КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 893
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 080
Цитат
Ако това се случи и то в последния момент ще ги призная колко умели манипулатори са, но завинаги ще ме разочароват и отчаят с безумно глупавият си сценарий  

Ами ако хората просто не харесват Борислав и искат да го изгонят ? Тогава пак ли е манипулиран вота ?

PS Смятай Борислав сам пренесе колкото другите два отбора.

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 23:22 от dido1302

# 1 081
Не,Дидо,но докато Бориса е в предаването,Борислав ще е на второ място по антипатия.

# 1 082
  • София
Хехехе, Борислав 1,200 кг. Русев ще позеленее като разбере  Mr. Green

Евгени колко пренесе?

# 1 083
Евгени колко пренесе?

300 г. някъде.

# 1 084
  • Варна
Цитат
Ако това се случи и то в последния момент ще ги призная колко умели манипулатори са, но завинаги ще ме разочароват и отчаят с безумно глупавият си сценарий 
Ами ако хората просто не харесват Борислав и искат да го изгонят ? Тогава пак ли е манипулиран вота ?
Ами ако не харесват Бориса повече? Или не допускаш този вариант, защото ти я харесваш и се скапваш да я защитаваш ?
Обясних какво е двоен стандарт, той влияе на харесването/нехаресването на зрителите Wink Въпреки че на Бориса (за разлика от Борислав)спестяват да й покажат голяма част от нечестните й похвати и отвратително отношение, те са факт и съответно не знам кой освен теб би казал, че не заслужава да бъде посочена - анкетата ни е показателна Wink

1.190 за Борислав  smile3501

# 1 085
Браво на Боби и на Русев, изнесоха играта. Peace

Боби може ли толкова пък да не мисли, че да рови в на другите дневниците без да ги пита. Сам си го прави. ooooh!

# 1 086
Евгени 360 грама...

пак повтарям - ЕМО КАМЕНОВ пренесе КОЛОСАЛНИТЕ 180 ГРАМА - пакетче семки..!!!! за 3 минути...

# 1 087
  • София

Значи долу горе колкото жените... (не помня другите, но Вики сега 210 гр.).

# 1 088
Гериту яко надъхана да защитава Боби.  smile3506

# 1 089
Бориса и Марина колко пренесоха?

А иначе някой досега говореше как плюят Борислав и има двоен стандарт. Според мен "двойния стандарт" е в негова полза. Обръщат му внимание в началото, щото той така или иначе е леке и в последствие докрая на епизода го слагат на пиедестал..  newsm78

# 1 090
  • Варна
Гериту яко надъхана да защитава Боби.  smile3506

Все пак е била вътре и е много по-обективна от останалите велики коментаторки, но не й дават думата да се изкаже...  ooooh!

Neko, мен визираш, в никакъв случай не е в негова полза и съм разяснила какво имам предвид достатъчно пъти Wink

# 1 091
На Ивайла и на Русев пляскаха, а Борислав дето пренесе кило и двеста само Виктория му пляска... Егати хората, каквото й да е добре се справи!

# 1 092
Цитат
Ами ако не харесват Бориса повече? Или не допускаш този вариант, защото ти я харесваш и се скапваш да я защитаваш ?

Сбъркала си. Не харесвам Бориса повече от Боби. И двамата са еднакво полезни за шоуто участници. Но вие също не търсите Къртицата, ами се хващате за различни реплики на участниците. Тоест съдите по симпатии, а не по логиката на играта. Аз например не искам никой от двамата да отпада. И двамата са ярки индивидуалности и заслужават да са в играта. Идеята ми е, че вие не допускате, че съществуват зрители, които пускат СМС-и, но не пишат по форумите. Такива със сигурност има и може някои от тях да имат различни симпатии от тези на мнозинството.

# 1 093
На Ивайла и на Русев пляскаха, а Борислав дето пренесе кило и двеста само Виктория му пляска... Егати хората, каквото й да е добре се справи!

И на мен ми направи лошо впечатление. ooooh!

# 1 094
А ЖорУ колко пренесе?

Браво на Боби!Офф,мазен,лавандулен,селски сваляч,ама в игрите е на 100%.В мисията с камъните изнесе отбора на гърба си.Ако не беше той нямаше да успеят,а днес Марина му се обръща и у заявява,че тя сама си се била справила..само дето не каза,че едва ли не й пречел.

Общи условия

Активация на акаунт