Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 679
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Втресох се на кадрите с бебето, чак сърцето ми се сви. То е хормоните, нали си отглеждам един малък змей у нас. Но беше жестоко просто. Харесва ми как се разкриват повечко неща о това, което има в книгите.
И аз се зачудих за Бран, сякаш не беше минавал през Крастър, и а водача му го няма. Явно не е значителна личност както се предполагаше, че е
Скрит текст:
Бенджен

# 301
Тази теория, че Бенджен е "студени ръце" никак не я подкрепям, все пак Бран щеше да го познае, не е като да не го е виждал.

А Лято в капан ли попадна ?

# 302
Някой може ли да помогне с магнитен диск?  Praynig

# 303
Ето един магнитен линк
Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:8ef08a1fe8bb8969d22a60243614fb21be3e8cd4&dn=Game.of.Thrones.S04E04.REPACK.HDTV.x264-KILLERS&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
Трябва да работи - освен ако при копирането нещо не съм изтървал Simple Smile

# 304
Какво се случва със синовете на Крастър е споменато в книгите.
Не би трябвало Джон да знае за децата, но Сам му е казал когато е дошъл тежко ранен и надупчен.
Подскочих Джон като го каза....а после Лок ги подслуша когато бяха наведени над картите, и чу, че единственото селище което не е напуснато е това на Крастър, и вероятно Бран и Ко са там.

Видяхте ли снимките на Лена Хеди с Планината?

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 16:02 от Deziderata

# 305
Аз също се снимах с трона в София и чаках близо 2 часа и половина. Но освен с него, с снимах и с някои доста интересно облечени фенове. Свободно ли обсъждаме епизода днес?

# 306
Денерис ми се видя много безскрупулна днес. Точно безскрупулна. Не съм въодушевена много от развитието на Вала и в бившия обор на Крастър, с изключение на 
Скрит текст:
физиономията на Алистър, когато започнаха да стават след молбата на Джон  Laughing
В Чертога също стана много евтино някак. Най-много ми харесаха сцените с Джайм.
Скрит текст:
Хем ме радва, че показват как между него и Бриен пламва нещо, хем ме дразни как  го натъртиха в серията.
Това е "Игра на тронове", не любовен роман!

# 307
Скрит текст:
Много готин Петир, мнооооого.

Не съм доволна от баба и внучка Трънка, можеха повече да пипнат нещата там.
За некомпетентността на Джайм, направо да не почвам.

Хм Варго, хм, надявам се кумчо-вълчовците да го харесат на вкус другата серия, че ако тръгне и той да става положителен няма да го понеса.   Twisted Evil

# 308
  • Варна
Скрит текст:
Много готин Петир, мнооооого.

Скрит текст:
Епизодът с Петир е почти изцяло от книгите. Обаче там явно Санса не усеща как и се облизва , а във филма си е буквално.  Sick Направо ми иде да го плясна през ръцете. #2gunfire
Скрит текст:

# 309
# 310
Да коментирам и аз, че сега съм набрала.
Скрит текст:
Кой е този Лок да му се невиди?! Аз ли нещо съм пропуснала? Има ли такъв човек? Сцената с бебето не я гледах, че не мога да понасям такива неща. Но смятам, че не е имало нужда от нея.
Кога Сам е казвал на Джон Сняг, че се е срещал с Бран?!И залавянето на Бран и дружинката му откъде дойде?!
Вече почвамам яко да се дразня. Не знам защо са тия разминавания и вкарване на разни сцени и неща, които са буквално измислени и идват отникъде. Нещата на Вала ги представят тъпо. Освен това и Джили не помня да е заминавала за  Къртичино.
"Пламнало" нещо между Бриен и Джайм ли?Тя може и да го харесва, но той не. Между тях няма начин да пламне нещо. Сцената показваше нещо съвсем друго-дълбоко уважение и приятелство между тях. И клетвата, която си дават. Погледите, които си  разменияха бяха много красноречиви. Приятелството им се изгради когато пътуваха към Кралски Чертог и тази част ме накара коренно да си променя мнението за Джайм и да го харесам като герой. На мен тази сцена беше нещото, което ме впечатли в  серията днес.

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 19:18 от Miss_Bingley

# 311
А кой е човекът, който
Скрит текст:
пиеше от черепа на Мормон? Забравила съм кой е.

# 312
  • Резерват "Северозапад"
А кой е човекът, който
Скрит текст:
Хич и няма такова нещо в книгите Confused.
По принцип се опитвам да не се влияя от романа, но някои неща се променят из основи, характерите на героите, логиката на действията им и самата линия на развитие на историята. Въпреки това серията ми хареса.

# 313
А кой е човекът, който
Скрит текст:
Хич и няма такова нещо в книгите Confused.
На мен проблемът ми е, че не помня да е имало и в сериала Simple Smile Откъде наистина изникна този Карл, който бил убил стария Мормон?

# 314
Имаше го Карл, ако не ми беше познат актьора и аз щях да го пропусна миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт