Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 20 958
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Кристи, душа, за теб винаги  Hug mIRC я помня мноУ добре, колко безсънни нощи съм прекарала там  ooooh!

И ICQ, и ICQ... Mr. Green

# 616
Буци Няма да мина тънко а Mr. Green. От сутринта ме ядоса ММ и за това не пиша, да не скапвам настроението в групичката Wink.
Това поверие за М и църквата го знам и аз. Смята се че жената не е "чиста" в тези дни. Когато родих исках да водя малката на 40дни  да и се чете чиста молитва. Тогава ми казаха че нито аз, нито бебето имаме право да влизаме в църква докато не минат тези 40дни ooooh! Crazy защото "оскверняваме храма" Laughing. Аз по принцип не съм набожна ама след тази случка и след като веднъж ни изгониха от Рилския манастир, защото се бях осмелила да влезна с количката Shocked (тогава Габи беше на 5-6месеца) съвсем не ходя по църкви.

# 617
след като веднъж ни изгониха от Рилския манастир, защото се бях осмелила да влезна с количката Shocked (тогава Габи беше на 5-6месеца) съвсем не ходя по църкви.

Е, това ме уби Shocked Как така няма да те пуснат с количката?!

# 618
след като веднъж ни изгониха от Рилския манастир, защото се бях осмелила да влезна с количката Shocked (тогава Габи беше на 5-6месеца) съвсем не ходя по църкви.

Е, това ме уби Shocked Как така няма да те пуснат с количката?!

Чувала съм го няколко пъти и от други хора.На този принцип би трябвало да карат всички да се събуват на входа...  ooooh! Иначе веднъж и аз съм влизала с количка в църква,но хората бяха много любезни и не са ми правили проблем за това,дори напротив...аз не исках да влизам,а те ме подканяха да не се притеснявам,че съм с количка,а да си влизам спокойно...

# 619
Весели празници, момичета  Hug Ето ги и мойте яйчица: Flutter

# 620
Dеsɣ..♡, много са хубави! Аз мислех да ходя да купувам шарени салфетки и да правя декупаж, ама това време ме отказа. Никъде не мърдам! Laughing

# 621
Добър ден,мили мои   bouquet

# 622
  • София
Привет момичета
Кристи добре дошла,Буци и Шоко са ти дали инфо  Laughing

Нямам лелка още  #2gunfire не знам къде се губи,ама ако може и днес да ме пропусне пък утре да си идва  #2gunfire

Снощи се скарах много жестоко с свекито......за първи път от 15 год. си развързахме езиците,изкараме извън кожата ми  smile3515 и от тук нататък няма да имаме вече добри отношения  newsm61 ама не ми дреме,трябваше да чуе истината,защото ми писна от нейните циркове даже и ММ скочи с/у нея  ooooh!.Заради тоя дъжд нета е под сяква критика едвам ви чета

# 623
Мел, понякога истината е по-добра. Пък и мъжът ти те е подкрепил, което е супер!

# 624
Деси,яйцата са страхотни.Много свежи цветове  Heart Eyes
Мел,браво на ТМ,явно си в правото си,щом и той е застанал на твоя страна.Понеже ние имаме много такива ситуации,ММ мълчи и се прави,че не чува какво се случва.Ако застане на моя страна е само,когато сме на саме,после запява друга песен и общо взето накрая аз излизам черната ...

# 625
Mañana, това пък е най-лошото. Бивше гадже беше така - скъсваше ми нервите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 626
  • София
Благодаря ви момичета,да определено ММ е винаги на моя страна,направо направи майка си на 2 стотинки....чак ми стана гадно защото аз направих от мухата слон....ама той си я познава и знае за всичките й артистични превъплащения......няма такава лисица.....то мълчиш,мълчиш ама това на нищо не прилича,никога не съм си позволявала това ама тя прекали

# 627
  • Бургас
Буци, да - Деанксита е от леките антидепресанти. Приема се само сутрин и обед, защото пък и тонизира Crazy Всъщност, аз си знам лечението - да си сменя работата, но на този етап е невъзможно с плановете ми за забременяване. Дай Боже да се случат нещата, по-нататък ще го мисля. Тъпото е, че толкова усилия вложих, за да стигна до тази позиция, че ми е кофти да се откажа, но пък здравето е най-важно. Все пак, ако искам да съм финансово обезпечена по време на майчинството, трябва да си натискам парцалите.
Това за цикъла и църквата за пръв път го чувам Rolling Eyes А колко пъти съм ходила да паля свещичка, като ми дойдеше за пореден път ooooh! Аз довечера няма да влизам, само ще си вземем огънче. Обещах на Дима, на нея ще ѝ е за пръв път, няма как да се откажа. Аз не съм от най-набожните и по принцип  си имам едно наум за църквата като институция, но когато почувствам нужда, ходя.

# 628
  • София
Добрютро и от мен, аз доволна, днес МПМ ме остави да се наспя доволно, донесе кафе в леглото, идилия просто  Heart Eyes

При мен 3ти ден закъснение, ни помен от цикъл, ни ПМС, ни нищо, яд ме. Пак се почва ходене по лекари, хапчета, бррррр..... Някой спомена за някакъв чай от бял равенец май? Или нещо вече сънувам, да взема да пробвам да го пия, може пък да ми повлияе добре  ooooh!

Мама на принцеса, аз пих преди няколко месеца чайче от билковата аптека, но съдържаше много билки, даже ми дадоха и един пакет със сладък корен, по една щипка в чая всеки път да слагам за усилване на ефекта. Чая се казваше Дисовариопам, ако искаш ще проверя точно какво съдържа, дадоха ми листче със съставките тогава.

Меци, успех на РД на любовницата. Опитай се да го убиваш само мислено

Голди, тая твоя леля е много нагла гад, не знае ли, че все пак без покана се ходи само на имен ден  Crossing Arms  Да я изритваш бързо и дано не идва пак преди да е минала година!

И ся к'во? Половината тема няма да ходи на църква, 'щото сме се оциклили, така ли? Аз май също ще пропусна, асоциирам църквата със спокойствие и душевен мир, а само като знам каква ще е лудница и разни тръпки ме полазват  Sick

Мел, приеми го като част от твоята си терапия, да не ти дреме, важното е ти и ТМ да се разбирате!

# 629
Mañana, това пък е най-лошото. Бивше гадже беше така - скъсваше ми нервите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да,неприятно е!От друга страна пък това дава стимул на майка му да си прави и говори каквото и падне,понеже после знае,че всичко ще и се размине  ooooh! За сега ни спасява това,че сме далече.

Общи условия

Активация на акаунт