КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 877
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 260
 smile3507 12 часа до предаването днес, тоооооолкова далеч  smile3514

# 1 261
Maй Борислав не е къртицата ... Ще ме е яд , ако Бориса го победи на теста . Ако го боднат него, де.

# 1 262
Засега само 4 човека  bowuu си дадоха паролите, а сякаш  Rolling Eyes леееееко повечко казваха:
Какво толкоз е направил Бобчи, да се рови в личните неща.  Mr. Green

# 1 263
Никой от вас ли не е надничал в картите на противника, колкото и добър приятел ви е. Щото аз съм надничала, ама не бих му се ровила в дома.
Някоя ода за Енгин........аааааааа, Бобсън няма ли кой да спретне.

# 1 264
  • IT
От последните страници нещо не разбрах 80% от коментарите.
Изгледах със закъснение снощния лайф.
Евгени, ако не е къртицата, за мен е посредствен играч специално в тази игра. Георги също. Далеч е от образа на Тошко в миналият сезон. Но със сигурност ми е по-симпатичен като играч от Емил Каменов, който е образа на Кети в мъжки вариант. Все някой му е виновен като не успее. Кой му беше виновен, че си е мушнал и двата крака в единият крачол на костюма???

# 1 265
Никой от вас ли не е надничал в картите на противника, колкото и добър приятел ви е.

В огромната част от случаите в които съм надничал, съм губил много повече след това.

Явно не надничам правилно.  Smile

# 1 266
  • in Wonderland
Според мен няма нищо лошо да си амбициозен , все пак си влезнал в играта , за да я спечелиш . Изтъквания от сорта : "Аз влезнах , за да видя колко и какво мога " са ми мн глупави .Да де , ама там са все ( горе-долу) хора ,  зряла възраст , те ако до сега нямат реална преценка за себе си , то няма и да имат и за напред. Та за Боби , ок съм с амбицията му , даже го уважавам за което , но не играе умно този човек . Аз смятам , че той не е убеден на 100 % кой е К  и точно искаше да види нещо в дневниците им , което да му помогне по някакъв начин да затвърди подозренията си . Да де , както казаха и в студиото , К няма да напише : " Днес ми беше много трудно и тежко да опазя тайната си !"
Има още цял месец, сега ще им е черен и ако ( както аз си мисля ) , той не знае кой е К , все ще го отстреля някой на теста. И цялата му амбиция си остава само амбиция  . Напълно подкрепям мнението ,че Боби е играч , ама не му достига умствения капацитет .
Нямам представа какво ще стане довечера на номинациите . Най -вероятно от значение ще е как ще се представят на голямата битка , ако някой се издъни , ще е с/у Бо-то.

П>С> kurcho
някои от постовете ти ми е трудно да ги разбера , но може би проблема е в мен  Wink
Само ще те помоля , горе в дясно има едно моливче , с което може да си редактираш поста , след като си го пуснал , не е нужно да пускаш няколко поредни , само натоварваш темата така . Благодаря за разбирането .

# 1 267
  • IT
За Бориса ще е по-лесно, ако е Мицич примерно срещу нея.Понякога имам чувството, че куклите имат повече неща в главата от нея.Последният и опит да разсъждения, относно жокерите беше патетичен.

# 1 268
  • Мюнхен
Красавице беше права. Наистина когато изгледаш предаването е друго. Този път  Боби не им мълча и се защити. Каза и на Каменов, че яде като  кон и че само знае да заплашва. Аз ако бях щях да му кажа, че не отива на мъж, който не се справя с толкова много мисии, да не кажа всички да заплашва и ако съм на негово място бих се срамувала, а не бих продължила да се правя на много силен. Някои бяха писали, че бил въздух под налягане и че не бил пребил още никого. Е това ли трябва да се случи, че да го махнат?  Ако не го спираха, до сега да е пребил няколко човека. И вика на Боби "Все едно да дойдеш и да ми бръкнеш в куфара". Е той не само, че бръкна ами си и открадна и шапка и някаква козметика (не помня какво беше). Ама така е когато не им излъчват всичко.
Евала на Гери. Въпреки че Боби я изкара от играта, тя стои зад него. Това за мен е показателно. И думите и за Марина. То не че е нещо ново де.
Боби пак беше най-добър в предверието, ама къде ти някой да забележи това.
Сано е пич. Не взе страна. Може и да е тактика разбира се.
Интересно ще ми е държанието на Вики. Но съм почти сигурна, че няма да обърне гръб на Боби.
Също би ми било интересно, дали вие ако бяхте участник в къртицата, бихте направили това, което направи той с дневниците? Да кажем ако имахте възможност без никой да ви види? Повечето от тези, които го съдеха биха погледнали, сигурна съм. Аз лично бих. В живота не, в играта да.

# 1 269
Независимо кой как ще се представи довечера на битката - Боби ще е номиниран. Единствено Сано спазва принципите си да номинира най-слабия в игрите, Евгени уж прокламира същия принцип, но никога досега не го е спазил.

# 1 270
Бориславе, юначе!
Накай Русев да заплаче.
Завижда ти безмерно,
пред очите му е черно.
Ден и нощ гадае
и не може да узнае
Кой къртицата е тук.
Бобсъне велик си ти велик,
искам от теб да забременея в този миг.

# 1 271
Също би ми било интересно, дали вие ако бяхте участник в къртицата, бихте направили това, което направи той с дневниците? Да кажем ако имахте възможност без никой да ви види? Повечето от тези, които го съдеха биха погледнали, сигурна съм. Аз лично бих. В живота не, в играта да.

Как ще се сетиш да погледнеш в играта, ако в живота не ти идват такива мисли?
Или в живота идват, но се сдържаш?  Mr. Green

Иначе да не са само въпроси от мен, нямам представа как бих постъпил, не искам да изключвам никой вариант, но ми се иска да не правя такива неща, защото не искам на мен да ги правят.
Проста логика.  Simple Smile

Бориславе, юначе!
Накай Русев да заплаче.
Завижда ти безмерно,
пред очите му е черно.
Ден и нощ гадае
и не може да узнае
Кой къртицата е тук.
Бобсъне велик си ти велик,
искам от теб да забременея в този миг.

newsm20

# 1 272
  • Мюнхен
Засега само 4 човека  bowuu си дадоха паролите, а сякаш  Rolling Eyes леееееко повечко казваха:
Какво толкоз е направил Бобчи, да се рови в личните неща.  Mr. Green

Различно е. Тук в ИГРАТА има един предател (саботьор, къртица), а тяхната задача е да го разкрият. Той / тя в рамките на играта им взема от парите, а те трябва да се правят на детективи и да го заловят. Всеки го прави както смята за правилно. Ако някой от тях отиде на тест, а Боби беше разбрал чрез дневниците кой е къртицата и му подскаже с кого да играе, за да се спаси, тогава друга песен щяха да пеят. По принцип са всички срещу един, който не трябва да е Боби, а Къртицата и чак после всеки срещу всеки. Мое мнение!

И само да добавя, че дори и Бориса  да го беше направила, пак нямаше да я обвиня, въпреки отношението ми към нея.

Dee_Dee_~ (•̪●)~  на  kurcho и аз нищо не му разбрах, а мислех, че грешката е в моят телевизор.

# 1 273
в ИГРАТА има един предател

Както и един победител.

# 1 274
  • Мюнхен

Как ще се сетиш да погледнеш в играта, ако в живота не ти идват такива мисли?
Или в живота идват, но се сдържаш?  Mr. Green

Иначе да не са само въпроси от мен, нямам представа как бих постъпил, не искам да изключвам никой вариант, но ми се иска да не правя такива неща, защото не искам на мен да ги правят.
Проста логика.  Simple Smile

Не мисля така. Ако имам дневник извън играта и някой го прочете, няма да му простя. И никога не би ми хрумнало да го направя на друг.
Но ако участвам в игра като Къртицата, влизам без хонорар, ям какво ли не, лягам във вана с пиявици и т.н. и съм там за да спечеля, а това е възможно само ако знам кой е Къртицата, то биха ми минали много варианти през акъла. Особено ако имам толкова време като тях и всички са срещу мен, включително и продукцията.

П.С. Да за да си победител, трябва първо да разбереш кой е предателя.

Общи условия

Активация на акаунт