КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 709
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 365
  • sofia
Ще ми се на теста Бориса да е срещу Русев. Но...няма да стане.
Върти ми се в главата една теория. Така, в това издание на предаването нямаше герой, на който да симпатизирам. Попай се оказа селски сваляч, със смешен речник и претенции. Събира се значи екипа и решава да го превърне в любимец на публиката. За около 2 седмици успя. Задействаха се инстинктите ни да браним онеправданите и намерихме добри качества там, където ги нямаше. Бориса и Евгени паднаха като жертви на този план.
Странна логика при положение, че в последните 2 седмици го показваха още по-засилено в образа му на "селски сваляч, със смешен речник и претенции" (което не е никак типично за любимец на публиката), дори добавиха  и нещо ново в своя "план"- гей, за разлика от силните мъже - Георги и Каменов Wink (които трябваше да  съжалим като жертви на нещастна любов)
За себе си гарантирам, че НЕ съжалявам Борислав, защото не виждам нищо в самия него, за което да го съжаля - недостатъците му не изключват добрите му качества Wink
А това, което прави продукцията у мен предизвиква не съжаление, а искрено възмущение! Въпреки, че осъзнавам, че целта им е да пазят К, за мен преминаха някои основни граници Wink
А Бориса и Евгени "паднаха жертви" на собствените си думи и действия (цитат на Бориса: "Който к'вото сам си напраИ, никой не моЕ да му го напраИ" и отговорът на Евгени: "То не е само тука така, то и в живота е така") Wink
Мое мнение  Peace
PS Никнейм на анимационен герой мисля, че Джони Браво би му подхождал повече  Mr. Green
Логиката е на обратната психология. Нали не мислите, че продуценти и екип са пасли трева и за това правят подобно предаване...Общо взето, ние хората реагираме предсказуемо, когато пред очите ни се разиграва подобна несправедливост и гавра с друго човешко същество. Много ясно, че тези които правят предаването, знаят това!
За мен играчите в Къртицата 2 са: Русев, Ивайла и Сано. Последния ми е любимец! Много е лукав!

# 1 366

УжасТ, нещо по-весело не може ли да свири тоа еуропиеец!  doh

# 1 367
  • IT
Сун Дзъ точно
В едно от дейлитата мисля, когато се косиха кой щял да ги гледа на Разпети Петък, някой попита кога ще водят децата. И после пак някой, не помна кой, каза че ще е най-добре да напусне играта някой, който няма деца.

# 1 368
  • Варна
Кришка, уважавам мнението ти  Peace
И на мен ми е любимец Сано, само че поради съвсем други съображения  Peace
Бях задала един въпрос малко по-напред и тъй като казваш, че Русев е играч бих искала да го копна пак и ако може да кажеш какво мислиш по въпроса, защото имаш интересна гледна точка  Peace

Интересно ми е на 19ти май, ако обявят, че К е Русев, дали ще има хора, които да го поздравят както Кирчо (който беше симпатично непохватна К, която стоеше далеч от лъжи и интриги) и дали Н.Николов ще го обяви за достоен човек, въпреки ролята както направи миналата година .. И дали тези, които се възхищават на интелигентността му как бързо е разкрил К, ще са на същото мнение  Rolling Eyes

ПС: не опонирам в никакъв случай, просто ми е любопитно  Peace

Офф Ocaso пак ли си Сун Дзъ , не могааа  Joy

# 1 369
  • Ямбол
А на мен ми е интересно, какво ще кажеш, като разбереш, че Емил Русев не е Къртицата.

# 1 370
  • Варна
А на мен ми е интересно, какво ще кажеш, като разбереш, че Емил Русев не е Къртицата.
Първо да се отговаря на въпрос с въпрос говори за това, че е непосилно на вторият питащ да даде обоснован и аргументиран отговор Wink
Второ, ако случайно се окаже, че не е К, то тогава ще означава само 1 - че е още по-лош играч (в мисии, поведение и т.н.)  hahaha
След като бях така добра да ти отговоря, ако можеш отговори сега ти на моя Лилянa

# 1 371
Какви предателства, какви интриги. Че човек и на Черен Петър да играе, нали целта е да го набута на другарчето.

# 1 372
  • София
Аз пък продължавам да си дудна, че Бориса е К. и продуцентите, затова ще спестят изолатора тази седмица! A и затова „допуснаха” най-накрая да бъде номинирана от зрителите!

# 1 373
Какви предателства, какви интриги. Че човек и на Черен Петър да играе, нали целта е да го набута на другарчето.

Казват, че имало разлика с или без вазелинче.  book

# 1 374
  • Ямбол
....
След като бях така добра да ти отговоря, ако можеш отговори сега ти на моя Лилянa
Не разбрах, че питаш всички, мислех, че питаш конкретен потребител.

Не знам дали ще го поздравят всички. Защо да не го поздравят. Че това си е най-тежкото изпитание според мен и заслужава поздрав. И точно поради тази причина, аз мисля, че не е Емил Русев.

# 1 375
....
Не разбрах, че питаш всички, мислех, че питаш конкретен потребител.

Не знам дали ще го поздравят всички. Защо да не го поздравят. Че това си е най-тежкото изпитание според мен и заслужава поздрав. И точно поради тази причина, аз мисля, че не е Емил Русев.
Ще се съглася с Лиляна, че да си Къртица трябва да имаш супер силна психика, трябва и да умееш да манипулираш хората и да имаш акъл, че да помниш всичко.

# 1 376
hahaha "Каменната ера"... Joy Аз също дадох 1 глас за селянина.

и аз

# 1 377
  • Варна
Ще се съглася с Лиляна, че да си Къртица трябва да имаш супер силна психика, трябва и да умееш да манипулираш хората и да имаш акъл, че да помниш всичко.
Това е безспорен факт. Въпросът според мен как ще си изиграеш ролята е принципен и е по-скоро до начина на изпълнение - видяхме това на Кирчо миналата година, сега виждаме нещо друго..Та затова ми беше чудно дали Н.Николов ще го обяви за достоен човек, въпреки ролята или не  Rolling Eyes и дали хората ще му се радват на интелекта.
Благодаря все пак за отговорите  Peace

# 1 378
Хриси Русевааа.  Heart Eyes Перфектната жена.  newsm44

# 1 379
Хриси Русевааа.  Heart Eyes Перфектната жена.  newsm44
В кое по-точно се изразява перфектността й?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт