Елхово.

• 13 202
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Момичета привет !
Ето ви и обещаните снимки -
http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=21145
Последните са в Ри и в Ричоне !
Приятно разглеждане .

# 241
  • Там където е семейството ми
Гледам,темата се е пораздвижила,та да не остана по-назад да се разпиша и аз. Mr. Green
Добре дошли първо на новите мами,с радост ще пина я къфенце я нещо друго с вас из центъра.

Даниелке,кви пирони бе жена.как тъй ще глътне пирон???То всъшност зависи какъв е бил пирона де,ама все пак.
Боби като беше на около 2 год.беше му се паднала една кукла барби от една торбичка пръчици.докато го усетя беше я съблякъл и налапал роклята на куклата,дави се мълчаливо и целият син,добре,че го погледнах във последният момент.Акъла ми изкара тогава.Като капак след преживеният ужас взех че го плеснах и по-дупето.Що го плеснах не ме питайте не знам,явно се уплаших и си го изкарах на детето.
ЖОт тогава милият се наплаши и нищо не е лапал.До преди половин година,докато си играеше ми заяви,че е глътнал стотинка.Ами звъннах на лекарката питах кво да правя,каза,ще чакаш да я изака.Ами три дни чаках да я изака тази стотинка ама нъцки,нищо не изака.
Баща му все се майтапи,че Боби вече си има лични спестявания в коремната си банка за черни дни. Mr. Green

За сметка на това обачеПреслава пък каквото докопа бърза да тъпче във устата,какво ще го правя това дете,идея си нямам.

П.П.за протокола,ако някой се интересува дали се познаваме и т.н да кажа,че едва ли защото чмъж ми ме открадна от красивият Ямбол и аз заслепена от любов дойдох във Елохово и така вече 9 год. Mr. Green

# 242
ей и аз да се разпиша най-после. makaui daniela много сте пораснали бе, и между другото ти май си най- активна в темата, поздравления, аз все не успявам да седна да чета и да пиша във форума, много рядко ми се случва да успея да прочете нещо което ме интересува и то набързо, но ето че днес даже имам време да пиша Laughing
добре дошли и на новите мами
и сега към "открадната от красивия Ямбол" - ти май се оплакваш от нашия град , а ? Laughing Laughing Laughing Ама пуста любофффффффф, на никой не прощава ,нали? Живе, къде се изгубихте  ,скоро не съм ви виждала.
Стели и ние мислихме да купуваме на Никито аквариум, по точно баща и беше решил, но аз поставих условия да си го чистят двамата и да си се грижат за рибките сами и той бързо се разубеди, може би като порасне Никито тогава

# 243
ей и аз да се разпиша най-после. makaui daniela много сте пораснали бе, и между другото ти май си най- активна в темата, поздравления, аз все не успявам да седна да чета и да пиша във форума, много рядко ми се случва да успея да прочете нещо което ме интересува и то набързо, но ето че днес даже имам време да пиша Laughing
добре дошли и на новите мами
и сега към "открадната от красивия Ямбол" - ти май се оплакваш от нашия град , а ? Laughing Laughing Laughing Ама пуста любофффффффф, на никой не прощава ,нали? Живе, къде се изгубихте  ,скоро не съм ви виждала.
Стели и ние мислихме да купуваме на Никито аквариум, по точно баща и беше решил, но аз поставих условия да си го чистят двамата и да си се грижат за рибките сами и той бързо се разубеди, може би като порасне Никито тогава
"Хубоста небесна"се разсписва. Mr. Green
Жуле тука съм си.Миналата седмица Иван режши,че трябва да ме изтипоса в магазина та три четери дни,бях послушно и работливо момиче. Mr. GreenТеглих,мерих и т.н.абе с две думи каквото дойде.
От тази седмица пак съм на линия наработих се вече. Mr. Green
Утре ако е хубаво вермето,ще видя може да поизлезнем към центъра въпреки,че за момента боби пак не е на дет.градина та ми е малко трудно със двамата.Едният търчи на ляво тругият на дясно и става една,дългааааааааааааа и широкаааааааааааааааааа Tired
Стеле,интересно ми е кой чисти акнвариума??? Twisted EvilБоби искаше първо хамстери,после склони на рибки ама и за рибки не го огря,ми знам,че аз ще гочистя туй ч,удо небесно,не щЪ пък...... Crossing Arms
Малко са ми другите гришжи сега  ипокрай рибоци да търчя,не мерси.
Даниелка си е най-редовната тя Hug

П.П.Стеле нямате на скайпа,тази седмица ще пътувам,ти се сещаш предполагам до къде,моля те ако прочетеш това пиши,за дрешките иде реч.
Жуле и не се оплаквам от града пък,тука ще съм си няма да бягам от наше Елхово по Уаво нема,шЪ знаеш Mr. Green Mr. Green

Елхово сити-градът на мечтите

# 244
"Eлхово сити-градът на мечтите"- Защо ли?
Ами защото всеки мечтае да се махне от там. Flutter
  Здравейте и аз съм от ЕЛХОВО,но живея във Варна и не съм предполагала,че някога ще ми липсва толкова много града.Преди нямах търпение да се махна от него,то там все под някаква интрига се живее, все се обсъждат хората- къде вярно, къде не ,все мило ти се усмихват , а после те "изяждат".А сега ми липсва много.Липсва ми парка, гората, реката.Липсват ми бабите седнали по улиците.Липсват ми кафетата от по 50 стотинки, абе роден край.Аз и друг път съм влизала ,но не съм се решавала да  пиша.Иначе в клюкарника съм редовна.Пишете за Елхово,АААААА видях и новото заведение на центъра-до банка ''ДСК''.Страхотно е.Много ли е  горещо там.Абе пишете, хубаво ми е даже,като ви чета темите.Някой мисля.че ги познавам,а за други предполагам,че са познати.Тук имам една позната от Елхово,Светла се казва и живеше в Елхово до Културния дом.Има много от Ямбол и селата.

# 245
Много рядко обаче пишете и това е лошо , виждам , че 15 дни никой не е писал.

# 246
Ей Таня , здрасти добре дошла в отбора на несериозните в писането !!! Joy Joy Joy
Ти кой набор си ?!?- ако не е тайна разбира се .
Аз съм 77 !
Момичета пишете !!!
Какво правите , как сте , къде ще почивате ?
Весел ден ви желая !  bouquet
Аз ще ставам майка за пореден път .

# 247
75.Kога ще е това радостно за вас събитие.Знае ли се какво ще е вече.Аз скоро бях и вече не ща и да си помисля.И ако успея ще почивам в Елхово.Не мога да отворя снимките ти

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 13:36 от tannia

# 248
Таня , ако си учила в Елхово в кое училище си била ?
Още е много рано в 8-ма седмица съм , само толкова за сега .
А албума и на мен не ми се отваря та ще видя да дам друг линк .
Ако ли не имаме снимки за гледане и във ВВВ-то под профила ми .

# 249
"Kирил и Методии",а после ПГ

# 250
Имам братовчедка 75-ти набор казва се Виолета , но не зная дали я познаваш тя учеше в паисий , а гимназия кара в друг град .

# 251
Добре дошла при нас Таня.Моля да бъда извинена,че рядко се отчитам,но пак се наложи да поработя и малко времето ми е кът.Вечер от работа на село при децата,които са при баба си и дядо си,сутрин бързаме да станем набързо кафе,цигара закуска и бързо към Елхово,та наистина нямам време.Дано другата седмица,вече ми е по-спокойно.

За почивката,ние от 01,08 ще сме на Черноморец,ама най-вероятно преди това ще забегнем за един уикенд,ама къде не се знае още.

За новото заведение,нямала съм още честа да седна там.Обикновенно майките със дечурлигата дето се събираме и излизаме по центъра сядаме на "Централа"
Все му се каня на новото,ама ще видим кога ще е.

Дани миличка,много се радвам,че сте решили да оставите бебето.
Днес ви преглеждах вашата си темичка и прочетох хубавата новина.
Хайде дано този път е вече мъжкар,за радост на мама,тате,кака Самира и кака Фатима.
Лека и безпроблемна бременност ти желая.
Поздрави от мен.

# 252

Ивка , мерси миличка ! Hug
Радвам се да те чуя , че сте добре и , че работите !
Господ /АЛЛАХ / ,  здраве да ви дава все така да имате работа .
Целувки на децата !

# 253
  • Севлиево
Здравейте момичета,с изненада установих,че Елховските майки си имат темичка.Супер. PeaceМисля че ще пиша честичко тук.Аз съм от Елхово,но от много време не живея там.Идвам си само по празници и по особени случаи.Аз също като makaui daniela чакам бебче.Но аз съм по напред с материала в края на 7ия месец съм.Вълнуват ме сега разни неща от към приготовлението за бебока,че ще ми е за първи път.Ще съм благодарна да прочета ваши мнения като по-старши и да си побъбрим за Елхово.
Ама наистина пишете много рядко.Пишете бе.

# 254
Дочи , много се радвам на нови попълнения !
Жалко само , че като видите и вие , че никой не пише спирате да ме навестявате !
Много се радвам за това , че чакате бебе !
Живо и здраво и леко износване и раждане !  bouquet
В коя част на гради си живяла в Елхово ?
Аз на Александър Стамболийски до Дядо Мраз .
А и не си много на пред с материала , защото на мен ми е третото  Joy !
Лек ден и до скоро  Praynig  ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт