Елхово.

• 13 186
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
Казвам се Даниела,живея далече със семейството ми отдавна не съм се прибирала ,но тази зима живот и здраве ще си дойда.
Навремето с родителите ми съм живяла в Елхово ,но после се преместихме.Сега пенсионирани родителите ми отново в Елхово са се върнали ,баща ми е роден в с.Славейково.
Учила съм в училището до гимназията до средата на 2 клас ,и съм ходила в децката извън града до която ни караха и връщаха с автобуси.
Родена съм 77 година ,женена съм от 2000 -та и имам 2 момичета .
Ако искате да ни видите отворете www-то.
Бих се радвала ако я раздвижиме темичката че нещо е позастояла! Embarassed

# 61
Мисля  че не се  познавам лично с нито една от вас ,но нали за това са форумите за да се запознаваме.

# 62
Много ще се радвам да се запознаем лично.Кога ще си ходиш в Елхово?

# 63
Още немога да кажа с точност зависи мъж ми кога ще ги пуснат отпуска.
Като разбера ще те осведома и ако искате да се видиме за мен ще е удоволствие!

# 64
Работите ли? аз не .

# 65
Леле... то се скъсвате да пишете #Crazy пък аз мислех че си намерих още една банда!!!
Лека нощ!

# 66
Здравейте! То от хойкане на кой му остава време да пише Grinning
Добре дошла на makaui daniela . Не се ядосвай ние сме по- мързеливи в писането, но това е защото с повечето се виждаме всеки ден. Радваме се че се присъединяваш към нас, така виж заради теб сме започнали да наваксваме в темичката си.
И аз не работя, да ти кажа честно и така се изкалпазаних, че не знам като свърши майчинството как пак ще свикна с работата, но има време до тогава.

# 67
Ми че се виждате съм сигурна  щото сте си наблизо!
Разкажете ми нещо повече ва себе си за децата за семействата за това къде живеете?
Децата ви ходят ли на ясли , децка?
Дайте имена на добри педиатри в града и на зъболекар , че от такъв определено се нуждая? Mr. Green
Аз уж днес съм по добре че ме мъчи някакъв гаден вирус .
Знаете ли мен незная дали ме познавате , но леля ми със сигурност тя дълги години със съпруга си работеха в центъра в дългия плод и зеленчук .Сега май работи в един магазин до халите.
Толкоз от мен успешен ден.  bouquet
Радвам се , че вие се завръщате на линията на форума Blush ....!

Какво мислите да готвите днес?  chef

# 68
Бързам да отговарям, че пак ще ни се караш Grinning
За себе си какво да кажа сега единственото което правя е да си гледам малката принцеса, тя е още малка и не ходи нито на ясла нито на детска градина и не мисля скоро да я давам. живеем си тримата - аз , малката и съпругът ми, засега си живеем чудесно и се надявам и занапред да е така. Аз много не ги познавам хората града щото първо след като завърших 7 клас бях 5 години в Ямбол в езикова гимназия и след това 4 години в Шумен студентка, затова ....
Какво ще готвя ли?  Joy Днес мама ми е сготвила, аз от близо месец нещо калпазанската съм го ударила или полуфабрикати или мамчето носи, щото бяхме на диети и мъжът ми не дава да готвя, че много тварим, ама то пак... Mr. Green

# 69
Да не си учила в езикова гимназия с Ямбол , аз имам една братовчедка тя учи в езиковата с френски казва се Анета Йорданова, мисля че е твой набор.След гимназията се записа да следва в София и от тогава не съм я виждала нито веднъж.
Нещо много завист имаше между нас и неможахме да си останеме приятелки освен братовчедки.
Тук ако успееш да се вредиш за ясла е дар от бога иначе е от 3 месеца до 3 години ,ако ми ги вземат есента ще тръгна да си търся работа че ми е кофти да не работя.
Работя от 17 годишна сутрин ходех на училище , а следобед в един магазин на работа за по 4 часа.
Като забременях свърших с работата тъй като карах тежка бременност и нямаше как трябваше да избирам между детето и работата и направих правилният избор.

Juki, другите много срамежливи бе... или само се правят , навремето като ходехме на дискотека пак на срамежливи  Embarassed се правеха момичетата , но аз не съм от тия включвайте се и вие не  е страшно и не боли даже ...!!!   newsm78    Joy Joy Joy     

# 70
Мисля че имаше една Анета от френската , но ми е бегъл спомена , то акъл като акъл ли е , пък и преди 9 години завърших...., но ако не се лъжа русичка с очила беше, а ?
И аз от малка все си работя ваканциите и то сигурно затова сега ще си използвам превилегията и ще си гледам мъничето 2, че може и три години преди да я дам на домче Grinning колкото до вреждането за ясла тука нямаме никакви проблеми когато решиш си ги записваш.
абе те другите не са срамежливи ами много хайманосват и не остава ред сигурно newsm62

# 71
  • Там където е семейството ми
Аа не сме от срамежливите. Simple Smile
Добре дошла при нас Даниела.
Аз каквото да кажа за себе си.По принцип Ямболийка съм но се ожених в Елхово.
Либоф ли бе да го опишеш. Simple Smile
В момента не работя.Гледам си дечицата.
Баткото ходи на градина а аз във къщи се занимавам с щерката,докато таткото дойде да ме отмени малко. Simple Smile
juki
Ти голяма си калпазанка бре душа. HugНе готвела,на диета били. Simple Smile
Как ви се пазят диети аз като видя мъж ми как сладко, сладко си похапва ми потичат лигите и отива се не види. Tired
Днес щях да пиша дали не искаш на кафенце ама нещо временцето не ми харесва.
Вие мислите ли да излизате днес?

# 72
Радвам се да се запозная и с теб Ивка-10!
При нас времето е много шантаво като тръгна да излизам и завалява дъжд или град след като се разсъблечеме се оправя и така днес ще излезнеме по късничко, че трябва да чакам хазаина да дойде да си прибере парите за наема.
В кое кафенце обичате да отсядате ?
Аз си харесвах на главната едно с мрамор и зеленина .Отделно на бар ми харесваше да ходя в дискотеката под Яница , когато беше отворена през зимните ми посещения в града.

# 73
Е ама вие сте не повторими ... пишете по честичко ,аз мислех че ще сте по активни!!!
Ние вече тежиме 6,400кг. и сме 63см. лекарката каза да не бързаме да се храниме с истинско ядене тъй като за сега сме вървели добре.
Ако пишете и аз ще пиша ...
Лек ден от мен!

# 74
Пишем, пишем- ние вече сме на детска кухня. Тежим 8.700 и сме 74 см.
Пиши ти нещо повече  за себе си , май доколкото разбрах живееш в Италия, айде сега разказвай как е там.

Общи условия

Активация на акаунт