КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 841
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 45
  • Мюнхен
Странно ми е Русев целенасочено да подведе Гери и така Боби да остане в играта, може пък Гери да е объркала някои отговори.  Thinking

Останах с впечатление, че на един от въпросите отговори грешно. Направи гримаса. Но ако Боби не е играл с Евгени пак не става. Тогава минимум въпрос 10 щеше да е грешен. Пък и имаше няколко въпроса, които отговаряха само на един играч. Странно е.  newsm78 Има ли къде да се гледат епизодите на Жените говорят?

Ocaso точно че не е. Но когато симпатизираш на някого и когато го смяташ за много по-интелигентен и "печен" от другите и се окаже, че не е така, тогава си разочарован  още повече. Когато Емо К. и Марина правят глупости, вече не прави впечатление, но Евгени освен другото влиза и с името си!

Грешна преценка и прибързан извод. Това междудругото е доста често срещано нещо към спортистите, особено по-успелите спортисти. Шампион той бил, видиш ли какъв човек е, почва едно величаене и т.н.  doh  Grinning

Не става въпрос за спортист и национал. Не живея в БГ от 23г, не съм го гледала никъде освен в срещите. Нямах изградено мнение за него преди Къртицата. Такова ми беше впечатлението от началото на играта, но се разочаровах. И Бориса харесах, но за кратко време. Бързо си показа рогата.

# 46
  • Мюнхен
Цитат
Значи грешна преценка и прибързан извод. Това междудругото е доста често срещано нещо към спортистите, особено по-успелите спортисти. Шампион той бил, видиш ли какъв човек е, почва едно величаене и т.н.

Същото беше и със Станка Златева. Страхотен спортист, но просто си избра компанията на омразните на зрителите и това веднага настрои хората срещу нея. Вече професионалните спортисти в някое шоу трябва да питат зрителите с кого трябва да общуват и да се разбират, за да не им намалее уважението на зрителите.

Точно в този сезон с когото и да беше контактувала, пак щеше да обере негативите. Жалко аз я харесвах.

# 47
Цитат
Има ли къде да се гледат епизодите на Жените говорят?

На сайта на тв7 качват всичките рубрики на Терминал 7.

# 48
Не става въпрос за спортист и национал. Не живея в БГ от 23г, не съм го гледала никъде освен в срещите. Нямах изградено мнение за него преди Къртицата. Такова ми беше впечатлението от началото на играта, но се разочаровах. И Бориса харесах, но за кратко време. Бързо си показа рогата.

Това мисля, че важи за огромната част от зрителите, били те в БГ или извън.
Единици са тия, които са имали представа от това какъв човек е спортиста Иванов преди два месеца.

А дали и сега ние останалите знаем какъв човек е?  newsm53

# 49
Цитат

Представете си Евгени влиза в стаята за откровения и в жива връзка със зрители на шоуто той посочва един по един снимките на другите участниците и зрителите му казват - Със Борислав можеш да си компания - той е любимец на зрителките, със Виктория също може - и тя вече има положителен образ. Когато посочва Бориса - не тази е гадна к..рва с нея не можеш да си приятел, Русев - гаден лъжец и манипулатор. Евгени, ако искаш още да те харесваме и уважаваме общувай само с тези, които ти казваме, другите отбягвай иначе ни падаш в очите, а какъв волейболист беше.

# 50
  • София
Странно ми е Русев целенасочено да подведе Гери и така Боби да остане в играта, може пък Гери да е объркала някои отговори.  Thinking

Останах с впечатление, че на един от въпросите отговори грешно. Направи гримаса. Но ако Боби не е играл с Евгени пак не става. Тогава минимум въпрос 10 щеше да е грешен. Пък и имаше няколко въпроса, които отговаряха само на един играч. Странно е.  newsm78 Има ли къде да се гледат епизодите на Жените говорят?

Гери направи гримаса на въпроса " По време на обезвреждането на бомбата в стаята за разследвания, Къртицата беше ли капитан за някоя от задачите?
Интересно ми е, дали наистина е объркала някои отговори, защото игра с моята К.

Евгени не ме е разочаровал, защото от ден първи има нещо, което ме дистанцира да ми е приятен участник.
А го подозирам още от първата мисия, когато се измъчи с една за него доста ниска стена и се наложи два пъти да се засилва, а в същото време Кирячето и Георги с по 1,60 см. я прескочиха с лекота.

# 51
  • Мюнхен
dido1302 Мерси   bouquet

Това мисля, че важи за огромната част от зрителите, били те в БГ или извън.
Единици са тия, които са имали представа от това какъв човек е спортиста Иванов преди два месеца.

А дали и сега ние останалите знаем какъв човек е?  newsm53

Няма как да знаем. Понякога живееш с някого години и чак тогава разбираш що за човек е всъщност. Пък и ние гледаме монтажи и една много малка част от случващото се. Проблема е, когато ни показват кадри с него, в които той се бие в гърдите колко е принципен, как мрази манипулации, латино сериалчета и подобни, а прави друго.

# 52
Според мен ако Емил Р.не е Къртицата и е играл на последния тест с Георги и е имал и съмнения за Евгени,за това е казал на Гери да играе с него.Просто да си провери за себе си дали евентуално може Евгени да е къртицата.Голям подлец.

# 53
Проблема е, когато ни показват кадри с него, в които той се бие в гърдите колко е принципен, как мрази манипулации, латино сериалчета и подобни, а прави друго.

Не си водя аз записки и наистина не помня точно какъв морал раздава Евгени, но имаше такива моменти да. По-рано ме подсетихте затова, че бил казал, че щял да номинира слабите играчи, това го изчистихме. В какви други принципи се зарече Иванов?  newsm78

Според мен ако Емил Р.не е Къртицата и е играл на последния тест с Георги и е имал и съмнения за Евгени,за това е казал на Гери да играе с него.Просто да си провери за себе си дали евентуално може Евгени да е къртицата.Голям подлец.

Е, това ме изкефи, тоя Русев голям звяр ше излезе, ако тая схема е вярна.  newsm20

Играч, ИГРАЧ!

# 54
Аз пък вчера много се смях, когато участниците обсъждаха кой НЕ може да е къртица и като казаха, че Марина може да е къртица, но да не знае, защото си е изгорила плика. Laughing Всички бяха единодушни, че ако Мицич е Къртицата това е просто ГЕНИАЛНО. А Евгени каза, че никой изобщо не я подозира, защото това е толкова невъзможно, че направо граничи с абсурдното. Много ще се забавлявам, ако някой сезон Къртицата е играч от типа Величка сезон 1 или Мицич от този.  Joy И все пак това е голям риск за продукцията.

# 55
  • Sofia, Младост 3
Абсолютно е възможно, ако не е той К. За мен останаха тези два варианта за К. - Русев и Георги, а ако Гергана е объркала някои въпроси може и да има шанс за Евгени  Thinking

# 56
  • Мюнхен
Странно ми е Русев целенасочено да подведе Гери и така Боби да остане в играта, може пък Гери да е объркала някои отговори.  Thinking

Останах с впечатление, че на един от въпросите отговори грешно. Направи гримаса. Но ако Боби не е играл с Евгени пак не става. Тогава минимум въпрос 10 щеше да е грешен. Пък и имаше няколко въпроса, които отговаряха само на един играч. Странно е.  newsm78 Има ли къде да се гледат епизодите на Жените говорят?

Гери направи гримаса на въпроса " По време на обезвреждането на бомбата в стаята за разследвания, Къртицата беше ли капитан за някоя от задачите?
Интересно ми е, дали наистина е объркала някои отговори, защото игра с моята К.

Евгени не ме е разочаровал, защото от ден първи има нещо, което ме дистанцира да ми е приятен участник.
А го подозирам още от първата мисия, когато се измъчи с една за него доста ниска стена и се наложи два пъти да се засилва, а в същото време Кирячето и Георги с по 1,60 см. я прескочиха с лекота.

Ако Гери е играла с Евгени, дори и 2 грешни отговора да беше дала, трябваше да са минимум с равни отговори с Боби. Имаше въпроси, чиито отговори бяха единствено и само за 1 играч.  Аз бих го отписала тогава.

# 57
  • Мюнхен
Абсолютно е възможно, ако не е той К. За мен останаха тези два варианта за К. - Русев и Георги, а ако Гергана е объркала някои въпроси може и да има шанс за Евгени  Thinking

Трябва да е направила ужасно много грешки. Съмнявам се. Русев си я е излъгал, но защо? И мисля, че Гери успя да каже на Боби кой я подведе, защото той още веднъж тръгна да я прегръща и и шепнеше нещо, въпреки забраната на Иван. Затова и той побесня.

# 58
Много ми идва в повече двете въздухарки Ива и Бориса да държат морал и да сочат с пръст,когато същите те от началото на играта са в схеми,интриги и лагери.Ивайла ми беше симпатична до момента,в който не се разкри колко злобно същество е и как нейната дума няма стойност.Там е,където има изгода,безгранично лицемерие.Човек,на който не може да се вярва и както днес ти е приятел,утре може да те залюе,защото вече не си й от полза.
Бориса - такова превземане,такова самочувствие?Коя е тази и през колко чаршафа мина,за да стане "велика"?

БОРИСЛАВ е машина,носи им мисиите на гърба си,а да получи такова отношение. Mad Той го каза - "Не съм им угоден".Сега всячески се опитват да го отстранят,защото е заплаха и реална конкуренция за финал.Затова не е харесван от бандата ,защото знаят,че той е над тях.
Сано все повече ми харесва.Браво - обективен и праведен!

Евгени - МЕГА разочарованието за сезон2.За мен е дребен човечец без лично мнение и интересчия,където му се подшушне,там е.Спортсменство ли,фейр плей? Как не го е срам,след толкова години спорт и победи?

newsm10

Честита Цветница на всички!   bouquet

# 59
  • Sofia, Младост 3
Абсолютно е възможно, ако не е той К. За мен останаха тези два варианта за К. - Русев и Георги, а ако Гергана е объркала някои въпроси може и да има шанс за Евгени  Thinking

Трябва да е направила ужасно много грешки. Съмнявам се. Русев си я е излъгал, но защо? И мисля, че Гери успя да каже на Боби кой я подведе, защото той още веднъж тръгна да я прегръща и и шепнеше нещо, въпреки забраната на Иван. Затова и той побесня.

Ами има вариант и да е направила доста грешки, защото се е готвила да играе с друг , а в последните минути буквално е била изманипулирана и се видя как до самото начало на теста четяха дневниците, отдавна не се беше случвало това . Но няма как да сме сигурни, така е.

Общи условия

Активация на акаунт