Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 20 951
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
Това за цикъла и поверието да не се ходи на църква и аз го знам. Нещо беше, че по време  на М жената се пречиства, "мръсна е" и за това не трябва да се ходи. Но много хора не го знаят или не вярват, така че не е проблем, че си ходила  Peace

Мел, много кофти, че точно покрай празниците сте си развалили настроението, но остави всичко и гледай напред  Hug Браво на ТМ за подкрепата  Peace

Ето ги датите ми за списъка: Първи ден от М- 06.04 Очаквана О- 23.04 Дата за М/тест- 08.05

# 631
Здравейте,милички !
Айде и аз да си покажа яйцата. Hug
Щяха да са повече ,но ми се пукнаха 15.  Crazy  #Crazy

Пожелавам ви едни прекрасни ,светли празници ,с любимите ви хора !  Heart Eyes

# 632
  • София
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала по ред причини, но пък ви чета от време на време и определено ми липсвате. Hug

Прекрасни яйчица сте боядисали. И ние ги нашарихме сутринта и страхотни козунаци замесихме. Heart Eyes

Аз съм доста объркана тези дни. Rolling Eyes Цикълът трябваше да ми дойде в сряда/четвъртък, но не само, че не се случи, но и няма никакви признаци да дойде. Mr. Green БТ също не се понижава, макар че вчера и днес не съм я мерила. Rolling Eyes
Сутринта си правих тест - от вълнение не успях да събера материал...и с едва 1-2 капки едвам ми показа тестовата чертичка. След няколко минути капнах още няколко капки, но реших че тестът няма да е валиден и го зарязах. След 2 часа от любопитство погледнах и имаше 2-ра много бледа, особено в средата й чертичка. Praynig Не знам какво да си мисля, естествено че се надявам да видя хубава и тлъста втора черта, мисля в понеделник да се тествам, ако не ми е дошло. Thinking Гърдите ми са спокойни, от време на време усещам гадене и напрежение ниско в корема, но може и да си внушавам. Rolling Eyes

П.С. Дано да не е така и сега, но ми се е случвало като е имало толкова резки температурни разлики да ми закъснее.

# 633
Буци дано всичко е наред този месец и да се сбъдне мечтата ви. Извинявай, че вчера не отговорих, но следях от телефона, а там ми е трудно да пиша.
Кристи добре дошла отново, липсваше определено  Hug
Жабурана много е готин кучо  Heart Eyes
Мел съжалявам за случката със свекито, добре е, че ТМ те е защитил. Имам едно питане, когато лигавицата ти беше тънка цъкъла ти беше ли по-оскъден? Вече почвам да се чудя от къде да се носоча за изследвания. Давам си последен месец опити преди да пусна изследвания. Миналата година имах тънка лигавица и 3 месеца бях на дуфастон, но нямам спомен за цикъла как беше, че тогава не работехме за бебе.
Деси много са красиви и ярки яйцата!
Ето моя труд от днес.

ПП Веси, стинати палци да видиш втората чертичка при следващия тест!

# 634
Ихааааа, ˙Веси˙  как ще устискаш до понеделник? Я направи един утре Wink

maya_the_bee, не знам дали форумът ми липсваше, но се радвам, че съм си тук Hug

# 635
Леле, Мая, чудни яйца! Кажи как?!
Мел, браво на ТМ!

# 636
  • София
Веси, аз също съм за тест утре Simple Smile Заключвам си палците на ръце и крака в очакване  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Много сме кротички днес, всичко живо меси козунаци и боядисва яйца Simple Smile

Аз навапцах 9 (10-тото се пукна), защото нямам желание цяла седмица да ядем яйца. Но пък са домашни! И понеже козунак няма да меся и да показвам, пускам тортата от РД на ММ, да се отчета все пак с нещо Simple Smile

Скрит текст:

А как си затрих някъде из къщи прекрасните Великденски салфетки с пилци  doh Всичко обърнах и ги няма  Sad

# 637
Хей, момичета!
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ! Нека на този християнски празник, небето се отвори и бъдат чути молитвите ни!

Тези дни, пак ви изпуснах, но ... не изпуснах да прочета, че някои от момичетата ще правят тестче утре - хайде - нека ви е на късмет!  EFP preggo

Ето ги и моите кокита и курабиики Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/871/7276871A.jpg

# 638
  • София
Момичета, много ви благодаря за подкрепата! Hug Hug Hug
За съжаление ще мога да си купя тест едва утре по обяд и да го направя в ранния следобяд. Затова си мислех, че ще е по-добре да препишкам в понеделник сутрин, макар че с това закъснение, ако има нещо, ще го покаже по всяко време! Hug

# 639
Дзвероника ммм тази торта изглежда върха!
Стопанка яйцата се рисуват с восък, луд умора нема, само се поти. Повечето не се получиха както им беше замисъла, но пак съм доволна.

# 640
Здравейте , момичета!
 При на не спира да вали. Ние боядисахме и нашите яйца. Станаха страхотни и утре с кеф ще си ги чупим, заедно с печенето агнешко. Ще хапваме и пийваме при моите родители.
 Аз си цакам лелката към понеделник/вторник. Много ми се е подул корема, газове, киселини, гадене.... Ама утре ще си ям празничната трапеза, не ме интересува, пък после ще го мисля. Иначе и с ММ малко се поскарахме -н на два пъти днес, може би е нормално, празник без караници, къде има  Laughing Laughing
 Ето и аз да се изфукам с боядисаните яйца/ заедно с майка ми ги правихме/

Хубав празник, момичета. Сега няма да ви чета, към понеделник/вторник може. Тогава ще имаме и нова тема Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 19:25 от Krasima84

# 641
Аз чакам да втаса тестото за козунаците и после ще ги дооомеся и ги меткам пак да втасват и после да се пекат  smile3508
Само се чудя какви плънки да им сложа, ММ е навит за шоколад ма ме е страх да не стане тестено около шоколада!  newsm78 някой ако знае да подсказва...локум и стафиди 100 про ще слагам в едните, ма се чудя за шоколада, но ще го измисля Simple Smile
Майче и мама се занимаваше да ги рисува и надписва, милата, ма сега май нещо и е додеяло и си ги прави само обикновени Wink страхотни са твоите  Heart Eyes
Веси, стиснала съм за теб! Ето така трябва да се завръщат всички забегнали в странство за дълго време!
В тоя ред на мисли Кристи, кога да те чакаме с добрите новини, няма да се измъкнеш лесно! Знаете че помня като слон!  hahaha
Дзвере и аз съм на фаталните 13 бройки, при селектирането установих че от купените 20 бр, 5 няма изобщо смисъл да ги слагам да се варят, вече бяха напукани и ги спретнах в едни макарони на фурна Wink след варенето още 2 дадоха фира и накрая си боядисах само 13 Wink може пък да е за хубаво!
Клара, Тоито и вашите яйца греят! Дано да греят и така лицата ни в най скоро време от желаното щастие Wink
Оооо Краси колко Фного яйцетаааа страхотни саааа Simple Smile

# 642
Буци, в понеделник се надявам да ми кажат, че МБ ми е чиста! Тогава ще правим и кариотип теста с мъжо, та след една седмица ще ти доложа и за тях. Други резултати при мен няма да има скоро!

# 643
Добрютро и от мен, аз доволна, днес МПМ ме остави да се наспя доволно, донесе кафе в леглото, идилия просто  Heart Eyes

При мен 3ти ден закъснение, ни помен от цикъл, ни ПМС, ни нищо, яд ме. Пак се почва ходене по лекари, хапчета, бррррр..... Някой спомена за някакъв чай от бял равенец май? Или нещо вече сънувам, да взема да пробвам да го пия, може пък да ми повлияе добре  ooooh!

Мама на принцеса, аз пих преди няколко месеца чайче от билковата аптека, но съдържаше много билки, даже ми дадоха и един пакет със сладък корен, по една щипка в чая всеки път да слагам за усилване на ефекта. Чая се казваше Дисовариопам, ако искаш ще проверя точно какво съдържа, дадоха ми листче със съставките тогава.

Меци, успех на РД на любовницата. Опитай се да го убиваш само мислено

Голди, тая твоя леля е много нагла гад, не знае ли, че все пак без покана се ходи само на имен ден  Crossing Arms  Да я изритваш бързо и дано не идва пак преди да е минала година!

И ся к'во? Половината тема няма да ходи на църква, 'щото сме се оциклили, така ли? Аз май също ще пропусна, асоциирам църквата със спокойствие и душевен мир, а само като знам каква ще е лудница и разни тръпки ме полазват  Sick

Мел, приеми го като част от твоята си терапия, да не ти дреме, важното е ти и ТМ да се разбирате!

Намерих го в нета, на Др Памуков? За един и същ ли става дума? Ще питам и по аптеките. Ще опитам малко да оправя нещата с диета и билки, не ми се пият никакви хормони.

Веси стискам палци  Wink

Показвате чудесни яйца, нашите не станах много добре, защото оставих детето да се вихри  Joy

# 644
  • Бургас
Аууууу, пак разкошни яйца! И великолепната торта на Дзвероника аз, като една болна тортоправячка, не мога да я пропусна. Браво!
Буци, слагай смело  шоколад, няма да остане тестено Peace
Аз пък пазарувах днес  - тестове за ову и Б от ибей Crazy Ми, тъй де, тук беше пусто и ми беше скучно Mr. Green
Аз мисля да слагам агнешкото тая нощ да се пече на слабичко цяла нощ. Дано се получи нещо Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт