"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 907
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и честит имен ден на ЦВЕТЯТА.
Току що изгледах наспокойствие последния епизод.
Пъво - много ми липсва бритончето на Чачко.Така ми напомня Емир и някак си не ми се ще да е така.Не че не ми харесва , ноооо .Слабичък и с бритончето си беше супер.
И Мси мисля за Селим- То че ще го освободят ще го освободят. Най-вероятно и Ке нан ще помогне.
Поръчала го е жената на убития.Аз така го разбирам- само по снимки .Тя май има връзка с брата на мъжа си.
Привет Тарлио  Hug
Аз така и не разбрах роднинските връзки на ония тримата. Във фейса пък пишеше, че жената и мъжа са брат и сестра на убития  Rolling Eyes Rolling Eyes Както и да е и аз мисля, че те са поръчали убийството.  Peace Обаче дали и някой друг от нашите познайници е замесен  newsm78

# 76
# 77
# 78

Пъво - много ми липсва бритончето на Чачко.Така ми напомня Емир и някак си не ми се ще да е така.Не че не ми харесва , ноооо .Слабичък и с бритончето си беше супер.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm03

Shocked Shocked ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
# 80
  • близо до брега на морето

А аз - не.  ooooh! ooooh! ooooh!  Вени,  Hug Hug Hug защо не си ми казала?? Кви са тия тайни?!  Crossing Arms Crossing Arms
Последният ми шанс е 26-и
 Mr. Green Mr. Green

ИвеHug Hug Hug то беше малко преди полунощ като видях, че благодари Peace  Ама сигурно не е бил вчера рождения му ден. Все щеше да се покаже някоя снимка.

И той като батко Али, не можем да му уцелим датата.... hahaha hahaha hahaha Поне на Крачо му знаем годината  Laughing

Joy Joy Joy JoyИвче,много потайни са бе джанъм-кво крият-страх ги е ,че требе да черпят ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Споко,далеко сте ни Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug

# 81

Чачко пак се завира в техниката  Joy Joy Joy Joy
Каква е пък тази гора  newsm78 newsm78 newsm78

# 82
# 83
# 84
 wavey wavey wavey

Вени, много, мнооого хубави гифчета!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Особено онова в което Яманчи се тъпче.  Heart Eyes Heart Eyes Много е ящен бе значииии  Mr. Green

# 85

Чачко пак се завира в техниката  Joy Joy Joy Joy
Каква е пък тази гора  newsm78 newsm78 newsm78

Сигурно Тан е отвлякъл Мира.  newsm78 newsm78 newsm78

# 86

Сигурно е женско коте и търси Яманчи  hahaha hahaha hahaha

# 87
Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник на именниците   ura
При мен пък след нощният дъжд, сега грее слънце  Party Party Party
А това ме посрещна преди малко в туитъра, така че го споделям  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може ли теб да те посрещне така, а мен с Крачола?  Shocked Shocked Shocked Криел си РД-то, все едно някой го интересува!!!  hahaha hahaha

# 88

Сигурно е женско коте и търси Яманчи  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Привет  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник на именниците   ura
При мен пък след нощният дъжд, сега грее слънце  Party Party Party
А това ме посрещна преди малко в туитъра, така че го споделям  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може ли теб да те посрещне така, а мен с Крачола?  Shocked Shocked Shocked Криел си РД-то, все едно някой го интересува!!!  hahaha hahaha

Това ти е наказанието, дето така лесно на хариза на оная сурвакница все го нападаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 89
  • близо до брега на морето

Общи условия

Активация на акаунт