КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 888
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 60
Гери ако се е готвила с друг да играе и е сменила в последния момент е много вероятно да е направила един куп грешки в тая напрегната обстановка.  yes Видяхме ги и колко бързо цъкат отговорите.

# 61
  • Мюнхен
Според мен ако Емил Р.не е Къртицата и е играл на последния тест с Георги и е имал и съмнения за Евгени,за това е казал на Гери да играе с него.Просто да си провери за себе си дали евентуално може Евгени да е къртицата.Голям подлец.
Абсолютно е възможно, ако не е той К. За мен останаха тези два варианта за К. - Русев и Георги, а ако Гергана е объркала някои въпроси може и да има шанс за Евгени  Thinking

Трябва да е направила ужасно много грешки. Съмнявам се. Русев си я е излъгал, но защо? И мисля, че Гери успя да каже на Боби кой я подведе, защото той още веднъж тръгна да я прегръща и и шепнеше нещо, въпреки забраната на Иван. Затова и той побесня.

Ами има вариант и да е направила доста грешки, защото се е готвила да играе с друг , а в последните минути буквално е била изманипулирана и се видя как до самото начало на теста четяха дневниците, отдавна не се беше случвало това . Но няма как да сме сигурни, така е.

По принцип е възможно, но прекалено бързо отговаряше на теста. Ако не съм подготвена ще се замисля, докато разликата им с Боби беше само 4 секунди. Аз останах с впечатление, че той беше много учуден, че тя е играла с друг човек.

# 62
Гери може да е объркала на въпросите,коя е любимата песен и коя е голямата мечта на Къртицата.Обаче тя направи физиономия на един от въпросите,от коя страна на водещия стои къртицата.Емил и Евгени бяха в един отбор на последните мисии,за това борбата беше голяма,както каза Иван,са се редували за верни отговори.С много много малко Боби спечели,това означава с 1 отговор повече според мен.
Някой може ли да направи таблица?

# 63
  • Мюнхен
Гери ако се е готвила с друг да играе и е сменила в последния момент е много вероятно да е направила един куп грешки в тая напрегната обстановка.  yes Видяхме ги и колко бързо цъкат отговорите.

Не мисля, че за тези въпроси трябва голяма подготовка. А дори и с 2-3 грешни отговора би трябвало да спечели. Ето вижте!!

1.Колко килограма тежи Къртицата ? под 60, точно 60, над 60.
2.В студиото за номинации от коя страна седи къртицата? лявата или дясната
3.По време на обезвреждането на бомбата Къртицата беше ли капитан на някоя от задачите?
4.Кой изпълнява любимата любовта песен на Къртицата?
5.По време на външната мисия тази седмица, успя ли някой от отбора на К. да уцели някоя от мишените?
6.Коя е най-голямата мечта на Къртицата?
7.Яде ли Къртицата пиявици по време на снощното предверие?
8.Колко мъже имаше в отбора на къртицата в битката на арената тази вечер? 3 или 4
9.Колко килограма пренесе Къртицата по време на битката "Камъните падат"?
10.Кой е Къртицата?

Ние обаче не знаем с кого игра Боби

# 64
Русев казал на Гергана да играе с Евгени по време на рекламите.
Ако наистина я е излъгал,,както тя смята,не виждам защо?Той не би трябвало да иска Боби в играта newsm78...

И аз това се чудя. Русев има изгода, да беше спечелила Гери, че е по - безобиден играч от Боби.
Първо Кирячето, Жоро, а сега Евгени? Русев знае ли изобщо кой е къртицата? Той самия?! Thinking

# 65
Според мен Русев не е излъгал Гери. За какво му е тя да напуска?! За него доста по-добрият вариант да напусне беше Боби.
И все пак Емил Р. ми се вижда съмнителен.. Но трябва да му призная, че е голям играч.  Peace На крачка е от разкритието на Къртицата, дори може и вече да е достигнал до нея.

# 66
Според мен ако Емил Р.не е Къртицата и е играл на последния тест с Георги и е имал и съмнения за Евгени,за това е казал на Гери да играе с него.Просто да си провери за себе си дали евентуално може Евгени да е къртицата.Голям подлец.

Не се бях сетила. Точно така е.

# 67
  • Мюнхен
Според мен Русев не е излъгал Гери. За какво му е тя да напуска?! За него доста по-добрият вариант да напусне беше Боби.
И все пак Емил Р. ми се вижда съмнителен.. Но трябва да му призная, че е голям играч.  Peace На крачка е от разкритието на Къртицата, дори може и вече да е достигнал до нея.

Ако е достигнал, пък е казал на Гери, че е Евгени, то значи, че или е излъгал или не знае. Но пък бие 3 пъти на тест. Не вярвам да не знае.

# 68
  • Мюнхен

Добре обаче от къде може да е сигурен, че тя ще го послуша  newsm78

# 69
  • Ямбол
Ако наистина Емил Русев е подвел Гергана да играе с Евгени, ще му стисна ръката.

# 70
Сега си припомням епизода от вчера и също много забавно ми стана след като Костя каза, че не се е забавил от умора на въжето, ами просто е видял отгоре съседна къща, в която са давали мач по телевизора и е имало дузпа  Joy.След  като изгледал дузпата тръгнал да се катери за бонуса.  Laughing

# 71
Сега си припомням епизода от вчера и също много забавно ми стана след като Костя каза, че не се е забавил от умора на въжето, ами просто е видял отгоре съседна къща, в която са давали мач по телевизора и е имало дузпа  Joy. Като изгледал дузпата тръгнал да се катери за бонуса.  Laughing
Хаха, да, и на мен това ми беше много забавно.  Joy
Сладур е Костя, на мен ми допада.  Peace

# 72
Костя сладур, ама дразни големия лагер, добре за него е че Борислав ще се завърне и отново ще обере копията, особено ако си удържи на заканата и ги подпука.  Laughing

# 73

Ами тя нали е искала съвет,а и тя знае,че той искал Борислав да отпадне и му е повярвала.

# 74

Ами тя нали е искала съвет,а и тя знае,че той искал Борислав да отпадне и му е повярвала.

При положение, че той е бил 3 пъти на тест, а и не са в лоши отношения Гери и Емил Р. защо, да не му повярва?!

Тоз Русев голяма хиена! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт