Ще видим този месец, след като пуших няколко дни как ще бъде.
Толкова точен ми беше само като бях на противозачатъчни преди няколко години.
Спомних си с носталгия чувството да съм на открито, леко замаяна от алкохола и да си запаля. Пффффф, още малко и ще заредя рими
Както и да е, не ми беше особено трудно да се овладея. Вчера обаче имах мноооого отврат ден- случи ми се нещо адски неприятно, с което тепърва има да се занимавам; разправях се с децата; карах се с ММ; чувствах се недоволна от себе си, от другите и от живота at all, и едва се удържах да не захвърля всичко по дяволите и да изтичам до магазина. На всичкото отгоре това са сума ти неприятности, но слава Богу нищо фатално, а аз така се заогъвах!!! Кофти период явно.....
И аз писах, че цикъла ми се удължи и наистина стана и по-лек/нямам болки/.
Откакто спрях цигарите не се налага да пия аулин и но спа, за да облекча болките.Освен това цикъла ми вече е по-кратък и не така силен..Дали наистина е заради отказа на цигарите? 

Откакто спрях цигарите не се налага да пия аулин и но спа, за да облекча болките.Освен това цикъла ми вече е по-кратък и не така силен..Дали наистина е заради отказа на цигарите? 

, макар че след поста на Здравка-Мравка за 9-тте години, моето си е доста скромно 
Може да се каже, че се чувствам непушачка, наистина "има дни, в които не върви", крайно време е да изгрее слънце в моята градинка. А вчера бях стабилно лекувана от "уханието" на цигарите- в дъжда, когато всички са като мокри кокошки( и петли), много противно ми миришеха пушачите....а колко хора вървят и пушат в дъжда не е истина. Пожелавам на всички приятни и спокойни почивни дни!