Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 098
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Скрит текст:
Церсей изглеждаше доволна и сякаш го очакваше. Както и си трябва (читателите знаят защо).

Не се сещам защо Церсей би била доволна от двубоя или не мен нещо ми е убягнало? Моля обяснете но не досещащата се аз  Grinning
Кой се изправяше срещу Оберин Мартел Планината ли беше? Отдавна съм чела и много не си спомням точно двубоя. Погледът на Церсей много ми хареса-злобен, ядосан и същевременно коварен. Wink

Скрит текст:
Предполагам, защото знае кой ще се бие на нейна страна - Планината.
А тя е подкупила/заплашила всеки по сносен воин, който би се обявил в подкрепа на Тирион. Thinking

# 616
Хексе, така си и мислех  Simple Smile Ти чела ли си книгите меджувпрочем?

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, Церсей е толкова плиткоумна, че ми етрудно да свържа понятието "коварна" с нея Mr. Green.

# 618
  • Варна
Хексе, така си и мислех  Simple Smile Ти чела ли си книгите меджувпрочем?

Няколко пъти. Заповядай в темата за книгите, ако си прочела всичките томове. Grinning

# 619
# 620
# 621
Aхахахахаха! Много добре направено.

# 622
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, и реакциите как са подбрани  Laughing
Браво!

# 623
И стражите как са нахилени!  Joy Няколко пъти го гледах.

В трамвая две девойки коментираха Калиси и се сетих как бяха писали някъде, че малко зрители знаят името на Денерис. Половината мислят, че се казва Калиси, а останалите и казват Миша.  Joy

# 624
Защо Миша?

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нали нещо подобно я наричаха робите, "Мисса" newsm78? Май освободителка значеше.

# 626
 Joy Joy Joy

Благодаря ти, никога нямаше да се сетя. Майка означава.

# 627
Бях в темата за книгите и честно казано нищо не разбрах. Предпочитам тук да се коментира в скрит текст.... примерно с предупреждение че съдържа спойлер от книгите..

# 628
Бях в темата за книгите и честно казано нищо не разбрах. Предпочитам тук да се коментира в скрит текст.... примерно с предупреждение че съдържа спойлер от книгите..

+1

# 629
  • срещу двата комина :)))

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт