Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 734
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
А аз на кой ви приличам от Виолета http://instagram.com/p/kKAj3pIzoe/
Скрит текст:
На мен ми приличаш малко на Анджи Peace
Може би , но това с Диджей ме побърка той е с черна коса и кафяви очи , а аз съм с руса коса и сини очи ;дд  Joy Joy

# 106
И аз още не съм видял рекламата по Дисни, но съм сигурен, че ще е яка... Много ми е гадно, че в нашия град нямаме кино... Twisted Evil Cry Cry А и не знам, ако кажа на наще, че искам да ме откарат в някой друг град да гледам Виолета си представям как щеме изгледат...(но comment)

Онова за месеците на раждане дето беше с Хорхе... Аз съм Май(тоест дъщеря) Grinning Laughing Laughing  Joy Joy . Не знам въобще дали има дете Joy, кой знае може със Стефи нещо да криятт Joy baby_neutral

Днес само да знаетее:
Скрит текст:
Бях на Санданския Кауфланд една, която беше почти точно копие на Мечи, само дето разликата беше, че не беше напълно руса.., корение й бяха кафяви.... Но в лицето и всичко си беше точно копие на Мечи, ооо и така високичка Joy . Като я видях си казах "Леле какво ли прави в България......" Hug Hug Ма като я загледах на тази хубаво се видя, че нее е тя... Само да ви кажа, беше заедно с една чернокоса, която въобще не приличаше на никой #2gunfire Sick #Crazy

# 107
Чудя се накъде ли са тръгнали Виолета и Людмила с тези куфари?Дали са приятелки или е свързано нещо с някакъв конкурс интересно доста снимки излязоха на тях двете Peace Очертава се интересен сезон!
Скрит текст:
Нова снимка на Лодо с Матео някаква звезда на Дисни- сладки са Heart Eyes
Скрит текст:
Според мен тук Людмила и Виолета се прибират от Барселона. Имаше снимка, на която и Мароти беше с тях. Както и тази новата героиня. Имам чувството, че ще се окаже майка на Людмила. :д
Този Матео е спечелил някакъв конкурс свързан с "Виолета". Танцьор е. Надявам се да го видим в сериала, защото е сладък. Peace

Ще излъчат интервюто на Мартина от FansWorld En Vivo с английски субтитри, така че и ние ще можем да разберем за какво са си говорили. ^^

Мерседес е написала в туитъра си, че са откраднали телефона й. Много гадно.  Rolling Eyes Но пък от друга страна кой знае какви интересни снимки и клипове има в него. Може крадецът да ги сподели с нас. ;д

# 108
Скрит текст:
Сори че ви питам ама на кого ви приличам
http://instagram.com/p/m8U1yRuLh0/

От Виолета точно не мога да определя, но ми приличаш на Линдзи от Куче с блог и на Мади от Улфблъд Peace
Кати, ти си виждала моя снимка, та аз на кого ти прилчам?
би ли ми изпратила снимката на лс за да я огледам по-добре

# 109
Скрит текст:
А аз на кой ви приличам от Виолета http://instagram.com/p/kKAj3pIzoe/
приличаш ми на една моя съученичка + една моя приятелка от Украйна

# 110
Скрит текст:
Сори че ви питам ама на кого ви приличам
http://instagram.com/p/m8U1yRuLh0/

От Виолета точно не мога да определя, но ми приличаш на Линдзи от Куче с блог и на Мади от Улфблъд Peace
Кати, ти си виждала моя снимка, та аз на кого ти прилчам?
би ли ми изпратила снимката на лс за да я огледам по-добре
Ще ти я пратя в Инстаграм.

# 111
Бих искала да попитам колко струват тези билети и какво представлява това шоу което рекламират на дисни за кината ?  newsm78

# 112
Нещо интересно от интервюто с Мартина.

Водеща: Говорейки за външния ти вид, Тини.. Чух, че днес си се подстригала, така ли е?
Тини: Да, вярно е.
Водещ: А останалите ще го приемат ли, какво ще кажат от сериала?
Водеща: Защо не попита Дисни?!
Тини: Не знам..
Водеща: Харесва ми новата ти прическа.
Тини: Да, но аз просто подстригах малко моят бритон. В противен случай, те ще ме убият! Няма толкова голяма разлика, нали?!
Водещ: Не, изглеждаш страхотно!
Тини: Вие трябва наистина да ме убедите като кажете: "Не, Тини, изглеждаш готино, наистина!". Благодаря! *смее се*
Водещ: Как се движи заснемането на "Виолета 3"? Можеш ли да ни кажеш нещо за това?
Тини: Ами, всъщност сега аз съм блондинка заради нещо специално.
Водещ: Кажи ни!
Тини: Не, не мога да ви кажа много. Но това, което ще се случи с Мечи Ламбре, с Людмила, ще бъде нещо специално.
Водещ: Да, тя ми каза, че си е подстригала бритона.
Тини: Сериозно? Какво е казала тя?
Водещ: Тя каза, че днес си е подстригала бритона. Може би, разбира се.
Тини: Окей. Е, нещо голямо ще се случи с Людмила. И аз наистина не мога да кажа нищо повече. Но в сериала Людмила и Виолета стават приятелки или, може би, нещо повече.
Водеща: Боже! Искаш да кажеш двойка?
Тини: ЧАКАЙ, ЧАКАЙ! Не, Мика, не. Това е Дисни.
Водеща: Е, аз не знам. Тя е подстригала бритона и косата си. Мислех, че може би нещо лудо се случва.
Тини: Не, не, не! Но, знаете ли, нещо ще се случи. Може би някой ще се влюби в някой.. Може би някой от родителите..
Водещ: Уау! Това ще бъде силно!
Тини: Там вече сигурно ми казват: "Млъкни, млъкни, спри да говориш", така че аз не мога да ви кажа нищо.

Мисля, че Тини каза достатъчно и успях да наредя парченцата от пъзела.  Laughing
Людмила и Виолета стават нещо повече от приятелки. Тоест ще има някаква роднинска връзка между тях.
Някой от родителите ще се влюби..
Навярно помните новата героиня. Ето я тук, с Тини и Мечи.

Не знам защо, но още като я видях имах чувството, че тя ще бъде майка на Людмила.
Според мен е така- тя и Херман ще се влюбят един в друг. Следователно Виолета и Людмила стават сестри.
Това е моята теория. :д Ще бъде доста интересно. Това не съм го очаквала.

# 113
Бих искала да попитам колко струват тези билети и какво представлява това шоу което рекламират на дисни за кината ?  newsm78
Билетите за 9-ти май ще струват 9 лева, а след това ще са по 7.
Това е филм, който разказва какво се е случило по време на концертът им в Италия и какво са правили извън него- зад кулисите.

Сега актьорите са си взели малка почивка между снимките на третия сезон и ще се възползват от уикенда си.

Диего е отишъл при Клара в Милано, Италия (може да видите съобщенията им в туитър). 
Диего: "И изведнъж... В МИЛАНО!!! @clarialonso_"
Клара: "Щастлива съм. Благодаря ти @diegomcea! Благодаряяя!"
https://twitter.com/diegomcea

Руджеро също се е прибрал в Италия.
https://www.facebook.com/photo.php?v=728995787146429&stream_ref=10

Канде и Факу са на плаж в аржентинския курорт Пинамар, в Буенос Айрес.

Лодовика е с приятеля си Томас на почивка в Рио Де Жанейро, Бразилия.

Мечи и Ксаби също са на почивка там.

Алба е решила да остане в Буенос Айрес и е посетила музея Малба, в който има изложба от Mario Testino.

# 114
# 115
Рая мерси,че качи това интервю определено може да наредим малко пъзела с казаното от Тини и отново повтарям очертава се интересен сезон!!! Peace
Иви,това с яйцето се е получило много добре! Страхотна идея! Peace

# 116

Мерси :3 Вия боядисахте ли ги вече?

# 117

Мерси :3 Вия боядисахте ли ги вече?
Да аз ги боядисах още в четвъртък!

# 118
Страхотно е, че филмът ще излезе по-скоро, вече се чудех как ще издържа до 13 юни. Simple Smile Тъкмо ще отида с приятелки, защото се бяхме разбрали май да отидем на кино. (както и да е) Не знаех, че в Пловдив има блузи и неща на Виолетта, задължително ще разгледам. Laughing Laughing Добре, че е Тини, да разберем някой неща от 3 сезон, мисля, че вече ще я набият, доста неща издаде. Joy Joy Ще е вълнуващо Виолетта и Людмила да станат приятелки, а по думите на Мартина дори и сестри (аз също тълкувам казаното от Тини като Рая). Очертава се много интересен сезон. Само не знам как Людмила ще изтърпи Виолетта да е първа и така нататък, но може би нали са 2 студиа и двете ще са в различните. Peace Ще е много интересно, нямам търпение.

# 119
Нова снимка на Тини

Общи условия

Активация на акаунт