Търся електронна книга - тема 11

• 158 476
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Бихте ли ми изпратили "Вината в нашите звезди" Хиляди благодарности.
vaniaap@abv.bg

# 541
Търся "Ангел с часовников механизъм", но не фен превода, който е в мейлбукса, а оригиналната книга с превода на ИБИС. Дали някой я има?

# 542
  • София
Има ги на руски. Засега издателството не е потвърдило със сигурност, че ще  издаде и тях. Последната книга от серията ще излезе  на български език на 28 юни.
Благодаря   bouquet

# 543
Здравейте, има ли някои книгата " Танц с дявола", пратиха ми я от cheti.me но като не е цялата книга....щях да умра от разочарование.....моля ако някои я има да ми я изпрати на ralicaivanova1@abv.bg. Предварително благодаря! Лек ден и успешна седмица на всички Simple Smile

# 544
Някой да има  "Забравената градина" на Кейт Мортън  в електронен вариант?

# 545

Никоя от книгите на Кейт Мортън не е излизала в електронен вариант засега.  Peace

# 546
Има ги на руски. Засега издателството не е потвърдило със сигурност, че ще  издаде и тях. Последната книга от серията ще излезе  на български език на 28 юни.
За кого ще е третата книга.Чела ли си я на руски?Интересна ли е?

# 547
Търся книги на Ромен Гари в електронен вариант.
Дали някъде има на БГ?

# 548
  • Пловдив
Има ги на руски. Засега издателството не е потвърдило със сигурност, че ще  издаде и тях. Последната книга от серията ще излезе  на български език на 28 юни.
За кого ще е третата книга.Чела ли си я на руски?Интересна ли е?

За Уил.И мадама,която не са показвали досега Peace

# 549

Никоя от книгите на Кейт Мортън не е излизала в електронен вариант засега.  Peace

Благодаря ти!
А някоя от следните:

Дъщерята на пазителя на спомени
Да дойдеш на света М. Мацантини

Джинджифиловата къща

да ви се намира?

# 550
Здравейте ,откъде мога да намеря Cheryl Rainfield -"Scars" ?

# 551
COCONELLA,
кутията ти за входящи съобщения е запълнена и не мога да ти пратя линка за "Момичето, което бях" чрез нея, затова ти го пускам тук:
http://dox.bg/files/dw?a=7910516d77
Приятно четене!  Hug
(и изчисти малко кутията  Praynig)

# 552
  • Велико Търново
Здравейте!
Търся "Деца из града" на Мери Хигинс Кларк, както и книги на Харлан Коубън. Ако ме насочите къде да търся, но да не са pdf формат, ще съм ви много благодарна   bouquet

# 553
  • София
Здравейте ,откъде мога да намеря Cheryl Rainfield -"Scars" ?
Заповядай - http://libgen.org/foreignfiction/?s=Cheryl+Rainfield+scars&f … mns=0&f_ext=0

# 554
Здравейте,
Търся някоя книга на Кристина Лорен(без Красив негодник и Красив непознат) на български или английски.

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт