Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 14

• 64 252
  • 731
  •   1
Отговори
"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum)

"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) е индийски сериал на телевизия StarTV, като започва през август 2011 г. и продължава и до днес, като до момента са излъчени приблизително 900 епизода. Сериалът проследява пътищата на Сандия и Сурадж. Той е затрогваща сага за любовта, насърчаването и разбирането.
      На пръв поглед двамата нямат нищо общо - тя е образована, той - обикновен и неграмотен сладкар. Тя мечтае да стане офицер, като се опитва да счупи оковите на семейните ценности. Той е сладкодумен и успява сам в живота. Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства.
      Сандия е чужда в новия си дом, не разбира нито порядките, нито ценностите на семейството. Възпитана да уважава възрастните, тя не се опълчва на своята свекърва, но трябва да реши - дали да се превърне в типичната домакиня или да продължи да преследва мечтата си - да се изучи и да стане полицай. Подкрепа получава от своя съпруг, който трябва да балансира между властната си майка и амбициозната си жена.
      Сериалът се излъчва всеки делничен ден от 15.30 по БТВ на мястото на "Цветовете на любовта"

Created by:       Shashi Sumeet Productions
Written by:       Shashi Mittal, Seema Mantri, Raghuvir Shekhawat
Directed by:      Sumeet H Mittal, Rohit Raj Goyal

В главните роли:

• Anas Rashid - Suraj Rathi

• Deepika Singh - Sandhya Suraj Rathi

“МАЛКАТА БУЛКА“/"Balika Vadhu"

„Малката булка“ (на хинди: बालिका वधु) е една от най-популярните в Индия телевизионни драми на Colours TV, която започва излъчването си на 21 юли 2008. До момента сапунената опера има излъчени 1645 епизода.
     Действието на „Малката булка” се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на осемгодишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си.

В България сериалът стартира на 7 април 2014 г. по Нова телевизия с разписание всеки делничен ден от 15:30ч, като по-късно е преместен от 16:30ч. Повторенията са по Diema Family от 20:00ч. Излъчват се по 3 епизода, сляти в 1. Ролите се озвучават от актьорите Ани Василева, Нина Гавазова, Христо Узунов,Николай Николов.

Създател: Purnendu Shekhar

Сценарий: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat

Режисура: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav

В главните роли:

• Pratyusha Banerjee- Anandi Shivraj Shekhar

• Shashank Vyas- Jagdish Singh (Jagya/Jagat)

• Siddharth Shukla- ShivRaj Shekhar (Jagya/Jagat)

• Sargun Mehta- Ganga Jagdeesh Singh (Jagya/Jagat)
  • Surekha Sikri- Kalyani Devi (Dadisa) (Jagya/Jagat)

“МОЯТА КАРМА“/"Uttaran"

Индийският сериал Моята карма (Uttaran) на Colors TV е една от най-популярните в Индия сапунени опери. Първият епизод е излъчен на 01.12.2008 г.
           “Моята карма“ е историята на Ичха, родена в бедняшки квартал, но с мечти, далеч отвъд привидните граници, отредени и от съдбата. С надеждата да и осигури по-добро бъдеще, майка и зазапочва работа като прислуга в заможно семейство. Ичха се сприятелява с дъщерята на стопанката, Тапася, но твърде скоро научава тежкия урок, че прислугата не би могла да стане част от това семейство. Всичко обаче се променя, когато Виир, ухажорът на Тапася, се влюбва в Ичха. Дали ще дръзнат да се борят за любовта си, или на бедността не е отредено право на щастие?

Режисура: Нандита Мехра

В главните роли:

• Tina Dutta -Ichcha Veer Singh Bundela

• Rashmi Desai - Tapasya Rathore

• Nandish Sandhu - Veer Singh Bundela

• Gaurav Chopra - Raghuvendra Prathap Rathore

"Ритъмът на мечтите" - Sasural Simar Ka

Продукцията от Индия е с участието на Авика Гор, която родните зрители до скоро гледаха като малката Ананди в най-гледания индийски сериал на Нова ТВ "Малката булка" (Balika Vadhu). Историята на "Ритъмът на мечтите" разказва за двете сестри Симар и Роли, които се омъжват за двама братя.  До момента сериалът все още се излъчва в Индия, където е започнал през 2011 г., като до тук е показал близо 1110 епизода. Участието на Авика в „Ритъмът на мечтите” обаче обогатява не само актьорския й опит – тук Авика получава възможността да се изявява и зад камера. Разкрива, че сама е създала хореографията на някои от своите танци, които имат изключително важно значение за сюжета в сериала. Успоредно с това се опитва да пише и сценарии, като опитът, който черпи от екипа на сериала, е безценен. Усилията ѝ определено се възнаграждават – „Ритъмът на мечтите” се превръща в един от най-успешните сериали в Индия през последните две години.

Любопитна е и друга подробност около ролята, която пресъздава – също като самата Авика, екранната ѝ героиня не се страхува да се изправи срещу консерватизма на традициите, открито да заяви себе си и да служи за пример на жените в родината ѝ. Героинята ѝ Роли влиза в конфликт със своето семейство и закостенелите порядки в обществото, за да може по-голямата ѝ сестра Симар да осъществи своята мечта. Симар иска да стане танцьорка, но родителите на двете момичета смятат такава кариера за непристойна и непочтена. Техните планове за бъдещето на голямата им дъщеря са напълно различни. Симар трябва да се омъжи за заможния Прем съгласно уговорка между техните семейства. В деня на сватбата обаче в града се провежда конкурс по танци, победата в който е трамплин към голямата сцена. За да може Симар да участва в състезанието, без да предизвика подозренията и гнева на родителите им, Роли решава да я замести по време на приготовленията за сватбата. Нещата приемат драматичен обрат, когато Симар закъснява за венчавката, а преоблечената и забулена Роли е принудена да се омъжи за Прем. Това поставя началото на дълга история, в която двете сестри трябва да извървят трудния път към любовта, да открият себе си и не на последно място, да разплетат един сложен любовен четириъгълник.

Премиерният сериал „Ритъмът на мечтите” от 9 февруари – от понеделник до петък от 21.30 ч. по Diema Family.

В главните роли:

Manish Raisinghani - Сидханд

Avika Gor - Роли

Deepika Samson - Симар

“ЦВЕТОВЕТЕ НА ЛЮБОВТА“/"Sapna Babul Ka... Bidaai"

„Цветовете на любовта“ е индийски сериен филм, излъчван в Индия по канал Star Plus всеки делничен ден за периода 9 октомври 2007 до 13 ноември 2010.

"Bidaai" е история за две сестри - красивата Садна и не толкова атрактивната Рагини, които винаги ще желаят най-доброто една за друга.

На хинди думата "бидаай" означава „прощаване“. Тя е също така името на сватбен ритуал, отбелязващ напускането на булката на родния дом. Сериалът разглежда няколко значения на тази дума.
            Разказана е историята на един баща, неговите две дъщери и тяхната непоколебима взаимна обич.    Заглавието се отнася до трогателните емоции на бащата на булката, когато силно обичаната дъщеря напуска дома и заживява със съпруга си. Радостта и облекчението на бащата, виждайки дъщеря си открила щастието, са примесени с тъга и безпокойство от неизбежната раздяла.
            Изтъкват се и негативните последствия на широкоразпространената тенденция у индийци да ценят белия цвят на кожата, пренебрегвайки тъмния, особено при избиране на булки за техните семейства.

Създател: Director’s Kut Productions

Сценарий: Зама Хабиб, Гарима Гоял, Вирендра Шахани, Апарна Шахани, Сонали Джафар

Режисура: Рaджан Шахи, Ромеш Калра, Сунанд Кумар

Начална мелодия: „Бидаай“ на Маниш Трипати

Музика: Навин Маниш

В главните роли:

• Sara Khan - Sadhna Alekh Rajvansh

• Parul Chauhan - Ragini Anmol Rajvansh

• Angad Hasija - Alekh Rajvansh

• Kinshuk Mahajan - Ranvir Rajvansh

[/list][/list]

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 22:22 от Roxis

# 1
      Днес нашите сладури от "Светлината" снимат епизодите за Холи! Депика пусна 2 нови невероятни снимки зад кадър. На първата може да видим семейство Рати заедно, Емили също е добре - всички са невероятни, особено Анас и Депика!!! На втората Депика е супер сладка.  Нямам търпение да гледам този епизод - със сигурност ще бъде много забавен ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves   ura smile3521

# 2
      • София
        "Светлината на моя живот" в Индия 25.02.15г.(977 еп.)

Епизодът започва с идването в болницата на Арун и Мохит.

Питат доктора какво е състоянието и, казва им,че са успяли да я стабилизират. Просто ще и трябва повече време. Сурадж кара Мохит да отиде да я види:

"Не искам да я виждам,разочарован съм от нея. Напусна мен и Пари с едно писмо пълно с лъжи."
      Сурадж нали е омиротворител Hugму казва да отиде да я види поне веднъж,защото е сигурен,че брат му обича жена си.
      Сантош им казва:
         "Не мога да повярвам,че Мена и Емили са способни да измислят такава лъжа,за да замине за седем дни на курс. Ако ме беше попитала, нима щях да и откажа Embarassed Аз изпратих Сандия за близо година на школа. Защо тогава да спирам Емили." Embarassed
       Сандия и казва,че тази причина е просто извинение. Истинската причина е друга. Просто са искали да им прости.  Мислили са,че ако го направят,нейното сърце ще омекне.
      Сантош:
         "Да това е вярно. Ако една майка се кара на детето си,то не означава, че е престанала да го обича. Прави го за тяхно добро. Аз обичам и ценя всички от семейството си. Сега се моля Емили да се възстанови."  Embarassed Embarassed Embarassed
      Сандия:
         "Има начин, да направим така че да се объркат напълно, и тогава да осъзнаят грешката си..." Wink Heart Eyes thumbsup Two Hearts

Мена вече се чуди как да успокоява малката, сложила я е пред лаптопа на леглото и чака включване...ама няма Joy Joy Joy Joy Smile Smile Smile

Дават  Сандия в къщата на горния етаж пред стаята на Мена с Арун, Викрам и Мохит и чуват как малката плаче. Тя им казва,че Мена успява да я успокои единствено като пуска Емили да я чуе. Викрам е готов да и даде урок.  Тя веднага го спира, като им казва плана си..... Wink Wink

В болницата Емили е дошла в съзнание. Докторът я пита да каже от къде е, да каже името си..Тя го моли да се обадят на семейството и.
        И ето ти ги Сурадж и Сантош влизат...Емили е учудена. Но пък и бързо се окопитва..Започва да се извинява на Сантош. Тя сяда до нея и и хваща ръката:
         "Не снахо, извини ме за това ,че бях недоволна от теб. Благодаря на господ,че си добре. Не знам да се радвам или да плача,като те виждам в това състояние." tooth tooth tooth
      Тя пита за Пари и Мохит. И тук се включва и Сурадж:
         "Мохит отиде да вземе Пари от училище...." Smile Smile Smile
      Емили:
         "Какво училище,тя е само на две години." Smile Smile Smile Smile
      Сурадж:
         "Чудя се как да ти кажа, без да се напрягаш...." Сантош допълва,че детето е пораснало вече.. Grinning.
      Емили се чуди какво се случва Smile Smile Smile Smile

Арун уж търси Сандия, като и казва,че Емили я търси. Менакшито чува и притичва набързо.Мохит прегръща баща си щастлив. А той казва на Мена,че Емили се прибира.
      Мена не сдържа и го пита какво е решил за тях. Арун:
         "Трябва да се държим добре с нея. Знам че ти, Викрам и Сурадж няма да имате нищо против да препишем къщата на тях."
      Мена:
         "Какво, как можеш да им дадеш къщата. Аз свърших цялата работа. А сега тя може да ме изхвърли. Няма да позволя това да се случи".... Joy hahaha Joy Joy
       Всички я гледат и чакат още нещичко да каже..Усеща се,че е говорила на глас и почва да примигва..ама връщане назад няма.. Grinning Smile

В болницата Сурадж казва на Емили,че са минали шест години. Тя естествено не вярва. Обаче вижда,че в медицинското досие, датата отговаря на това което  са и  казали.

Вкъщата Мена започва да бълва огън и жупел... Joy Joy Joy Joy
         "Емили отиде в Делхи заради салона"- Арун и започва да и се кара, за това,че са ги лъгали и са се подигравали с тях.
         "Аз се срамувам,не съм го направила с умисъл. Исках майка да ни прости. Емили е алчна, та попита и за къщата."
      Мохит и казва,че лъже а тя пък ,че не познава жена си. Менакшито си има доказателство обаче..носи им телефона. Сандиика се обажда и казва ,че някакъв човек и отговорил че номера е грешен. Това означава,че тя лъже
      Арун:
         "Готов съм да си тръгна сега, не искам повече проблеми. Готов съм да продам къщата и половината да дам на Мохит и Емили.."
      Мена се вайка за несправедливия живот Joy..Сандия уж и казва,че наистина трябва да помислят. Smile Smile Smile

В промото: Сантош и Сандия си казват по телефона,че планът и е проработил thumbsup Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 17:54 от miha-

# 3
      • София
      Днес нашите сладури от "Светлината" снимат епизодите за Холи! Депика пусна 2 нови невероятни снимки зад кадър. На първата може да видим семейство Рати заедно, Емили също е добре - всички са невероятни, особено Анас и Депика!!! На втората Депика е супер сладка.  Нямам търпение да гледам този епизод - със сигурност ще бъде много забавен ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves   ura smile3521

Рокси  HugЗлатна си!!!  Two Hearts txtloves newsm51 Благодаря ти за хубавата тема! newsm10 newsm51

Сериите с празника "Холи" ще ни оставят без въздух от смях. Ей така, най-обичам да ги гледам Hug Анас и Дипика са невероятни txtloves  love001 Two Hearts

# 4
      • София
      Софи  Hugвъобще не съм забелязала Embarassedза номерацията. Те нали имат навика да ги пускат по дати и просто не ми е направило впечатление Hug Но си права ,че ако сложа номерация ще е по-удобно Hug
      Ще бъде изпълнено newsm51 smile3534

# 5
        "Светлината на моя живот" в Индия 25.02.15г.

Скрит текст:

Питат доктора какво е състоянието и, казва им,че са успяли да я стабилизират. Просто ще и трябва повече време. Сурадж кара Мохит да отиде да я види:

"Не искам да я виждам,разочарован съм от нея. Напусна мен и Пари с едно писмо пълно с лъжи."
      Сурадж нали е омиротворител Hugму казва да отиде да я види поне веднъж,защото е сигурен,че брат му обича жена си.
      Сантош им казва:
         "Не мога да повярвам,че Мена и Емили са способни да измислят такава лъжа,за да замине за седем дни на курс. Ако ме беше попитала, нима щях да и откажа Embarassed Аз изпратих Сандия за близо година на школа. Защо тогава да спирам Емили." Embarassed
       Сандия и казва,че тази причина е просто извинение. Истинската причина е друга. Просто са искали да им прости.  Мислили са,че ако го направят,нейното сърце ще омекне.
      Сантош:
         "Да това е вярно. Ако една майка се кара на детето си,то не означава, че е престанала да го обича. Прави го за тяхно добро. Аз обичам и ценя всички от семейството си. Сега се моля Емили да се възстанови."  Embarassed Embarassed Embarassed
      Сандия:
         "Има начин, да направим така че да се объркат напълно, и тогава да осъзнаят грешката си..." Wink
      Heart Eyes thumbsup Two Hearts

Скрит текст:
      Мена вече се чуди как да успокоява малката, сложила я е пред лаптопа на леглото и чака включване...ама няма Joy Joy Joy Joy Smile Smile Smile

Дават  Сандия в къщата на горния етаж пред стаята на Мена с Арун, Викрам и Мохит и чуват как малката плаче. Тя им казва,че Мена успява да я успокои единствено като пуска Емили да я чуе. Викрам е готов да и даде урок.  Тя веднага го спира, като им казва плана си..... Wink Wink

В болницата Емили е дошла в съзнание. Докторът я пита да каже от къде е, да каже името си..Тя го моли да се обадят на семейството и.
        И ето ти ги Сурадж и Сантош влизат...Емили е учудена. Но пък и бързо се окопитва..Започва да се извинява на Сантош. Тя сяда до нея и и хваща ръката:
         "Не снахо, извини ме за това ,че бях недоволна от теб. Благодаря на господ,че си добре. Не знам да се радвам или да плача,като те виждам в това състояние." tooth tooth tooth
      Тя пита за Пари и Мохит.
      И тук се включва и Сурадж:
      Емили:
      Сурадж:
         "Чудя се как да ти кажа, без да се напрягаш...." Сантош допълва,че детето е пораснало вече.. Grinning.
      Емил се чуди какво се случва Smile Smile Smile Smile

Арун уж търси Сандия, като и казва,че Емили я търси. Менакшито чува и притичва набързо.Мохит прегръща баща си щастлив. А той казва на Мена,че Емили се прибира.
         "Трябва да се държим добре с нея. Знам че ти, Викрам и Сурадж няма да имате нищо против да препишем къщата на тях."
      Мена:
         "Какво, как можеш да им дадеш къщата. Аз свърших цялата работа. А сега тя може да ме изхвърли. Няма да позволя това да се случи".... Joy hahaha Joy Joy
       Всички я гледат и чакат още нещичко да каже..Усеща се,че е говорила на глас и почва да примигва..ама връщане назад няма.. Grinning Smile

В болницата Сурадж казва на Емили,че са минали шест години. Тя естествено не вярва. Обаче вижда,че в медицинското досие, датата отговаря на това което  са и  казали.

Скрит текст:
         "Емили отиде в Делхи заради салона"- Арун и започва да и се кара, за това,че са ги лъгали и са се подигравали с тях.
         "Аз се срамувам,не съм го направила с умисъл. Исках майка да ни прости. Емили е алчна, та попита и за къщата."
      Мохит и казва,че лъже а тя пък ,че не познава жена си. Менакшито си има доказателство обаче..носи им телефона. Сандиика се обажда и казва ,че някакъв човек и отговорил че номера е грешен. Това означава,че тя лъже
      Арун:
         "Готов съм да си тръгна сега, не искам повече проблеми. Готов съм да продам къщата и половината да дам на Мохит и Емили.."
      Мена се вайка за несправедливия живот Joy..Сандия уж и казва,че наистина трябва да помислят. Smile Smile Smile

В промото: Сантош и Сандия си казват по телефона,че планът и е проработил thumbsup Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Миха, хиляди благодарности за подробния и точин превод на днешния епизод в Индия - златна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Ох направо ще падна от смях!!!  Joy Joy Joy

Сандия е опасна - за нула време успя да измисли идеален план!!! С помощта на Сурадж и другите добре ще нагласят Емили и Мена. Ще им се види нанагорно и ще се замислят дали следващия път ще лъжат толкова ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Емили може и да си вземе поука после, ама за Мена на съм сигурна ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо й призля като чу, че ще предпишат къщата на Емили и Мухит и веднага изплю камъчето ...  hahaha hahaha hahaha Емили пък я лъжат, че са минали 6 години от както е в болница ...  smile3533

Сигурно ще й кажат, че през това време е била в кома и сега се е събудила. Добре го е измислила Сандия ...  smile3501

Чудя се само да не са имали в предвид този скок от 5 години за който говорят, т.е. той да е част от плана на Сандия да излъжат Емили. Те и годините почти съвпадат - ще видим ...
      newsm12

# 6
      Днес нашите сладури от "Светлината" снимат епизодите за Холи! Депика пусна 2 нови невероятни снимки зад кадър. На първата може да видим семейство Рати заедно, Емили също е добре - всички са невероятни, особено Анас и Депика!!! На втората Депика е супер сладка.  Нямам търпение да гледам този епизод - със сигурност ще бъде много забавен ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves txtloves txtloves   ura smile3521

Рокси  HugЗлатна си!!!  Two Hearts txtloves newsm51 Благодаря ти за хубавата тема! newsm10 newsm51

Сериите с празника "Холи" ще ни оставят без въздух от смях. Ей така, най-обичам да ги гледам Hug Анас и Дипика са невероятни txtloves  love001 Two Hearts

Радвам се, че темата ти харесва Миха! Опитах се да направя и някои изменения ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Аз ти благодаря за всичко, което правиш за нас ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снимките определено са невероятни! Много обичам такива зад кадър. Анас и Депика са супер сладки - нямам търпение да видим тези епизоди.  txtloves txtloves txtloves Голям смях ще пада - само като видях в репортажите как Сандия се е напила и вика Сурадж с микрофон в ръка, а какви танци мята. Разбива ме ...  Joy Joy Joy А най-забавно е, когато Сандия се увиси на врата на Сурадж и почна да го прегръща и да го щипе по бузите, после го награби и за целувка - дори тичат и се гонят. Направо ми пълнят душа. Това трябва да се види ... 
      rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Kissing Heart Two Hearts hug smile3521

# 7
      • София
      Скрит текст:
        "Светлината на моя живот" в Индия 25.02.15г.

Скрит текст:

Сантош им казва:
       Сандия и казва,че тази причина е просто извинение. Истинската причина е друга. Просто са искали да им прости.  Мислили са,че ако го направят,нейното сърце ще омекне.
      Сантош:
         "Да това е вярно. Ако една майка се кара на детето си,то не означава, че е престанала да го обича. Прави го за тяхно добро. Аз обичам и ценя всички от семейството си. Сега се моля Емили да се възстанови."  Embarassed Embarassed Embarassed
      Сандия:
         "Има начин, да направим така че да се объркат напълно, и тогава да осъзнаят грешката си..." Wink
      Heart Eyes thumbsup Two Hearts

Скрит текст:

Дават  Сандия в къщата на горния етаж пред стаята на Мена с Арун, Викрам и Мохит и чуват как малката плаче. Тя им казва,че Мена успява да я успокои единствено като пуска Емили да я чуе. Викрам е готов да и даде урок.  Тя веднага го спира, като им казва плана си..... Wink Wink

Тя пита за Пари и Мохит.
      И тук се включва и Сурадж:
      Емили:
      Сурадж:
      Емил се чуди какво се случва Smile Smile Smile Smile

Мена:

В болницата Сурадж казва на Емили,че са минали шест години. Тя естествено не вярва. Обаче вижда,че в медицинското досие, датата отговаря на това което  са и  казали.

Скрит текст:
      Арун:

Миха, хиляди благодарности за подробния и точин превод на днешния епизод в Индия - златна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Ох направо ще падна от смях!!!  Joy Joy Joy

Сандия е опасна - за нула време успя да измисли идеален план!!! С помощта на Сурадж и другите добре ще нагласят Емили и Мена. Ще им се види нанагорно и ще се замислят дали следващия път ще лъжат толкова ... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Емили може и да си вземе поука после, ама за Мена на съм сигурна ..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Направо й призля като чу, че ще предпишат къщата на Емили и Мухит и веднага изплю камъчето ...  hahaha hahaha hahaha Емили пък я лъжат, че са минали 6 години от както е в болница ...  smile3533

Сигурно ще й кажат, че през това време е била в кома и сега се е събудила. Добре го е измислила Сандия ...  smile3501

Чудя се само да не са имали в предвид този скок от 5 години за който говорят, т.е. той да е част от плана на Сандия да излъжат Емили. Те и годините почти съвпадат - ще видим ...
      newsm12

Страшна е Сандия Peaceкак го измисли Grinning Laughing   С глас съм се смяла докато го Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

гледах. И Сурадж какъв конспиратор излезе. Голям сладур беше докато обясняваше, че Пари е на училище hahaha Joy Joy JoyСега луди ще станат двете етървички Joy Joy Joy
       Това за скока и на мен ми мина през ума  Heart Eyes newsm78

Иначе за епизодите с "опиянението" на Сандия, ще са супер забавни. Това с целувката ще е велико Laughing да си го награби така на публично място Joy Joy Joy
      Промените в темата са си супер! За това още веднъж благодарности smile3525

# 8
      Роксис, благодаря за новата тема!

Миха на теб също за превода на този прекрасен епизод, много ме изкефи. Сандия е опасна, какви планове измисля само. Тя Менакши има такъв навик да се дъни то не и е за пръв път. Сещам се как на онова холи без малко да се издъни, че тя е подала жалба срещу Сантош, също и веднъж нещо се беше полу издънила пред Викрам, май за огърлицата беше. Сега и затова, но Емили от случилото се може и да се промени. Менакши не вярвам, тя си е интригантка и май такава ще си остане.

# 9
      Рокси,страхотна е новата тема! Hug
      Mиха,благодаря за превода!  bouquet
       Аз досега гледах епизодите в които Сурадж обеща на Сандия  да й помогне да осъществи мечтата си.
      Ама тя милата много изплашена от Сантош!
      Те затова са навъртели толкова епизоди.
      Сурадж и представление чак направи,ама Сандийка- не та не!
      Може би Сантош като й правеше масаж на главата й е промила мозъка? newsm78

Имам един въпрос и за Мена.Откъде се взе тази банкова карта на името  на Сурадж и това парите от наградата в Сингапур ли са?
      И актрисата,наистина е добра,но аз от такива хора бягам надалече!
      Какво ги прави толкова много пари дето все краде е все пари няма? Joy Joy Joy

# 10
      Страшна е Сандия Peaceкак го измисли Grinning Laughing   С глас съм се смяла докато го Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

гледах. И Сурадж какъв конспиратор излезе. Голям сладур беше докато обясняваше, че Пари е на училище hahaha Joy Joy JoyСега луди ще станат двете етървички Joy Joy Joy
       Това за скока и на мен ми мина през ума  Heart Eyes newsm78

Иначе за епизодите с "опиянението" на Сандия, ще са супер забавни. Това с целувката ще е велико Laughing да си го награби така на публично място Joy Joy Joy
      Промените в темата са си супер! За това още веднъж благодарности smile3525

Сандия и Сурадж са отличен екип - добре подредиха двете етървички ...  newsm44 Направо си паднах от смях докато гледах ...  Joy Joy Joy Като нищо може и това да е скока, но ще видим - нали ти спомена, че според някой ще е свързан с Емили ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сега с нетърпение чакам епизода за Холи - там вече ще се скъсаме от смях. Сандия вярно ме разби как си награби Сурадж и тръгна да го целува пред всички ...  txtloves Two Hearts  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Даже на едното клипче я има как се провиква на микофона - Сурадж джи. А какви танци мята - ухааа ...  hahaha hahaha hahaha

Ако Сандия е в такова еуфорично настроение и като се качат в спалнята със Сурадж - тогава вече ще пада купон ...
      smile3521 smile3521 smile3521

# 11
      • Prague Czech Republic
      (Да се включа и аз), Страхотна тема   bouquet
       С голям интерес гледам, Светлината на моя живот  Hug много са сладки, Сурадж и Сандия
       Най на края си признаха че се Обичат!  Heart Eyes

Ананди е много смела помогна на пули да докаже че не е виновна и не се държи не прилично,

# 12
      Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
      Роси Hug Hug Hug  мерси за новата тема  smile3525 smile3525 smile3525Много ми харесва  smile3525 smile3525 smile3525
      Миха Hug Hug Hug мерси за превода на новата серия  smile3525 smile3525 smile3525
      Сандия велик план е измислила за тия две патки Мена и Емили  Joy Joy Joy Joy JoyЕмилито как се ококори като чу че са минали цели 6 години  Joy Joy Joy Joy Joy Joy ама и Сурадж каква жаловита физиономия беше направил като го казваше това  Joy Joy Joy Joy Joy JoyА мена като чу ,че ще преписват къщата на друг веднага забрави ,че с Емили се бяха сдушили  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
      Ох гледах клипчето за предстоящия епизод  smile3521.Сандийчето е яла май сладки с хашиш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy каква серенада му изкара на Сурадж ,че и колко е любвеобвилна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСурадж да не се мае ами да я води в къщи да почват да правят бебето  hahaha hahaha hahaha
      Ако има скок от 5 години няма да е лошо -ще видим Сурадж и Сандия като мама и татко и кой ли зне пак какви проблеми ще си имат  smile3521 нооо и със сигурност много ще се обичат  smile3521

# 13
      Роксис, благодаря за новата тема!

Миха на теб също за превода на този прекрасен епизод, много ме изкефи. Сандия е опасна, какви планове измисля само. Тя Менакши има такъв навик да се дъни то не и е за пръв път. Сещам се как на онова холи без малко да се издъни, че тя е подала жалба срещу Сантош, също и веднъж нещо се беше полу издънила пред Викрам, май за огърлицата беше. Сега и затова, но Емили от случилото се може и да се промени. Менакши не вярвам, тя си е интригантка и май такава ще си остане.

Няма за какво да ми благодариш Бубе!  Hug И според мен Емили ще си вземе поука - тя всъщност не е лоша, ама в последно време почна да се подвежда по акъла и глупостите на Менакши ...  Wink Колкото до Мена - едва ли ще се кротне за дълго. На нея й е в кръвта да измисля по нещо - но пък нали затова ни е толкова забавно ...  hahaha hahaha hahaha

# 14
      Рокси,страхотна е новата тема! Hug
      Mиха,благодаря за превода!  bouquet
       Аз досега гледах епизодите в които Сурадж обеща на Сандия  да й помогне да осъществи мечтата си.
      Ама тя милата много изплашена от Сантош!
      Те затова са навъртели толкова епизоди.
      Сурадж и представление чак направи,ама Сандийка- не та не!
      Може би Сантош като й правеше масаж на главата й е промила мозъка? newsm78

Имам един въпрос и за Мена.Откъде се взе тази банкова карта на името  на Сурадж и това парите от наградата в Сингапур ли са?
      И актрисата,наистина е добра,но аз от такива хора бягам надалече!
      Какво ги прави толкова много пари дето все краде е все пари няма? Joy Joy Joy

Радвам се, че темата ти харесва ЗигиHug Сурадж определено ще направи какво ли не за да помогне на Сандия да сбъдне мечтата си - тези епизоди са супер ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Колкото до въпроса ти - аз лично не съм сигурна. Може би Миха или Софи ще ти кажат ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт