Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 132
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Всичко от скритите постове ще бъде обяснено след няколко епизода, не бързайте.
А преди няколко поста има зверски спойлер пред очите на всички.

# 121
Не знам за кой спойлер говориш...

За мен най-голямата изненада в епизода беше промяната как Теон издрънка за момчетата, че са живи.
Това, че го беше премълчал в книгите, ми се виждаше като последно доказателство, че има останала малко почтеност у него, тук и това не му оставиха на завалията  Tired

# 122
  • Варна

За мен най-голямата изненада в епизода беше промяната как Теон издрънка за момчетата, че са живи.
Това, че го беше премълчал в книгите, ми се виждаше като последно доказателство, че има останала малко почтеност у него, тук и това не му оставиха на завалията  Tired

Трябваше някак да завържат интригата, че някой ще ги търси. Сега Варго Хоут ли ще ги "ловува"?

Радвам се , че наблегнаха на психологическите травми на Теон, не на физическите.

# 123
  • Русе
Бумър, не му променят много персонажа. То в интерес на истината така или иначе разлика няма, нали в книгите Рамзи перфектно знае, че Старките са живи, оттам и Рууз. Просто показват прекършеността на Теон с една идея по по психологически начин, вместо да наблегнат на физическата част. По-лесно за изпълнение Simple Smile

# 124
  • Варна
Коронис, харесва ми как мислиш.. Laughing
Заключ.

# 125
Макар че ми беше много антипатичен Теон като буйстваше в Уинтърфел, го съжалих ужасно в последния епизод. Той вече не прилича на човек ...  Tired

То е от ясно по-ясно, че бабата е отровила виното в чашата. В суматохата покрай пая, рязането и хапването от страна на младоженците (когато погледите на гостите са приковани в тях) колко му е да се шмугне незабелязано зад младоженците и да пусне нещо в чашата. Не мисля, че Тирион би бил заподозрян, ако не беше Церсей да се разкряка. Макар че от друга страна след толкова унижения, на които беше подложен ... си става обичаен заподозрян. Simple Smile

Промо за следващия епизод: http://www.youtube.com/watch?v=QCi65nFm7Co

# 126
Мда шмугнала се е пред очите на белия плащ до масата  Joy

# 127

Цитат
Напротив.
Скрит текст:
Точно както и в книгата, камъните стигат до Санса чрез шута, Донтос. А в книгата веднага след случката става ясно кой изпраща Донтос.

Скрит текст:
Да, знам че Донтос ги даде перлите. И сега се сетих, че наистина Кутрето й го намекна.

Да ви кажа и много неща съм забравила от книгите, защото ги изчетох доста преди да пуснат сезона. И така е доста кофти, защото много неща се забравят.

# 128

Това, че го беше премълчал в книгите, ми се виждаше като последно доказателство, че има останала малко почтеност у него, тук и това не му оставиха на завалията  Tired

Ето тук вече съм съгласна с теб. Нищо, че Хексе заключи темата  Laughing. Но много ми хареса реакцията на Теон, когато разбрах, че Робе  мъртъв. За мен това е показателно, че все още има човечност в него и има шанс да се опита да направи усилия да смекчи вината си.

Рамзи
Скрит текст:
знае, че малките са живи, но до този момент си трае (в книгата). Предполагам има причина. А Теон си трае, за да ги предпази. А наистина сега какво му остава на Теон? Да спаси фалшивата Аря? Няма да е нещо, което ще се оцени кой знае колко висока, още повече след като я закарат при Джон и се разбере, че Аря е фалшива. Даже по- зле ще стане за Теон.

# 129
  • The point of no return
Хареса ми епизодът и най-вече как бързо се промени мазната усмивка на лицето на Серсей, след като  Джофри почна да се дави. През цялото време докато Джофри унижаваше Санса и Тирион си мислех, че някой от тях няма да издържи и ще отговори по някакъв начин.

И на мен ми стана жал за Теон, много силна сцена, докато бръснеше лудия Рамзи и му казаха за Роб.

Някой може ли да ми припомни какво става с Оша и Рикон, губи ми се те накъде тръгнаха  Praynig

# 130
  • Варна
Но много ми хареса реакцията на Теон, когато разбрах, че Робе  мъртъв. За мен това е показателно, че все още има човечност в него и има шанс да се опита да направи усилия да смекчи вината си.

Страхотна игра на Алфи Алън.  Peace

Цитат
Някой може ли да ми припомни какво става с Оша и Рикон, губи ми се те накъде тръгнаха  Praynig

Към Скагос.

# 131
Някой може ли да ми припомни какво става с Оша и Рикон, губи ми се те накъде тръгнаха  Praynig

В сериала Бран изпрати Оша да заведе Рикон към Ъмбърови, най-верните им васали

# 132

Ето тук вече съм съгласна с теб. Нищо, че Хексе заключи темата  Laughing. Но много ми хареса реакцията на Теон, когато разбрах, че Робе  мъртъв. За мен това е показателно, че все още има човечност в него и има шанс да се опита да направи усилия да смекчи вината си.

Рамзи
Скрит текст:
знае, че малките са живи, но до този момент си трае (в книгата). Предполагам има причина. А Теон си трае, за да ги предпази. А наистина сега какво му остава на Теон? Да спаси фалшивата Аря? Няма да е нещо, което ще се оцени кой знае колко висока, още повече след като я закарат при Джон и се разбере, че Аря е фалшива. Даже по- зле ще стане за Теон.

Скрит текст:
Напротив, Рамзи е казал, че Старките са живи, поне на баща си. То целта е другите да не разберат.

# 133
  • USA, Steak State
Аз съм вече тотално объркана. Не съм чела книгите и нещата, които споделяте ми идват в повече. Майтапът на страна за всичките сезони все още не съм оправила героите- кой кой е. Та... кой е Кутрето?  Mr. Green

# 134
Littlefinger=Petyr Baelish.

Общи условия

Активация на акаунт