КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 697
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Варна
Не вярвам да се съобразят,но "бялата" Ивайла ще размаха пръст поучително

Mr. Green

# 1 351
  • sofia
Ще ми се на теста Бориса да е срещу Русев. Но...няма да стане.
Върти ми се в главата една теория. Така, в това издание на предаването нямаше герой, на който да симпатизирам. Попай се оказа селски сваляч, със смешен речник и претенции. Събира се значи екипа и решава да го превърне в любимец на публиката. За около 2 седмици успя. Задействаха се инстинктите ни да браним онеправданите и намерихме добри качества там, където ги нямаше. Бориса и Евгени паднаха като жертви на този план.

# 1 352
Довечера ще има сълзи  smile3518

# 1 353
  • Варна
Ще ми се на теста Бориса да е срещу Русев. Но...няма да стане.
Върти ми се в главата една теория. Така, в това издание на предаването нямаше герой, на който да симпатизирам. Попай се оказа селски сваляч, със смешен речник и претенции. Събира се значи екипа и решава да го превърне в любимец на публиката. За около 2 седмици успя. Задействаха се инстинктите ни да браним онеправданите и намерихме добри качества там, където ги нямаше. Бориса и Евгени паднаха като жертви на този план.
Странна логика при положение, че в последните 2 седмици го показваха още по-засилено в образа му на "селски сваляч, със смешен речник и претенции" (което не е никак типично за любимец на публиката), дори добавиха  и нещо ново в своя "план"- гей, за разлика от силните мъже - Георги и Каменов Wink (които трябваше да  съжалим като жертви на нещастна любов)
За себе си гарантирам, че НЕ съжалявам Борислав, защото не виждам нищо в самия него, за което да го съжаля - недостатъците му не изключват добрите му качества Wink
А това, което прави продукцията у мен предизвиква не съжаление, а искрено възмущение! Въпреки, че осъзнавам, че целта им е да пазят К, за мен преминаха някои основни граници Wink
А Бориса и Евгени "паднаха жертви" на собствените си думи и действия (цитат на Бориса: "Който к'вото сам си напраИ, никой не моЕ да му го напраИ" и отговорът на Евгени: "То не е само тука така, то и в живота е така") Wink
Мое мнение  Peace
PS Никнейм на анимационен герой мисля, че Джони Браво би му подхождал повече  Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 18:25 от little_beauty

# 1 354
Според Сун Дзъ не харесваме Бориса, защото е красива ли?!

Сун Дзъ
говори за Сун Дзъ. Сун Дзъ посочи с кое Сун Дзъ започна да недолюбва.

Smile

# 1 355
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Борислав отива на тест срещу Бориса и Бориса отлита.Според мен договорът й е приключил и е дошло време да се разкара(радост за окото).

Борката нищо против правилата не е направил,но другите просто ги е яд,че той е пред тях - и в мисии,и като играч.Завиждат при всяка мисия,защото Боби е номер 1,виждат в негово лице най-опасният конкурент.Това не им изнася.

Монтантският селяк да ми говори за морал Joy ...забрави ли как бъркаше в чуждите торбички?!
Марина и Евгени са просто пародии и ако за нея не съм изненадана(толкова си може),то Евгени мноооооого се излага.Нищо мъжко досега не е показал,освен изкуствен морал и пригласяне на групичката лицемери в Базата.

# 1 356
  • SF
 hahaha "Каменната ера"... Joy Аз също дадох 1 глас за селянина.

# 1 357
  • Варна
Beautyholicа, всеки път съм абсолютно съгласна с теб за всичко  bouquet

ПС: Сун Дзъ да вземе пак да си се прекръсти на Ocaso най-добре, за да не стават недоразумения  Mr. Green

# 1 358
Beautyholicа, всеки път съм абсолютно съгласна с теб за всичко  bouquet

ПС: Сун Дзъ да вземе пак да си се прекръсти на Ocaso най-добре, за да не стават недоразумения  Mr. Green
Сигурна съм, че го прави за да ни заблуди. Ето кой е къртицата  Mr. Green

# 1 359

Къртицата дали е лъжец?

smile3503

# 1 360

Къртицата дали е лъжец?

smile3503
Не е лъжец, добър манипулатор е и хората му вървят по свирката  Wink

# 1 361
  • IT
Нищо мъжко досега не е показал,освен изкуствен морал и пригласяне на групичката лицемери в Базата.
И си го представих как цупи уснички.

# 1 362
И си го представих как цупи уснички.

# 1 363
  • София
Само час до ефир Simple Smile
Според мен днес на тест са Бо и Бо Simple Smile
Кой ще отпадне не мога да кажа.Бориса е бавна,Боби пък й чете дневника и знае с кой ще играе...
За изолатора нищо не казаха обаче.Не мисля,че ще са същите условия на пълен мрак,изобщо в мен се прокрадва мисълта,че изолатор няма да има.
Все пак е Великден.
Това в случай ,че Бориса остане,да не кажете после двоен аршин и т.н. Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 18:38 от avicom

# 1 364

Общи условия

Активация на акаунт