Вайбър

• 353 171
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Козлодуй
Много благодаря Simple Smile Веднага го намерих така Simple Smile Иначе търсих доста Simple Smile

# 1 456
Как може да се пусне реклама във вайбър, че не виждам в настройките?

# 1 457
Здравейте, до скоро виждах определен човек преди колко време е бил на линия, а отскоро не. Дали ми е блокирал чата или ми е изтрил номера?

# 1 458
Здравейте, до скоро виждах определен човек преди колко време е бил на линия, а отскоро не. Дали ми е блокирал чата или ми е изтрил номера?
Махнал си го е от настройките

# 1 459

Здравейте, предстои ми пътуване в Турция и понеже няма да имам роуминг, видях че във Вайбър има тази услуга за 6 евро месечно да може да набираш през Вайбър други номера и да говориш безплатно,ако правилно съм разбрал?
Някой може ли да ми разясни за тази услуга "viber out" и трябва ли отсрещната страна да има смартфон и вайбър ,за да може да говорим?
Благодаря предварително!
Поздрави!

# 1 460

Здравейте, предстои ми пътуване в Турция и понеже няма да имам роуминг, видях че във Вайбър има тази услуга за 6 евро месечно да може да набираш през Вайбър други номера и да говориш безплатно,ако правилно съм разбрал?
Някой може ли да ми разясни за тази услуга "viber out" и трябва ли отсрещната страна да има смартфон и вайбър ,за да може да говорим?
от вайбър на вайбър си е безплатно където и да си.
Аз това го разбирам, да ползваш вайбъра да се обаждаш на мобилни и стационарни телефони по цял свят. Но не е безплатно, а 6 евро на месец. Защото, ако те имат вайбър ще им се обадиш по вайбъра, ако нямат - от вайбър на телефона им.

За снимките:
Вайбър го използват именно, за да намерят снимката, и името на някой, достатъчно е да напишеш номера му в търсачката.

# 1 461
  • Точно където трябва
Не знаех, че има спец.тема за вайбър. Питам и тук. Може ли временно да си изключа вайбър, така че да не получавам никакви съобщения. И след време, като го включа да прочета евентуално. Като за този период на отсрещната страна да излизат като недоставени.

# 1 462
Не знаех, че има спец.тема за вайбър. Питам и тук. Може ли временно да си изключа вайбър, така че да не получавам никакви съобщения. И след време, като го включа да прочета евентуално. Като за този период на отсрещната страна да излизат като недоставени.
Интернета да спрете, друг вариант няма. Ако блокирате никога няма да ги получите. Чакам отдавна да оправят това, но явно няма.   .....

# 1 463
  • Варна
Е как,може да се спре самото приложение от настройките на телефона.
Влизаш в настройки,приложения и известия ,от там даваш "принудително спиране".
Това е .

# 1 464
  • Точно където трябва
Имам Настройки- Известия/ без приложения/ но там няма нищо такова ..

# 1 465
  • Варна
Не на Вайбър.
Тези на телефона.
Сега ,ще ти снимам

Влизаш в Приложения и известия.
Намираш Вайбър и влизаш там.
После избираш това най- вдясно "Принудително спиране"

Така спираш цялото приложение временно.Като го отвориш, съобщенията са там.
Това е

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 11:23 от gali-presi

# 1 466
Мога ли да изляза, с опция от сорта на Exit, от десктоп версията? Понякога известията ме разсейват по време на работа, но не намирам как мога за момента да изляза от приложението.

# 1 467
  • Точно където трябва
gali- presi, много благодаря. А когато го пусна отново ще прочета ли съобщения, изпратени докато е спрян?
Пробвах, не става. При мен не изглежда така, но имам деинсталиране, затваряне, изчисти данни. Като избера затваряне ми казва, че принудителното спиране ще затрудни работата на вайбър. Избирам го и пак получавам съобщения. А като го отворя отново пак имам възможност да го спра т.е все едно не е спрян. Иначе би трябвало да има възможност да го включа.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 11:34 от elliee

# 1 468
  • Варна
Да,на 100% Hands V

# 1 469
Здравейте, моят въпрос е следния - администратор съм на  вайбър група, ако изляза/отпиша се/ от групата тя ще продължи ли да съществува с останалите абонати?

Общи условия

Активация на акаунт