КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 699
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 15
  • Мюнхен
Красавице за теб! Не го познах Боби тук.

Скрит текст:

# 16
Добро утро и Честит празник на всички именници!  bouquet
dido1302,не е хубаво да обиждаш така.
Хората(Евгени),които искат да победят могат да го направят по достоен начин,така както са заявили в началото.Аз не виждам нищо лошо в това да приемеш факта,че не си успял в играта,да отидеш на теста и да победиш,ако си толкова достоен играч.И хората ще те харесат дори повече.Евгени показа,че се ръководи само от мнението на Ивайла и Бориса и никога няма да номинира за играта.Да не говорим,че е не по-малък интригант от двете хубавици.
И за сведение гледам волейбол от ранна детска възраст,обожавам този спорт и винаги съм харесвала Евгени.Просто сега ми падна много в очите.

# 17
Евгени никога не е спазвал принципите, които прокламира при номинациите  - уж най-слабия в игрите, ама нъцки. За мен е женският вариант на Бориса и Ивайла, но в по-умерен вид. За разлика от него Сано е последователен в това отношение, с което ме спечели.   

# 18
Честит празник момичета  bouquet
Чакам с нетърпение да видя  реакцията на "любимците" , след завръщането на Боби.
и аз така, особено като им разкаже през какво е минал Mr. Green

# 19
  • Мюнхен
Евгени като спортист е нормално да иска да спечели. И така трябва да бъде. Номера е как го правиш. Ако беше казал, че забива копието на Боби за да се спаси, щях да го разбера. Ама да вика, че си го слага там, защото другите са се опитали да го спасят и заради тях го прави е смешно и жалко. Както направи миналият път. Уж ще номинира слаби играчи, а го заби на най-силният играч за деня. И Бориса и тя. Не можела да гледа разпределенията на копията. Все едно не се бяха разбрали да номинират Боби. Ивайла заради Гери уж, а Георги заради реплика от миналата седмица. Толкова са прозрачни! Ама те не се наговарят. Неее .... ама хич.

# 20
Красавице за теб! Не го познах Боби тук.

Скрит текст:

Джисъс  Laughing

Аз не виждам нищо лошо в това да приемеш факта,че не си успял в играта,да отидеш на теста и да победиш,ако си толкова достоен играч.

Това все едно Ивайла го е казала  Laughing, представяме си че е за Костя.

Стига моля ви са  Mr. Green, ще си отреже сам той клона, освен това добре се и измъкна, но има голяма доза истина в думите му. Той е в един сплотен отбор, отбор който ще мачка до края, няма да ги предаде, няма да почне да гласува различно от съмишлениците си. Нямам спомени, но да приемем, че наистина е правил някакви високо-морални изказвания за номинациите, това най-вероятно е в основата на сегашните мнения срещу него или може би просто защото е от "лошия"  Joy лагер. Както и да е, не виждам нищо ненормално във вчерашната му постъпка.

# 21
Евгени и Боби били от различни вселени според Бочко  Joy Тя сигурно милата си мисли, че е в друга вселена също  - Каменов яко и подхрани самочувствието с тези закваски.  Мисля си, че Каменов е подлъгал Гергана с кого да играе. Нали е от др. лагер и уж беше загрижен за нея. Ако искаше да и прати слаб противник - да беше забол копието на Марина примерно.

# 22
Евгени като спортист е нормално да иска да спечели. И така трябва да бъде. Номера е как го правиш. Ако беше казал, че забива копието на Боби за да се спаси, щях да го разбера. Ама да вика, че си го слага там, защото другите са се опитали да го спасят и заради тях го прави е смешно и жалко. Както направи миналият път. Уж ще номинира слаби играчи, а го заби на най-силният играч за деня. И Бориса и тя. Не можела да гледа разпределенията на копията. Все едно не се бяха разбрали да номинират Боби. Ивайла заради Гери уж, а Георги заради реплика от миналата седмица. Толкова са прозрачни! Ама те не се наговарят. Неее .... ама хич.

Не виждам проблем, нищо не пречи на Евгени да счита Боби за слаб поради поведението му, като цяло. Силна постъпка ли е да говориш неприятни неща зад гърба на хората? Че се справи в мисията справи си, както в други не се е справил. Но каквото и да си говорим, колкото и да влизаме в анализи, Евгени има хора около него и ще си гласува с тях. Прекалено много сякаш очаквате от него, например Каменицата, ако каже нещо и после се отметне е нормално, за Евгени не. Двоен стандарт не само в продукцията?  hahaha Laughing

# 23
  • София
И мен ме учуди постъпката на Каменов. Не е логично да забиеш копието пред един от фаворитите, за да спасиш незабележим участник Rolling Eyes И аз очаквах пред Марина да го бодне. Въобще ми се струва, че доста подценяват Боби там. Вярно, че много говори и често се оплита в обяснения, но е един от най - мотивираните и надъхани участници, ако не и най - амбицираният.

# 24
И мен ме учуди постъпката на Каменов. Не е логично да забиеш копието пред един от фаворитите, за да спасиш незабележим участник Rolling Eyes И аз очаквах пред Марина да го бодне. Въобще ми се струва, че доста подценяват Боби там. Вярно, че много говори и често се оплита в обяснения, но е един от най - мотивираните и надъхани участници, ако не и най - амбицираният.

Аз и вчера питах, защо Марина да е по-слаба в теста, забележете в теста, от Борислав?

Колкото до копията за Боби, те ще продължават да летят към него по простата причина, че накрая победителя от групата го определя публиката, а той мъченика  Laughing вече стана нейн любимец, просто е.

# 25
  • София
Марина създава впечатление на глуповата и отнесена личност. Какво да очакваш от нея на теста? Реално, не може да прецениш кой колко е подготвен за теста докато не го изпратиш на него.

# 26
Марина създава впечатление на глуповата и отнесена личност. Какво да очакваш от нея на теста? Реално, не може да прецениш кой колко е подготвен за теста докато не го изпратиш на него.

Точно, не можеш да кажеш за някой дали е по-добър от друг, без основания, иначе са кухи приказки.

Както знаем и на теста от ОГРОМНО значение е това, с кого си избереш да играеш. Ако Марина избере да играе с точния човек, а Боби не? И т.н., много са вариантите, затова да се казва със сигурност, че видиш ли Борислав е страшилище на теста, а Марина супер лесно препятствие е нелепо!

# 27
Русев казал на Гергана да играе с Евгени. Това станало по време на рекламите.

# 28
  • София
Да, няма как да си сигурен, защото освен  да играеш с точнтия човек се изисква и бързина и самообладание. По последния показател Марина е най - нестабилна. Но все пак, Боб е най - надъхан. Как така спасяваха Гергана като я изпратиха срещу него? ПО - логично е да я пуснеш срещу някой, който не си дава вид да е много в играта.

# 29
Гери каза също така,че е имало разговори на масата за хранене,в които Ивайла и Жоро са ги наговаряли да номинират Бориса.
Излъчено ли е това,че нещо нямам такива спомени?  newsm78
И както каза la-la-la Русев я е накарал да играе с Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт