Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 577
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
И реших: Като стана бабка някъде около 70те ще пропуша  Simple Smile
hahaha hahaha

# 286
Гадна работа са цигарите и това си е.
По мръсно от това няма.

# 287
  • София
Гадна работа са цигарите и това си е.
По мръсно от това няма.

Twisted Evil

# 288
Невероятна подкрепа сте, момичета, благодаря ви  bouquet. Ако не бяхте ме окуражили сигурно нямаше да се престраша да пробвам да спра цигарите, радвам се че реших да се включа и пиша тук. Днескашния ден, като физически усещания, беше по - добре от вчера, и психически ми е малко по - лесно, ама само малко Simple Smile .Обаче чак се стъписвам като усетя колко неща съм правила и свързвала с цигарите като ритуал - с кафето, на компютъра, докато говориш по телефона, докато си почивам и т.н. Това всъщност ми е трудно - да се откъсна и да спра да свързвам тези неща с пушенето на цигари. Няма да се отказвам обаче Simple Smile.

# 289
  • София
Много точно си го описала. При мен е точно като ритуал, а не че ми се пуши. Реших да си взема и чая, дано и той ми помогне малко.

# 290
Много точно си го описала. При мен е точно като ритуал, а не че ми се пуши. Реших да си взема и чая, дано и той ми помогне малко.

Какъв чай? Аз мисля май и кафето да спирам, усещам, че и към него съм пристрастена, а не искам да съм зависима от нищо Simple Smile

# 291
Здравйте сладурки   bouquet
Аз отдавна не съм писала, нещо ме завъртя ежедневието. Да ви се похваля-месец и три дена без цигари  newsm44
Днес забелязах една приятна руменина по бузите Blush , а преди бях една такава бледа като измита чиния. Е малко съм понапълняла май, влизам си в дрехите, но нещо съм ги поопънала Crazy Важното е, че се чувствам свежа, здрава и много по пълноценна. На новите - Успех и да знаете, че сте взели най-правилното решение, с вас съм! Hug

# 292
  • София
Точно 6 месеца без цигари! Чак не мога да повярвам!!! Благодаря ви момичета, без вас нямаше да се справя!!! Hug  Heart Eyes bouquet

# 293
 Според мен е необходимо да се спре кафето поне докато мине малко време. Една година без цигари  и кафе защото на мен когато ми замиришеше на кафе и автоматично паля цигара. Сега пак когато пия кафе ми се припушва по малко. Аз Ви препоръчвам да спрете кафето само докато свикнете без цигари. Кафето е силен антиоксидант и унищожава ракови клетки наравно с лютото, така че не спирайте кафето за дълго време. Искам само да кажа, че не всяко кафе е кафе, така че четете.

# 294
  • София, България
Аз нямах проблеми с кафето. Даже ми беше по-лесно. Бездействието ме караше да ми се допушва много. Често съм чела, че човек не трябва да се отказва от изградените си до момента навици. Иначе стреса над организма става двоен. Пък дали е така   33uu

# 295
Аз също нямах проблем с кафето, даже напротив с времето започнах да усещам още по силно аромата и вкуса Heart Eyes

# 296

Почерпете се.
Днес ставам на 33 и стават 6 месеца и 6 дни откакто не пуша. Simple Smile))

# 297
А не, аз не казвам че кафето ми напомня за цигари, тотално съм изкоренила всички навици свързани с тях. Вече половин година мина и мисля, че съм минала всички критични периоди, просто започнах да пия много кафе, а когато реша да не пия, започва да ме боли глава. За това се чудя с какво да го заместя.

# 298
alina_si, честит рожден ден! newsm51
Много щастие ти желая и все така бездимно Hug

# 299
Пробвай с черен чай, а може и със зелен.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт