"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 65

• 30 852
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
И Вики днес се губи  newsm78 newsm78 newsm78

Още един туит от Серенай и линк за инстаграм http://instagram.com/p/mviOiCy9SK/#

Много е отзивичва  Peace - искаха снимки да пусне и тя пуска  Peace

# 256
Crazy Crazy Crazy Crazy идвайте да припадате  Joy Joy Joy

smile3544 smile3544 smile3544

Тинче  Hug Hug Hug Hug

Ама къде е Ивето и тя да припадне  newsm78

newsm47  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

То от абла му не моим се вредя  Joy Joy Joy Joy
#Crazy #Crazy #Crazy-моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гледай колко пъти си се проснала и няма място аз да припадна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 257
Здравейте,милички  Hug Hug Hug
Честита Цветница на всички,които я празнуват  newsm51 newsm51 newsm51

Страшно ми харесва новата тема,гифчетата са прекрасни  Peace Peace Peace

Прочетох за супер срещата на Надето с Ча и Сери,благородно завиждам  Grinning Grinning Grinning
Сигурно сега емоциите са й малко в повече,като преспи и си подреди мислите,дано да ни сподели още прекрасни моменти  newsm44 newsm44 newsm44

Преди да го сложа вече съм припаднала  hahaha hahaha hahaha

Никииии  Hug Hug Hug аз съм изпуснала, че няма да те има и питах за теб  Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Hug Hug
пътувах до моренце

# 258
Здравейте,милички  Hug Hug Hug
Честита Цветница на всички,които я празнуват  newsm51 newsm51 newsm51

Страшно ми харесва новата тема,гифчетата са прекрасни  Peace Peace Peace

Прочетох за супер срещата на Надето с Ча и Сери,благородно завиждам  Grinning Grinning Grinning
Сигурно сега емоциите са й малко в повече,като преспи и си подреди мислите,дано да ни сподели още прекрасни моменти  newsm44 newsm44 newsm44

Преди да го сложа вече съм припаднала  hahaha hahaha hahaha

Никииии  Hug Hug Hug аз съм изпуснала, че няма да те има и питах за теб  Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug Hug Hug
пътувах до моренце

Браво на теб!!!!  Hug Hug Hug Hug

Питат я защо го няма Чачо на сета.  newsm78 Но няма да има отговор.  Mr. Green

# 259

Привееет,прекрасни! Grinning Честит празник и от мен! Hug Hug Hug
 PeaceИ аз се върнах. LaughingНо Мъничето ме изпреварило Joy,върнало се от Тузла, запознало се с Чаги и Серенай,че даже и я гушнали!Късметлийка! Whistling  Joy Joy И били заедно,супер!  newsm10
 Shocked Обаче каква е тази болница и този скенер на Серенай посред нощ?Направо ме шашардиса Надето с тази новина newsm78,скенер не се прави за нищо,той облъчва много силно и не е безопасен!Какво ли е станало,че Ча и Сери да ходят посред нощ да правят изследвания в Спешното?! ooooh!
Ани Hug,като ровиш из Т не видя ли нещо излязло по въпроса там  или в някой друг клюкарски сайт? newsm78

# 260
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вики  Hug Hug Hug

# 261

Привееет,прекрасни! Grinning Честит празник и от мен! Hug Hug Hug
 PeaceИ аз се върнах. LaughingНо Мъничето ме изпреварило Joy,върнало се от Тузла, запознало се с Чаги и Серенай,че даже и я гушнали!Късметлийка! Whistling  Joy Joy И били заедно,супер!  newsm10
 Shocked Обаче каква е тази болница и този скенер на Серенай посред нощ?Направо ме шашардиса Надето с тази новина newsm78,скенер не се прави за нищо,той облъчва много силно и не е безопасен!Какво ли е станало,че Ча и Сери да ходят посред нощ да правят изследвания в Спешното?! ooooh!
Ани Hug,като ровиш из Т не видя ли нещо излязло по въпроса там  или в някой друг клюкарски сайт? newsm78

Викиии  Hug Hug Hug

Аз постнах точно преди Надето да дойде какво е писала една, която работи в някакво спешно отделение.  Peace Не знам, не става ясно, но е вярно, че скенер не с еправи за нищо. Обаче все си мисля, че може да са били заради някой близък човек.  Peace  Това, което Надето каза,ч е било за Серенай тя така е разбрала от някакви турски вестници.  Peace

Днес го няма Чачо на сета, Серенай си беше там и даже преди малко на два пъти пуска снимки в Т. Питат я защо го е нямало на сета, но естествено няма да отговори.  Naughty

# 262
# 263
Този пък https://twitter.com/taha_kln казва, че е имало сет в някакво кафене и Чачо е бил там.  newsm78

Да знаете Яман и Мира са скарани и снимат отделни сцени.  Peace Но поне е ясно, че и двамата са добре.  Peace

# 264

Мерсаж за отг ,Анитка Hug! Стига деее! ooooh! Как ще са скарани Яман и Мира?Може да снимат на различни места и без да са скарани?! Thinking Чаги може да има по-разредена програма тези дни преди делото...Едва ли му е лесно да се концентрира на момчето! Confused
Никиии Hug

# 265
Дур,бе ,момичета,добре сме и двамата  Wink Wink Wink

# 266

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ники  Hug Hug Hug Hug
Вики  Hug Hug Hug Hug
Дано наистина да се добре  Praynig Praynig Praynig
Е, поне е ясно, че са заедно  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 267
Лека нощ от мен  Hug Hug Hug Hug

# 268
Ани,лека нощ и на теб  Hug Hug Hug

# 269

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ники  Hug Hug Hug Hug
Вики  Hug Hug Hug Hug
Дано наистина да се добре  Praynig Praynig Praynig
Е, поне е ясно, че са заедно  Laughing Laughing Laughing Laughing
Дааа Peace,имаме очевидец от мястото на събитието.  smile3533  И Ани да се стяга... Laughing
Вениии Hug
Ани,лека нощ,мила! Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт