Отговори
# 600

Ама се чудя, ние на изписването, живот и здраве, май пак ще сме си с коремчетата нали? Т.е. да не си правя илюзии, ами да приготвя бременния панталон и за тогава  Mr. Green

Мисли за трети вариант. В момента дрехите от преди да забременея не ми стават. Тия от бременния период също и съм  #Crazy

Нали ти казах да не се занимаваш с глупости. Целият етаж  бяхме с 13.8  hahaha

Гаги, левкоцити до 14 са нормални при бременност.
Ама много ги жалите тези мъже бе.. Един багаж ако не могат да оправят, после как ще помагат за бебетата newsm78

За теб нормални, ама мен не искаха да ме изпишат заради 13.8 левкоцити. Било им много и това, че съм имала 11.8 през Март и ме били приели с 12.7 било недопустимо  newsm78. Отделно ме натъпкаха с някакви неща дето сигурно трепят и хлебарки  Crazy

# 601
  • В чуден свят с четири Слънца
А иначе се оказа че имам холестерол-хем ми е смешно,хем нямам обяснение,защото с моите 50 кг и неядене на тлъсти меса,всъщност не съм по месото,нямам идея откъде пък висок холестерол Rolling Eyes
"При бременните жени холестеролът обикновено се повишава, но това е естествено, поради което реални резултати могат да се получат около два месеца след раждането." - това пише в разни сайтове. Аз също съм го качила малко, но все още е в нормата, като и аз не ям меса  и също по принцип тежа около 50 кила.

# 602
  • София
Относно багажа за болницата - не може ли майката да си тръгне с целия багаж от в къщи и да не се налага мъжа да преценява какво допълнително да носи? Не може ли дрехите за изписване на майката да са същите, с които тя е постъпила в болницата т.к. тя още ще е с голям корем?
Питам защото ще ми бъде първо раждане и да знам как да си подготвя багажа.

# 603
  • в Кошера
Дайте идеи за справяне с киселините, ама зверски такива. От всичко. По цял ден и нощ. Нищо не мога да хапна, повдига ми се нон-стоп (както бях до 4-тия месец  Crazy). Така съм от петък и пробвах всичко, за което се сетих, без лекарства.
Свалила съм и повече от 1 кг, дано не навредя на бебето.  Praynig

# 604
Относно багажа за болницата - не може ли майката да си тръгне с целия багаж от в къщи и да не се налага мъжа да преценява какво допълнително да носи? Не може ли дрехите за изписване на майката да са същите, с които тя е постъпила в болницата т.к. тя още ще е с голям корем?
Питам защото ще ми бъде първо раждане и да знам как да си подготвя багажа.

Може. От родилна зала ти качват багажа в стаята. За дрехите на теб самата няма да ти се иска след тези дни в болницата да си с тях, а ще искаш да облечеш нещо чистичко и различно, като за празник Simple Smile А, коремът определено не е същия и слава Богу  Laughing

п.с Все ще се наложи да донесе още нещо. Винаги нещо се забравя или трябва  Peace

Дайте идеи за справяне с киселините, ама зверски такива. От всичко. По цял ден и нощ. Нищо не мога да хапна, повдига ми се нон-стоп (както бях до 4-тия месец  Crazy). Така съм от петък и пробвах всичко, за което се сетих, без лекарства.
Свалила съм и повече от 1 кг, дано не навредя на бебето.  Praynig

Пробва ли със сода ( газирана вода) . Последно тя ми помагаше най-много. Има и един стоп ацид ( хомеопатично ) с мента. Той помага също. Аз бях така. Не можех да хапна нищо. Денонощно ми гореше.

# 605
Tyra, при мен киселините секнаха в момента в който взех да пия спирулина. Единствено не се справя с киселините, които ми се появяват от козунака, който омитам след вечеря! Снощи например изядох 3 парчета козуначено руло около 22.00часа, и после се събудих от върнал се стомашен сок до гърлото ми и тогава си разтворих половин лъж. сода в малко вода и 3 глътки и всичко отихна.
Мики голяма забава е било на предишното ти изписване  Party И нашият сладур е седалищно, но аз нали ще раждам секцио - нищо не предприемам.
little afternoon това за размера на нощницата е точно така - дължината на цялата нощница е. Аз съм 1,60м и ми е до коляно размер М. Но както ти е писала Pati - жената, която ги продава е много услужлива и ще отговори на всеки един твой въпрос.
Белисима скоро изписване и на малкия Петър. Исках да споделиш, като спомена, че се цедиш често, с каква помпа го правиш и дали си доволна от нея?

# 606
Дайте идеи за справяне с киселините, ама зверски такива. От всичко. По цял ден и нощ. Нищо не мога да хапна, повдига ми се нон-стоп (както бях до 4-тия месец  Crazy). Така съм от петък и пробвах всичко, за което се сетих, без лекарства.
Свалила съм и повече от 1 кг, дано не навредя на бебето.  Praynig

Казаха ми да хапвам по една лъжичка мед поръсена с канела 30 мин преди ядене. Пробвала съм го 2-3 пъти и наистина не съм имала киселини след това, но те мойте не са постоянни. Дано ти помогне.

Евентуално прясно мляко ми е помагало (нито студено нито горещо) и газирана вода (ама сода, а не газирана минерална вода)

В момента съм с киселини, и през нощта имах... та пих газирана вода и спах полулегнала-полуседнала... ooooh!

# 607

Белисима скоро изписване и на малкия Петър. Исках да споделиш, като спомена, че се цедиш често, с каква помпа го правиш и дали си доволна от нея?

Мерси. Сега точно бях там. Малкото диване се стабилизира. Качил е още 20 грама за последните два дни и вече е цели 1460 грама  Heart Eyes Утре живи и здрави чакам да видя дали ще му махнат апарата и да започва да диша сам  Praynig

За помпа взехме на Томи Типи и съм страшно доволна. Няма дърпане и неприятно усещане. Много бързо и лесно става. Нямам идея как е с електрическите, но не е чак такава хамалогия и с ръчната. По-досадната част е, че за да поддържаш лактацията трябва да го правиш на 2,5- 3 часа  #Crazy Нашата е комплект със шишета, биберони и кутия за стерилизиране. Дано малкото диване хареса шишетата, че иначе ще си ги трескам в главата  Laughing

# 608
  • В чуден свят с четири Слънца
Tyra, при мен киселините секнаха в момента в който взех да пия спирулина. Единствено не се справя с киселините, които ми се появяват от козунака, който омитам след вечеря!
И аз така, откакто пия спирулина, изведнъж изчезнаха киселините, само след вчерашното прияждане с козунак, нищо не можа да ми помогне Sick

# 609
  • София
Белисима, браво на малкия борец! Все така да наддава и да трупа силички! Heart Eyes

Относно багажа-първият път си го приготвих, като бях в началото на 9-ти месец. Моите дрехи и дрехите за изписването на бебето ги бях приготвила и таткото само трябваше да ги донесе. Определено си имах коремче, което доста време си стоя след раждането! Whistling та пригответе си нещо мааалко по-широкичко.
Единственото, което не бях взела, беше минерална вода и я бях оставила на ММ да я донесе. Но... се наложи да родя със секцио по спешност и на следващия ден бях в реанимация и нямаше кой да ми даде вода. Наляха ми една чаша от чешмата с ръждива вода... ooooh!
Та този път всичко ще е с мен, само имайте предвид, че поне в Шейново няма гардероби или нещо подобно и багажите се слагат пред леглата. И освен това персоналът мрънка, ако багажа е обемен! Close

# 610
Христос воскресе и от мен! Мир и любов за всички ни! Simple Smile
Точно за спирулината щях да пиша, че ми помогна невероятно, но от продотлък си докарах и аз неприятност - просто съм изключила, че стомахът ми вече не е същия и си хапнах стабилно и.....даже и спирулината не спаси положението. За козунаците - ако не са домашни, там, където ги пекат (едни тави, дето ги използват найси пъти на ден) по дъната им стават едни черни корички (по принцип много вкусни), които предизвикват яките киселини - същото е и с баниците, купени от баничарницата. Гадни са им тавите, това е то. Аз получавам киселини само ако преям, откакто пия водораслото се чувствам великолепно, имам много сили и енергия и хемоглобин 114 (на който следящата пак леко се намръщи  newsm78 ).
Не знам с тия нощници какво да правя, не искам с копчета, искам тип "прегърни ме", но просто няма, особено големи размери - за бг стандартите аз съм извън всякакви класации, водя се сигурно гигант. Мразя нашите магазини и производители вече, нищо не намирам, а по интернет как да преценя кое ще ми стане...  ooooh!   Та така, голям зор с приготвянето на багажа, не знам и тези гащи за еднократна употреба дали са достатъчно широки и удобни, някоя замисля ли се за такива тип памперс? Много прежулват тия превръзки кожата понякога, ще ми се да си го спестя точно тогава...

# 611
 Та така, голям зор с приготвянето на багажа, не знам и тези гащи за еднократна употреба дали са достатъчно широки и удобни, някоя замисля ли се за такива тип памперс? Много прежулват тия превръзки кожата понякога, ще ми се да си го спестя точно тогава...

Аз влезнах да раждам 65 кг.,  и когато мъжът ми донесе от тези гащи размер М/Л ми бяха ок. Достатъчно широки са и нямах проблем. Нямам идея обаче какви размери има от тях.  newsm78

# 612
Мики, mamamo, Pati111 - така ме разсмяхте, че бебето сигурно е решило че има земетресение Simple Smile

Аз съм си приготвила само 2 нощници, превръзки, лични принадлежности и хавлиени кърпи. Мойта бебка сигурно ще е секцио (седалищно е), но миналият път започнаха контракции преди планираната дата, така че да съм подготвена Simple Smile

Белисима - дано бебчо наддава все така добре и да се справя сам с дишането много скоро Simple Smile

Аз рядко имам киселини, но когато ме мъчат през нощта си слагам главата на по-високо и това успокоява.
Напоследък ми е много некомфортно да спя. По гръб ми е неудобно, като се завъртя на едната страна явно ми се притиска бъбрека, защото започва да ме боли, на другата страна изобщо не мога да се завъртя...Няма угодия Simple Smile

# 613
Сетих се още нещо - който пие  и магнезий и желязо. Трябва да има разлика поне 2 часа между приема, защото имаче желязото не се усвоява

# 614
от днешното изследване на кръв и урина ми излезнаха 8-9 левкоцита в урина седимент.Звъннах на докторката , каза след 3-4 дена да повторя стерилна урина , ама малко ми е притеснено да чакам толкова дни и се чудя дали утре да пусна?Вие имали ли сте нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт