КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 907
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 065
Ще го пуснат,биха ли пропуснали  hahaha
Обаче миналата година когато Любо ги излъга и ги взе в тоалетната,зрителите не го номинираха.

Ама това беше, защото Любо намери вратичка в правилата и си чете само неговия дневник, доколкото помня, сам се сети и се вълзползва от това. А тоя Боби преписва от "приятелчетата" си, най-вероятно без тяхното знание.. Разликите между двамата са ужасно много.

# 1 066
  • Ямбол
....
Обаче миналата година когато Любо ги излъга и ги взе в тоалетната,зрителите не го номинираха.
Аз не помня да е пипал чужди дневници Любо. Беше скъсал страници от неговия. А в тоалетните беше взел някакви анкетни карти, до които имаха достъп всички.
Тоя наглец сега пипа чужди лични неща и ми се струва, че ще има санкции.

# 1 067
Обявявам война, ще режа глави!

Отива и рови, като мишок.

Joy Joy Joy

# 1 068
А да верно,моя грешка.Обаче пак беше станал скандал и не го номинираха....

# 1 069
Обявявам война, ще режа глави!

Отива и рови, като мишок.

Joy Joy Joy
В любовта, на война и в Къртицата всички средства са позволени  Joy

# 1 070
  • Ямбол
Защото е Любо, а не тоя прошляк Борислав.

# 1 071

Защото много зрители бяха на негова страна. Това, че Рут му прави фасони, че не се е сетила и си крещяха и си вадиха кирливите ризи, си беше скандал, ама въобще не му повлия кой знае колко...(според мен)

# 1 072
  • Варна
Охх, да си изкажа и аз възмущението от нехуманното отношение и към зайчетата и към кокошките. дожаля ми за животинките.
Вики много ме зарадва колко смело и бързо се справи, опасна жена  newsm10
Иначе мисията беше забавна и ме развесели  smile3521

Информацията е най-ценния ресурс, след като К си позволява да злоупотребява с нея, не виждам защо участниците да не я използват по свое собствено усмотрение Wink

Колкото до двойния стандарт той е очеИЗваден - правят си предаването на гърба само на един човек. Показват единствено и само злепоставящи в очите на зрителите 1 единствен човек, пропускат тенденциозно да покажат много по-злепоставящи кадри на останалите. Това Е двоен стандарт, на който не му е ясно Wink

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 22:59 от little_beauty

# 1 073
Каменов балетиста.  Grinning

# 1 074
Каква деликатна къртичка е Емо Каменов, милия.. Бориска 320 грама.. Костя 370 грама.. ЕМО РУСЕВ 970 грама...  а Емо Каменов горкичкя 180 грама... нещата лека полека лъсват...
всичко това разбира се обгърнато в приятен хумор за зрителите.. как танцува с клинчето, как подтичва.. хем да му се радват, да е симпатичен, хем стабилно да проваля мисии.. момиченцата ядоха скорпиони, а той, брутално татуиран, мускулест - отказа..
И МОЛЯ, НЕКА ВСЕКИ СИ НАПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТ .. 180 ГРАМА СА ЕДНО ПАКЕТЧЕ СЕМКИ.. НА ПРАКТИКА МОЖЕ ДА СЕ НАТЪПЧЕ В УСТАТА НА 2-3 ПЪТИ... 2-3 ПРЕНАСЯНИЯ С УСТА СА 180 ГРАМА...

и корекция от последните минути.. за по-малко от 1 минута Ивайла пренесе 200 грама!!!!!

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 23:10 от 20666

# 1 075
Каква деликатна къртичка е Емо Каменов, милия.. Бориска 320 грама.. Костя 370 грама.. ЕМО РУСЕВ 970 грама...  а Емо Каменов горкичкя 180 грама... нещата лека полека лъсват...
Твърде тъп е. Той ако беше Къртицата, да се е праснал с лопата, за да убие Къртицата досега...Той всъщност има ли една добре изпълнена мисия?

# 1 076
  • София
Каменов отново слабо представяне. Гнусно предверие, но евала на Русев.

Бориса добре води, но ми се струва, че накрая Борислав ще я изпревари някак си...

# 1 077
Браво на Русев. Силен участник за този сезон. Ивайла Бакалова носи втория отбор на плещите си. Поздравления.

# 1 078

Колкото до двойния стандарт той е очеИЗваден - правят си предаването на гърба само на един човек. Показват единствено и само злепоставящи в очите на зрителите 1 единствен човек, пропускат тенденциозно да покажат много по-злепоставящи кадри на останалите. Това Е двоен стандарт, на който не му е ясно Wink

Чудно що ли се получава тва.  Laughing

# 1 079
  • Варна
Каменов отново слабо представяне. Гнусно предверие, но евала на Русев.

Бориса добре води, но ми се струва, че накрая Борислав ще я изпревари някак си...
Ужасно гнусно дори  Sick Въпреки, че са със забавни костюми и би следвало да е смешно, мен ми дожалява за тези хора.

Ако това се случи и то в последния момент ще ги призная колко умели манипулатори са, но завинаги ще ме разочароват и отчаят с безумно глупавият си сценарий  Sick

Общи условия

Активация на акаунт