Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 669
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
А кой е човекът, който
Скрит текст:
пиеше от черепа? Забравила съм кой е.

Скрит текст:
Хан Крум  Joy
Wink  Peace

Изгледах  Simple Smile
Скрит текст:
Мислех, че Марджи участва в заговора и е физическия отровител, а тя си няма понятие  Thinking Бабата не е искала тя да 'се цапа', има логика (искрена родителска обич Wink ).

Сцената на Джейми с Бриен и на мен ми беше най-силна от еп.-а   thumbsup И аз я видях през погледа на Miss_Bingley  Simple Smile

# 316
Много сапунесто ми идва това влюбване на Бриен все в недостъпни мъже.
Прекалено елементарно на твърде много нива  Tired

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 21:11 от Бумър

# 317
 Thinking
Скрит текст:
Аз не съм чела книгата - от видяното, Бриен е коравава отвън, но мека вътрешно, а Джейми я защити искрено в доста моменти (показа достойнство, благородство, чест и човещина), уважава я също, да не забравим, че е и хубав  Laughing Той е един от малкото хора, ценящи я заради това, което е, тя също видя в него Джейми, който малцина познават и го оцени. Не мисля, че тя е Улюбена в него в плоския тийн смисъл  Wink и не ми е сапунено Thinking ... Не очаквам да сЪ и 'земат същУ  Laughing

# 318
Защо никой не обърна внимание на
Скрит текст:
супер важния момент на предаването на меча,на кръщаването.Това е Лед,сега Клетвопазител,според мен това ще е меча на Азор Ахай(няма да е Бриен разбира се,меча още не се е върнал в ръцете на истинския си господар).Къде се изгубиха драконите  newsm78.В книгата Дух не беше пленен,това с Карстъровия дом тотално променя нещата.Не вярвам обача Джон да се види с Бран,нещо ще стане,иначе тотално ще се обърка всичко.Колкото до бродниците,вярно мязеше тоя бога на Бенджен,може чичо Мартин да загатва  hahaha

# 319
Защо никой не обърна внимание на
Скрит текст:
супер важния момент на предаването на меча,на кръщаването.Това е Лед,сега Клетвопазител,според мен това ще е меча на Азор Ахай(няма да е Бриен разбира се,меча още не се е върнал в ръцете на истинския си господар).
Аз обърнах внимание, имаше много ... тежест (не мога да се сетя за по-подходяща дума в момента, а има) в сцената. Това за Бенджен - не съм съгласна Simple Smile

# 320
За Бенджен се помайтапих,много ясно че няма как да е от боговете на бродниците,нали скоро умря  Mr. Green,ама и там ще има нещо голямо(от Мартин не очаквам нищо елементарно,а само сложни и навързани помежду си  събития Joy).Колкото за думата мисля че имаш в предвид значимост,не случайно обърнаха такова внимание на правенето на меча и на даването му.Тук има нещо сигурна съм  Naughty Mr. Green

# 321
Колкото за думата мисля че имаш в предвид значимост
Нещо средно между тежест, значимост и символика, но и трите думи звучат твърде слабо и повърхностно Simple Smile Сигурна съм, че има такава дума, аха да я напиша - и ми излезе от ума.

# 322
Eмблематична сцена е явно, щом предполагате, че е ключов момент за историята понатам.
... Имаше усещане за ритуалност (посвещаване) Thinking

Останах с впечатлението, че всички примират по тази (рядка явно) валерианска стомана, едва ли не свръхествествена (самокълцаща врага  Mr. Green), та меч изкован от нея е явно истинска светиня - същи Ескалибур  Simple Smile

# 323
Eмблематична сцена е явно, щом предполагате, че е ключов момент за историята понатам.
... Имаше усещане за ритуалност (посвещаване) Thinking

Останах с впечатлението, че всички примират по тази (рядка явно) валерианска стомана, едва ли не свръхествествена (самокълцаща врага  Mr. Green), та меч изкован от нея е явно истинска светиня - същи Ескалибур  Simple Smile
Точно посвещаване!  ooooh! Докато се сетя...
Валирианската стомана си е самокълцаща почти Simple Smile

# 324
Скрит текст:
Добре че е валериянската стомана,иначе бродниците ще ни завладеят.Чакаме......

П.С.Не мисля че Джайм я посвети в каквото и да е било  Naughty.Меча не принадлежи на Ланистър,затова и едната част бързо замина в земята,а другата ще се върне рано или късно при Старк.Затова и Бриен няма как да е мъртва,не е изпълнила клетвата си(меча ще иде при Аря,от толкова символика няма как Мартин да го извърти,въпреки че от него всичко се очаква  hahaha)

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 08:35 от bubanka

# 325
П.С.Не мисля че Джайм я посвети в каквото и да е било  Naughty.
Така се подава меч на рицар. Затова се помъчи да е с дясната ръка, въпреки че дори не може да се почеше с нея.

# 326
Ок,не съм обърнала внимание,защото още в книгата момента ми се е запечатал и от там ми е впечатлението,за мисията на която я изпраща-да намери и пази момичетата,да го използва за добро,защото той няма да може,самия той може да не осъзнава символиката(много гадно така само като се загатва,искам вече да знам).Чува ли се нещо за новата книга май не  Crossing Arms

# 327
След като видях Сърцето на Зимата, тринайсетте бродника и превръщането на детето останалото мина на втори план, но като цяло епизода беше страхотен.
Джейми и Бриен минаха през толкова перипетии заедно, бих се учудила ако не им трепне. Джейми се усети, след като тя си тръгна.
Новата книга ще излезе догодина, но е възможно Вълчиците на Зимен Хребет да я изпревари.

# 328
Меча не принадлежи на Ланистър,затова и едната част бързо замина в земята,а другата ще се върне рано или късно при Старк.
Скрит текст:
Затова и Бриен няма как да е мъртва,не е изпълнила клетвата си(меча ще иде при Аря,от толкова символика няма как Мартин да го извърти,въпреки че от него всичко се очаква
hahaha)
Няма да се заяждам за спойлерите имаме си модератор тук

НО много, ама много си се объркала за земята, никой не е луд да заравя толкова скъп меч, малкия меч отива у Томен, както и короната

# 329
Как при Томен,в книгата заравят Джофри с меча в ръце  ooooh!.Ох тоя Мартин,праща ни теориите и предположенията по дяволите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт