Вайбър

• 353 099
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 470
  • I want it all and I want it now.
Защо не направиш и другите членове с административни функции и тогава се описват.

# 1 471
Здравейте, моят въпрос е следния - администратор съм на  вайбър група, ако изляза/отпиша се/ от групата тя ще продължи ли да съществува с останалите абонати?
Групите във Viber не могат да се изтриват от никого; дори от техните създатели. Viber групите са удобен начин за споделяне на информация между много хора, но имат един недостатък – веднъж създадени, споделената в тях информация не може просто да се изтрие. Дори създателят на групата няма такива правомощия – той може само да напусне групата чрез опцията Leave and Delete. Тази опция обаче не изтрива групата, а просто изтрива груповия чат от акаунта на създателя. За останалите участници групата продължава да съществува и те могат да виждат цялата публикувана в нея информация. Групите във Viber се изтриват автоматично едва след като всичките им членове ги напуснат.

# 1 472
При мен преди опцията leave and delete има clear chat content, може би, би свършило работа. Вероятно чата ще остане, но съобщенията не.
Не споря, няма как да пробвам.

# 1 473
  • София
Здравейте! Моля за съвет! Няколко човека от контактите ми във Вайбър са получили снимка от мен, която аз НЕ съм изпращала. Това го разбрах по техните реакции  - супер, браво и т. Н. Въпросната снимка е на сина ми. Получила съм я от него в Месинджър и единствения човек, на когото съм я изпратила във Вайбър, е баща му. Опасявам дали и други хора от контактите ми не са я получили, но тъй като не сме близки, не са реагирали. Като че ли някой използва моя профил... Първото, което предприех, е да деинсталирам Вайбър. Сега не знам как да продължа?

# 1 474
  • Козлодуй
не е трябвало да бързаш да го деинсталираш а да влезеш на всеки контакт и да изтриеш снимката за всеки - може някой да не я е погледнал още Simple Smile Освен това можеш да зададеш преференции - само тези от контактите ти да получават снимки

# 1 475
Въпросът ми е възможно ли е във вайбър група някой участник да не може да вижда само написаното от друг участник, а всички останали да могат?

# 1 476
Дразни ли ви, и с какво?  callme

С какво ли не...

1. Некадърни разработчици, които са виждали линукс само на картинка.
2. Не можеш да си изтриеш акаунта от скапания вайбър.
3. Съпортът им отказва да ти блокира акаунта, та фирми като Спиди да не ти пращат известията на вайбъра (аз искам да ми пращат СМС, а не известия на Вибратора).
4. Последния път ми напълни телефон с купища спам за някакви безплатни игри и този спам беш hijack-нал всичките търсачки. Пиша нещо да търся в Патицата и вместо резултати, ме прехвърля към дебилния сайт с безплатни игри.

Сега се чудя какво да направя, та тия вайбър идиоти да ми баннат или деактивират акаунта.

# 1 477
изтрила съм си акаунта на таблет- номера,
спиди ми изпраща смс-и,
игри никога не ми е изпращал вайбър

търси причините някъде при теб, може да ди предобрил линукса

# 1 478
изтрила съм си акаунта на таблет- номера,
спиди ми изпраща смс-и,
игри никога не ми е изпращал вайбър

търси причините някъде при теб, може да ди предобрил линукса

Ах, аз му намерих цаката да блокирам всички реклами от всички приложения на телефона, ама пак не'ам желание да инсталирам това недоносче вайбър.

# 1 479
Ах, аз му намерих цаката да блокирам всички реклами от всички приложения на телефона, ама пак не'ам желание да инсталирам това недоносче вайбър.
ще споделиш ли тайната
За андроид ли иде реч?

# 1 480
ще споделиш ли тайната
За андроид ли иде реч?
Да, за андроид, но в модифицираните андроиди (като например MIUI) тази опция е премахната нарочно от диктатурата. Иначе отваряш "Settings", в търсачката пишеш "Network", цъкаш на него и гледаш дали някъде пише "DNS". Ако пише такова нещо, в него въвеждаш dns.adguard.com, изчакваш 1-2 минути и 99% от рекламите се изпаряват.

# 1 481
ще споделиш ли тайната
За андроид ли иде реч?
Да, за андроид, но в модифицираните андроиди (като например MIUI) тази опция е премахната нарочно от диктатурата. Иначе отваряш "Settings", в търсачката пишеш "Network", цъкаш на него и гледаш дали някъде пише "DNS". Ако пише такова нещо, в него въвеждаш dns.adguard.com, изчакваш 1-2 минути и 99% от рекламите се изпаряват.

Може ли 1-2 скрийншот-а, защото никъде не откривам "DNS" (със Самсунг съм)?

# 1 482
При мен е така

# 1 483

При мен излиза единствено Private DNS, като никъде няма възможност да се напише dns.adguard.com.

# 1 484
При мен излиза единствено Private DNS, като никъде няма възможност да се напише dns.adguard.com.

Общи условия

Активация на акаунт