталирам Mailbooks.

desislava2106@abv.bg
Имаш Вината в нашите звезди, другата я няма в електронен вариант, доколкото знам.

# 516
Аз търся "Жената на авиатора" на Мелани Бенджамин  .Благодаря предварително.
la_rebelde@abv.bg

# 517
Здравейте,момичета!Търся поредицата на Лорън  Донър,,Топла Връзка,,на български език.Намирам я само на английски.Много Ви моля,ако някой я има нека да ми я изпрати на email dan4e_1973@abv.bg Също търся книгата на Лена Валенти,,Книгата на Хаде,,

# 518
Здравейте!
Излезе новата книга на Хелън Филдинг- Бриджет Джоунс луда по онова момче.
Някакви проблясъци да се появи скоро електронно?  Mr. Green Да, раничко е още, излезе преди по-малко от месец, но все пак да запитам.  Whistling
  bouquet

Има я в mailbooks  Peace Качена е днес.

# 519
Търся ,,ИСТОРИЯТА НЯ О'' и ,,ВИНАТА В НАШИТЕ ЗВЕЗДИ,, и ако може да  ми ги прати някой по пощата, защото не мога да инсталирам Mailbooks.

desislava2106@abv.bg

Имам Историята на О, но е на руски, ако те устройва ще ти я пратя:)

# 520
petq_markova@abv.bg
Аз също бих искала да помоля, ако някой има тази книга да ми я изпрати.
Благодаря предварително!
mimi1221@dir.bg

# 521

Много бих се зарадвала, ако някой качи в mailbooks, ако не да ми прати Домът на мис Перегрин за чудати деца. Praynig Praynig Praynig
monirana@abv.bg

# 522
  • София
Моля ако някой намери Леон Юрис - "Екзодус" на български да ми пише на ЛС.   bouquet

# 523
Лиричните клоуни на Ромен Гари дали вече се намира в електронен вариант?

# 524
Здравейте! Търся книгата на Кийра Кас The One ( продължението на Изборът и Елита). Дали вече я има на бг и в електронен вариант?

Общи условия

Активация на акаунт