КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 805
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 140
Ох, спокойна съм  Mr. Green
Помислих си, че вота ще се обърне .. НО браво!
Иван днес много ми харесва за разлика от Андерей!

# 1 141
Диди,не съм пускала смс-и,но зрителка е пускала и виж какъв отговор са и върнали.

# 1 142
  • Варна
.....
Кой е после долен ?!  #Crazy
Много ясно, че е Борислав.

Доволна ли си сега? Къде е двойният стандарт?
Бориса е утре на тест с Борко.

Доволна съм, ДА !!!
Поздравления за Бориса :

И утре Борислав ще я победи, защото разкри ДОЛНАТА КЪРТИЦА Русев!!!

Двойният стандарт е съвсем друго нещо 10 пъти го обясних, няма да го повтарям пак, то се вижда ясно - става въпрос за излъчени кадри Wink

# 1 143
Наистина РАЗТЪРСВАНЕ стана накрая. Силни моменти.  yes

Боби сам, в изолация дори и в къщата.

# 1 144
Прецака се Борислав, хич не е тактик. Любо направи ПОДОБНО(СЪВСЕМ НЕ СЪЩОТО) нещо в последните седмици, когато не можеше да се съюзат всички срещу него. А сега докрая на играта ще е сам. Не е важно само да играеш, трябва и да се мисли...

# 1 145
Малко ми звучи смешно да е Русев  Peace
Но пък и без това си имам 2-3 къртици, така че знам ли хаха.

# 1 146
  • in Wonderland
Диди,не съм пускала смс-и,но зрителка е пускала и виж какъв отговор са и върнали.

Shocked Shocked

ох , май вече ми с спи , изобщо не се загледах какво пише ! Я , туй е откровена наглост ! smile3515

# 1 147
Евгени много се изложи, както винаги, голямо разочарование.
Боби дано е със силна психика и издържи, надявам се да е победител.
Какви моралисти какви 5лв, той винаги е най-добрия на мисиите, те все срещу него скачат......Ивайла и тя с нейните философии да бил постъпил така, да им поискал дневниците...

# 1 148
Толкова хора трябва да си тръгнат, жалко че няма да има време за всички. Тоз пък Евгени тръгнал да говори за примери на децата си  ooooh!

# 1 149
Баси,малко тъжно ми стана за Борислав. Sad

Тоз пък Евгени най-големият моралист  ooooh!.Айде спри се вече бе човек!Това е една игра!Какви бабички,какви 100лв?Децата му гледали,какво са щели да научат.
Ясно е че Борислав си ги прави сам тези неща,но как пък само за него монтират такива клипчета,които успяват да насъскат играчите с/у него.Защо не пуснаха на Бориса изцепки?На селянина с колелото Е.К....

# 1 150
  • Варна
Прецака се Борислав, хич не е тактик. Любо направи ПОДОБНО(СЪВСЕМ НЕ СЪЩОТО) нещо в последните седмици, когато не можеше да се съюзат всички срещу него. А сега докрая на играта ще е сам. Не е важно само да играеш, трябва и да се мисли...

Той рискува смело, направи го с умисъл, намигна на камерата - не се е крил и "мишкувал", има тактика точно като Любо (той лично го е съветвал както каза Wink). Аз оправдавам риска, който пое, защото по този начин трябва да се действа с/у долната Къртица, сега вече разполага с най-ценния ресурс в играта информацията и ще я използва по предназначение за да победи Кърта! Ей това е играч, който си играе играта - търси К и се бори с нея, побеждава в мисиите и е амбициран да спечели, на Евгени примера да приглася на 23годишна интелектуалка и да сравнява играта с разни  баби на улицата е за похвала, може би  hahaha

# 1 151
ОООооо мн морални всички . Айде моля ви се ! Сега ги е яд ,че те не са се сетили по-рано да го направят !

ТОВА Е ИГРА !!!!!!! СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ ! ЕХОООО ,ЗАБРАВЯТЕ МАЙ МАЙ !
съгласна, умират от яд, че Боби е по-добър от тях

# 1 152
Дайте ми паролите си, искам просто да видя личните ви съобщения.  tooth

# 1 153
  • España
Поправете ме,ако греша,но нямаше ли един момент преди време,когато големият моралист Е.К. ровеше по козметиките на хората и си заделяше дезодорантчета? newsm78

# 1 154
Цитат
Той рискува смело, направи го с умисъл, намигна на камерата - не се е крил и "мишкувал", има тактика точно като Любо (той лично го е съветвал както каза Wink). Аз оправдавам риска, който пое, защото по този начин трябва да се действа с/у долната Къртица, сега вече разполага с най-ценния ресурс в играта информацията и ще я използва по предназначение за да победи Кърта! Ей това е играч, който си играе играта - търси К и се бори с нея, побеждава в мисиите и е амбициран да спечели, на Евгени примера да приглася на 23годишна интелектуалка и да дава сравнява играта с разни  баби на улицата е за похвала, може би  

Ако Боби успее да отстранява всяка седмица изпратените срещу него до края и в крайна сметка спечели играта и Къртицата бъде разкрита от зрителите, тогава ще е имало смисъл от действията му. Ако отпадне на някой тест до края то ефекта за него ще е нулев. Той е амбициран да спечели и едва ли се вълнува особено от зрителските мнения. Ако отпадне и Къртицата остане неразкрита това, че ще има много зрители, които му симпатизират едва ли ще е от голяма полза за него.  Ако успее да спечели ще го призная като играч, ако отпадне язък за усилията. Любо се скара  с всички накрая, но после му стиснаха ръката.  

Общи условия

Активация на акаунт