Елхово.

• 13 194
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
 #Crazy
ММММММ.................................. имало и такива дето пишат .  bouquet
Ми като навсякъде ако не работиш няма да ядеш.
Имат странни навици например на обяд задължително имат макарони на масата за първо.
Вече шеста година съм тук и не съм се прибирала та ми е мъка голяма,ма вината си е моя аз така си го направих.

# 76
Вие къде живеете в града?
Какво всъщност ви интересува за мен и живота ми питайте аз ще отговарям!!!

# 77
разказвай за децата си, за съпруга си , защо заминахте и т.н.

# 78
Ами децата ми са палави особенно каката ,ако искаш мотеш да ги видит във ввв-то там ниима и четиромата.
На женихме се в България ,имам зълва тук но тя живее на около 100 км. от нас и се виждаме по празниците ,а понякога и без повод ето сега е 3-ти месец как не сме се виждали.
С тях сме в добри отношения ,бе то цялото му семейство се държат добре с мен.
Тук сме сами и понякога ми е тежко ,но се справям .
Та той съпруга де неискаше да стоиме в БГ. та аз като примерна съпруга го последвах ,не ми хареса и се прибрах при мама .Така 7 месеца бяхме разделени до повторното ми излизане и както вече писах от тогава не съм се прибирала да си видя близките.
2004 към края на ноември заминахме на гости на свекърва ми и се прибрахме в началото на януари 2005 .Беше хубаво през цялото време обикаляхме и така .
За сега сме се установили тук и мислиме така да е и за напред дай боже.
Докато живеехме в България аз работех в склада на братовчед ми ,и ми беше добре,но това е минало тогава нямах деца и мислех за други работи.

Та сега за теб да чуя какво ще ми разкажеш.
До скоро!!!
Blush

# 79
здравеите на всички мами от Елхово за тези които не ме познават казвам се Величка а за годините ви оставям да се сетите сами EmbarassedБраво за темата следа я отдавна ама не сам писала. А за срещата само говорите и толкова хаиде най-сетне наканете се и свиркаите да се видим Хаиде вие сте  Simple Smile

# 80
  • Там където е семейството ми
б

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 14:27 от ivka10

# 81
здравеите на всички мами от Елхово за тези които не ме познават казвам се Величка а за годините ви оставям да се сетите сами EmbarassedБраво за темата следа я отдавна ама не сам писала. А за срещата само говорите и толкова хаиде най-сетне наканете се и свиркаите да се видим Хаиде вие сте  Simple Smile
Вили аз съм готова за другата седмица, ако всички са съгласни примерно. Та както казах съм навита ама ако на Преславка и писне да стои в количката ще я поносиш нали мила? newsm47
Аз не за нещо друго ама щото мерак голям имаше да я носиш та да се презастраховам. Simple Smile
Съгласна съм за другата седмица само да е хубаво времето а за Преска не се притеснявай ще нося ще я храня и каквото трябва още даже ще ти взема и бавачка ако трябва Hug

# 82
Мале чудя се верно ли ще се видите !!!
Жалко че ще пропусна пиите по една кола и заради мен .
Та къде ще се срещнете .
Здравей на Вили-73,дано ти да пишеш по често че да се намираме и ние на приказка.
Вили-73 може би познаваш Виолета Йорданова мисля че сте един набор тя ми е братовчедка!
А разказвайте и вие нещо за себе си къде живеете къде имате близки може да се окажеме и с общи познати и да не знаеме!!!
лека ви нощ!
Пиша с една ръка та не ми е лесно да стигам всички букви.

# 83
Здравей Даниела приятно ми е да се запознаем може и рода да излезем моята баба е от Славейково  Grinning Когато се прибереш в България обади се ще се радвам да се видим. За Виолета не се сещам коя може да е в Елхово ли живее семейна ли е кой е съпруга и къде работи тя или той. Пиши може да се сетя  newsm78

# 84
Да ти кажа чесно не сме се виждали сигурно 15 години  с братовчедка ми, а може и повече да са !Тя мисля след 8-ми клас че беше учи в Тетевен 3-4 години. Доколкото знам е женена в едно съседско село имат магазин даже в него , има 2 или 3 деца и от няколко години имат жилище и в някакви блокове до болницата.
Както вече си чела и моята баба имат къщичка в с.Славейково . Баба ми се казва Велика а дядо ми Димитър (лека му пръст), си отиде преди около 50 дни гледаха животни на село дълги години.
Преди да отидат на село дядо ми работеше в киното , а баба в болницата.
Сега разправяй ти!

Лек ден ! Blush

# 85
Приятна събота и неделя от мен!!!

# 86
Абе мамчета нещо сме много силни всички в приказките, само се организираме за срещи, а нищо още не сме осъществили, я моля ви хайде да се стегнем малко Simple Smile, те задълженията ни няма да имат край, така че казвате някой ден и място и хайдеееее cheers

# 87
Абе мамчета нещо сме много силни всички в приказките, само се организираме за срещи, а нищо още не сме осъществили, я моля ви хайде да се стегнем малко Simple Smile, те задълженията ни няма да имат край, така че казвате някой ден и място и хайдеееее cheers
Ма и в приказките изоставате ако бях при вас щях да ви видя ма и туй ще дойде ,аз определих да се видиме при Яница в началото на главната в неделя 16:30 часа.
Лека нощ и дано сте по активни за напред!!!

# 88
  • София
Да ви кажа ,че на нас ни хареса в Елхово и май август пак ще дойдем.
Можете да видите малко Троянско-Елховски снимки
http://community.webshots.com/album/551269591GXrBee .
Като си бяхме май в Елхово най-редовно се виждахме със Светлето и Стели.

# 89
Да ви кажа ,че на нас ни хареса в Елхово и май август пак ще дойдем.
Можете да видите малко Троянско-Елховски снимки
http://community.webshots.com/album/551269591GXrBee .
Като си бяхме май в Елхово най-редовно се виждахме със Светлето и Стели.
Тази градинка от снимка 19 е точно срещу блока където живеят моите родители!
Много сте хубави!

Общи условия

Активация на акаунт