КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 748
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Мюнхен
Недолюбването започна от тук:

newsm47

Щом ти го пишеш, чие да е?  Mr. Green

Логично, но аз си позволих да  отговоря кога започнах да забелязвам ОБЩОТО недолюбване. Ако говорех само за себе си, то започна при мен лично когато започна да се заяжда с Марина преди всичко, а после с Боби.

Сун Дзъ, не пролича очакваната мъдрост в това твое изказване, ама никак  Mr. Green
Esmee попита за последната седмица и линкът е показателен с какво Бориса провокира "недолюбване" Wink
ПС: bggirl22, не се впечатлявай, ама никак  Hug

Мерси. Някои хора като че ли само дебнат да се заядат!

# 1 336
  • София

....
1. Не харесва форумния любимец  Mr. Green.
Моля, моля, без обиди. Ако е любимец на две три, то не значи, че е такъв на всички.

Извинявай, ама на пръстите на едната ръка сме тия, дето не се прехласваме по него  Peace.
Знам, че и ти си от малобройната дружинка.

# 1 337
  • Ямбол
....
Извинявай, ама на пръстите на едната ръка сме тия, дето не се прехласваме по него  Peace.
Знам, че и ти си от малобройната дружинка.
Аз пък съм останала с обратното впечатление.  Peace

# 1 338
на пръстите на едната ръка сме тия, дето не се прехласваме по него

Не очаквах, някой да се сети за тази ръка:

newsm62

# 1 339
  • Варна
Лиляна,сама написа отговора ми,дразни ме с изказа,двуличието,лицемерието,с поведението си,тя едно правилно изречение не може да построи,падна ми в очите,когато Боби й се обясни в любов,а Бориса го сподели веднага със семейство Русеви по много грозен и подигравателен начин,а за Каменов няма нужда да пиша,очевадно е.

# 1 340
Според Сун Дзъ не харесваме Бориса, защото е красива ли?! Никол Станкулова синоптичката също е много красиво момиче, а както видяхме в Биг Брадър и с много хубав характер и нямаше почти нищо лошо казано за нея. Много малко са хората, която не я харесват. Докато при Бориса, въпреки началния ентусиазъм на много от нас, че е готин човек, постепенно започнахме да се разочароваме все повече и повече.

# 1 341
  • Варна
Според Сун Дзъ не харесваме Бориса, защото е красива ли?! Никол Станкулова синоптичката също е много красиво момиче, а както видяхме в Биг Брадър и с много хубав характер и нямаше почти нищо лошо казано за нея. Много малко са хората, която не я харесват. Докато при Бориса, въпреки началния ентусиазъм на много от нас, че е готин човек, постепенно започнахме да се разочароваме все повече и повече.
Mirela, прекрасна обосновка, точно сравнение   bouquet
(btw истинският Сун Дзъ никога не би се изказал така  Mr. Green)

ПС: Лесно е - "прехласвайте" се и вие по вашите любимци, нали затова е темата да споделяме мнения  Peace А и би било много по-приятно за всички в дискусията да преобладават позитивни мнения за участниците, вместо негативни такива  Peace

# 1 342
Mirela, прекрасна обосновка, точно сравнение   bouquet
(btw истинският Сун Дзъ никога не би се изказал така  Mr. Green)

ПС: Лесно е - "прехласвайте" се и вие по вашите любимци, нали затова е темата да споделяме мнения  Peace А и би било много по-приятно за всички в дискусията да преобладават позитивни мнения за участниците, вместо негативни такива  Peace
Ама има толкова зле настроени хора, дето никой не харесват  Mr. Green Пък и трябва да споделяме кой НЕ харесваме, но главно трябва да коментираме играта, че наистина стана много Биг Брадър тая тема.

# 1 343
  • Варна
Ама има толкова зле настроени хора, дето никой не харесват  Mr. Green Пък и трябва да споделяме кой НЕ харесваме, но главно трябва да коментираме играта, че наистина стана много Биг Брадър тая тема.
Права си Жабке   Hug , ама много ни провокират организаторите на предаването и се получават диаметрално противоположни мнения за участниците, не толкова на фона на мисиите, а на това, което ни показват от характерите им, защото акцентират в/у тях точно като в ББ  Mr. Green Все пак сме емпатийни създания и не можем да сме безпристрастни  Peace Мисълта ми беше да се радваме и оценяваме хубавите неща повече, отколкото да се вглеждаме в недостатъците  Peace(доколкото ни е възможно разбира се  Mr. Green)

# 1 344
"Каменната ера" води в анкетата  Mr. Green Ако и тази вечер е зле в играта може и да отнесе някое копие или пък да го пратят на тест с Бориса в опит да я спасят  Peace

# 1 345
Наистина това предаване ми е влязло под кожата. Понякога сънувам различните Къртичоци, как ги разкривам Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing
Като говорим за качества в игрите и аз не помня Бориса да е била виновна за някой провал на мисия. Това си е запазената марка на Емчо Joy Joy

# 1 346
Аз пък не вярвам, че ще номинират Каменов, дори и да изгуби мисията.

# 1 347
  • Варна
"Каменната ера" води в анкетата  Mr. Green Ако и тази вечер е зле в играта може и да отнесе някое копие или пък да го пратят на тест с Бориса в опит да я спасят  Peace

Аз лично ще се забавлявам доста,ако това се случи Mr. Green
Ако бях на мястото на Борислав,щях да заплаша със съд "змея" Mr. Green
Ужасно много симпатизирам на Костя,Боби и Вики,за която си обърнах мнението:-)

# 1 348
  • Варна
Аз пък не вярвам, че ще номинират Каменов, дори и да изгуби мисията.
И аз не вярвам, твърде удобен им е, точно както и Марина за манипулация и насочване посоката на копията - 2 гласа са това все пак Wink Ще искат да се освободят от Борислав при всички положения, тъй като е крайно неудобен на К (и в мисиите и в търсенето й), само че ще завоалират номинациите си с мотива за "достойнство, морал и пример".
А ако се замислят логично единственият с/у когото трябва да се борят и да недоволстват спрямо най-недостойното и неморално поведение е самата къртица (която тази година наистина си е взела ролята присърце и е ужасно подмолна и долна).
/Интересно ми е на 19ти май, ако обявят, че К е Русев, дали ще има хора, които да го поздравят както Кирчо (който беше симпатично непохватна К, която стоеше далеч от лъжи и интриги) и дали Н.Николов ще го обяви за достоен човек, въпреки ролята както направи миналата година .. И дали тези, които се възхищават на интелигентността му как бързо е разкрил К, ще са на същото мнение Rolling Eyes/

# 1 349

Аз лично ще се забавлявам доста,ако това се случи Mr. Green
Ако бях на мястото на Борислав,щях да заплаша със съд "змея" Mr. Green
Ужасно много симпатизирам на Костя,Боби и Вики,за която си обърнах мнението:-)

Представяш ли си го пред монитора,стои и гледа като гърмян заек  Joy Трябва да има човек,който да му покаже как се борави с мишка и т.н.,може да не знае човека  Mr. Green Майтапа на страна,старая се във всеки един участник да виждам и доброто,не само негативите и мисля,че всеки е показал позитиви в един или друг етап на шоуто Simple Smile Надявам се да няма много скандали,ругатни и закани точно днес в живото предаване,все пак е навечерието на голям християнски празник.Дано се съобразят с това  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт