КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 094
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 855
# 856
Какво ли е правил Боби 3 месеца при пехотинците...  rotfImbo

Може и там да са му набивали копия.  tooth

# 857
  • София
Ох много ме ядоса тази Марина  Simple Smile Много мразя жени, които не спират да дрънкат колко са силни, колко сами се оправят - а ако мъж им каже нещо, ма то не може така да ми говориш - аз съм жена - един вид по-слаба. Да и е тръгнал на бой Борислав разбирам, ама защото и е казал нещо  ooooh!

Иначе в анкетата гласувах за Евгени, но Костя и Емил Р. са ми другите заподозрени  Simple Smile

# 858
  • До сърцето...
...Не мога да харесам някой само от съжаление. (с риск повечето дами от темата да ме заклеймят ) Колкото и да се гримира и маже с лавандула, не ми харесва Борислав, за мен е нечистоплътен. С тези пъпки по гърба и с тези мазни кичурчета, дето му се мяткат по главата ...  Sick Определено мнението ми се доближава много до това на двамата мъже в темата Simple Smile И шегите им много ме радват...
И друго - Борислав само си мисли, че е стратег, но определено не му се получават нещата. Защото, за да си стратег, трябва да го правиш така, че другите да не те усетят .. (както прави Костя) ама за това се иска акъл, а той мисли главно с Боби джуниър...

Подкрепям напълно.

И аз!  
Че то тук се превърна като в темата за Енгин Акюрек.

# 859
Относно шишарките:
Ивайла не беше ли казала,че също обича да ходи по гори и планини с детето си?
И то съвсем наскоро беше,май като се сдърпаха с Георги.

# 860
Да дадат Ивайла директно да казва "Не, не съм къртицата", хммм...  Thinking

# 861
Май Бат Бурхан няма кой да го спаси на следващия лайф. Всичките без Вики могат да си боднат копията пред него. Заслужава като не спира да се прави на големия играч. А така не се играе. А и наистина има жълти очи, което е доста неприятно.

PS Евгени е сериозен и тих в живота и не се прави на друг в базата. С годините просто е улегнал и който го познава от волейбола знае, че той е доста сериозен и не дрънка излишно. Така, че това със сигурност не е игра от негова страна.

# 862
Ивайла ходи много редовно на Витоша.Често я виждам да катери нагоре и сега си замълча,че го прави пред Георги.

# 863
Май Бат Бурхан няма кой да го спаси на следващия лайф. Всичките без Вики могат да си боднат копията пред него. Заслужава като не спира да се прави на големия играч. А така не се играе.

Освен сам да се спаси на теста, няма как иначе. И дано тоя път наистина е ПЪЛЕН МРАК.  Joy

# 864
Ивайла ходи много редовно на Витоша.Често я виждам да катери нагоре и сега си замълча,че го прави пред Георги.
Сториха ми се и двамата някак напрегнати в този разговор.
Де да знам,шестото ми чувство все още ми говори,че тя е Къртичката.

# 865
Цитат
Освен сам да се спаси на теста, няма как иначе. И дано тоя път наистина е ПЪЛЕН МРАК.  

Любо от предния сезон беше няколко класи над Борислав като играч. Борислав изобщо не умее да играе играта както трябва.

# 866
Емо К.:"Ти видел ли си тоа да не аресва некоя?"  JoyТолкова е прав.
Не мога да го гледам Борислав, гнусен женкар. Изпадам в ужас като си помисля, колко такива мъже има. И като замиекаа  Sick Sick 
Да вземе да млъкне да не се излага повече.

# 867
Бяла роза ще закича, на теглича на Москвичааа..  Joy

Яка сватба. Mr. Green Да миряса малко младоженеца.  ooooh! Laughing

# 868
  • София
Цитат
Освен сам да се спаси на теста, няма как иначе. И дано тоя път наистина е ПЪЛЕН МРАК. 

Любо от предния сезон беше няколко класи над Борислав като играч. Борислав изобщо не умее да играе играта както трябва.

Е тук няма как да не се съглася. Любо си беше страхотен играч, не го харесвах, но не мога да отрека, че игра играта докрай и си заслужи победата. А Борислав според мен големи грешки допуска в играта си. Прекалено много говори и не си подбира кога трябва да запази информацията за себе си. Коментирам относно играта му, какъв човек е и дали ми харесва или не, е друга тема. Все пак това е Къртицата, не Big Brother, така че оценявам според играта.

В тази връзка, колкото и да не ми е симпатичен, Емил Р. играе играта.

# 869
Много беше забавна сватбата. Баш по българските традиции, но вместо тава с кокошка имаше риба. И съвсем разумно тостера е един от най-подаряваните подаръци на всяко младо семейство. А Бурхан чака само да обяват сватбата за да предприеме действия по първата брачно нощ. Този човек се пробва на всичко женско в базата и след като изреди всички жени започна със Сано. Joy Много са готини всички. А Бочко и Емо Русев бяха много забавни накрая.

PS Темата с пикаенето ме съсипа от смях. Това наистина е голям проблем, когато живееш с други хора.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 21:42 от dido1302

Общи условия

Активация на акаунт