Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Много Ви благодаря! Тази вечер ще си помисля хубавичко и утре ще се опитам да осъществя решението си, надявам се да се справя и да мога да напиша друг вид изречение утре вечер Simple Smile.

# 271
Не знам дали ще подейства при теб, но аз ги спрях не сутринта, а вечерта - пропуснах последната си цигара. Така си спестих първите часове на стрес на организма, защото минаха в сън  Laughing

# 272
Мона Лиза - поздравления за 2-та месеца - спестила си си около 60*20= 1200 цигари (ако си пушила преди по една кутия на ден) Виж колко готино, а?  Grinning А колкото до третия месец....лично мое мнение, но смятам че колкото повече време минава от последната запалена цигара, толкова по-добре се чувства човек. Аз лично имах доста повече кризички през втория месец. Скоро ще станат точно три месеца без цигари и ще започна четвъртия. Намирам третия месец за по-приятен от втория, а и мисълта че не пуша вероятно се е загнездила дълбоко в мен. Вярно че скоро един ден пуших и много се притеснявах да не почна пак, но напротив - убедих се че ми се гади от цигарите и спирайки ги наистина не се лишавам от нищо хубаво - напротив - отървавам се от бахти гадостта.....
Kostova_sn-може да се опиташ да си поставиш една супер краткосрочна цел - да не пушиш само утре Един ден (отдавна беше) реших че много съм се разпушила, но мисълта да не пуша цял ден направо ме ужасяваше. Викам си - абе какво пък, я да видим какво ще стане ако утре не пуша.....АМИ НЕ УМРЯХ........оказа се, че можело да не пуша цял един ден. обаче мнго така хитро си го броих този ден. Не си казвах "днес не съм пушила", а си го отчитах така "Не съм пушила вече 14, 17, 20 часа" . Като броенето на часовете започваше от последната цигара предната вечер. Така е някак по - стимулиращо. Та тогава , като дойде вечерта и си легнах много бях горда със себе си. На др ден (бяха минали цели 12 часа в сън, които можех да прибавя към тези, в които не съм пушила) като сметнах часовете без цигара цифрата ми се стори чудесна и си помислих .....абе аз толкова часове не пуших, сега вече няма смисъл да паля, ето че мога и да не пуша ............... А и се събудих една такава свежа, дишаща (имай пред вид че като спреш да пушиш още след ден-два сама може да усетиш лекота в дишането и веднага след това прилива на енергия сутрин....нещо прекрасно - отваряш очи и нямаш нужда от излежаване, просто се събуждаш бодър.....прекрасно усещане....за мен това е едно от най-стимулиращите неща да не пуша....наистина цигарите ти отнемат от енергията и това бързо се усеща като ги спреш - най - много до третия ден.) Та така от един ден - стана месец и половина и после си палнах.....да видя какво ще стане...........и се издъних. Но смятам, че сега ще успея .........90% съм сигурна. Пък в крайна сметка и само ден да не пушиш пак е полезно. Желая ти успех и добра мотивация.
Много се извинявам, че бях тоооолкова подробна.
Лека вечер на всички

# 273
Днес правя 2 месеца без цигари. Много съм горда със себе си, напоследък не ми се пуши изобщо, пу пу дано да продължи така, че чета страшни работи за третия месец.

Как бързо минава времето Simple Smile
Щом не ти се пуши не се плаши от 3-тия месец Hug

# 274
да се похваля и аз месец и половина вече Simple Smile сега ми се припушва от време на време но не е като в началото като помня че и нервни кризи имах при спирането . бях много обвързана психически сега ми е много лесно . и съм сигурна че след още няколко месеца няма и да се сещам Simple Smile

# 275
  • София, България
Много ви благодаря момичета! Такава невероятна подкрепа сте!  Hug
Аз онзи ден бях на един купон, на който се пушеше вътре, еми какво да ви кажа, още смърдя - якето ми вони ужасно, имам чувството, че дори обувките ми миришат. Е, то по принцип, дори когато пушех, пак щеше да ми вони, но сега е нещо страшно.

# 276
Аз пък чак днес открих вече разлика след тежко физическо натоварване. Може би ако спортувах повече щях по-рано да я открия... Simple Smile Качих един баир с колелцето и на върха усетих, че мога да си поемам вече по-дълбоко въздух. Също така, преди, при натоварване и съответно дълбоко дишане, имах лека болка в гърдите, която вече я няма  newsm44 Абе да ви кажа много ми е гот без цигари!!

# 277
Вече месец и половина, от както не съм пушила.

Онзи ден, колежката като пушеше и все ме привикваше с нея, че по едно време, така ми се прииска, да запаля една, но удържах фронта.
Много по - лесно ми е, когато никой не пуши около мен, а като някой ми пуши постоянно на главата и гледам, как сладко, сладко си дърпа и ми се приисква понякога.
Важното е, че не се поддавам и съм горда от това.
Като цяло, много, много рядко ми се допушва.

Иначе, когато имам нервен период, вместо с цигарка, се утешавам с чаша бира.  hahaha

Успех на всички!
Определено си залужава, диша се по - леко, не си обвързан с цигарите постоянно, дори и финансовата част се усеща.  Wink

# 278
Голямо браво на vv88 и  **Sisi**!!!!! Hug
 Аз след 7м. непушене продължавам да усещам разликата-колко повече кислород и енергия има в мен, понякога дори се изненадвам-въпреки че го очаквам! Simple Smile
И на мен ми се допушва понякога, когато около мен димят, но зависи от атмосферата. В повечето случаи не-дори чувствам превъзходство-то си е малко защитна реакция, но в борбата с цигарите използвам всякакви номера, както те срещу мен! Изглежда ми жалко, смешно, смрадливо и прочие епитети, а аз съм над това и вървя с гордо вдигната глава( поне за момента Joy)

# 279
Снощи не вярвах, че ще мога да напиша това, но - ДНЕС НЕ СЪМ ПУШИЛА Simple Smile. Беше доста трудно, боля ме глава, беше ми замаяно цял ден и само си мислех за цигари, ама май ще устискам. Това , което ми казахте много ме окуражи и в същото време беше правилно като съвет, заради май ми се получиха нещата, утре....- продължавам да се боря, не мисля да се отказвам.

# 280
Снощи не вярвах, че ще мога да напиша това, но - ДНЕС НЕ СЪМ ПУШИЛА Simple Smile. Беше доста трудно, боля ме глава, беше ми замаяно цял ден и само си мислех за цигари, ама май ще устискам. Това , което ми казахте много ме окуражи и в същото време беше правилно като съвет, заради май ми се получиха нещата, утре....- продължавам да се боря, не мисля да се отказвам.

newsm51Бравоооо!Браво момиче,вече ще ти е много по лесно,повярвай!С всеки изминал ден ще ти става по кефско и по готино.Първите 3-4 дни са най гадни,но после се чувстваш победител,усещането е страхотно,че си надмогнал една своя слабост...повярвай много по различно и хубаво  е,а отделно ,че вече започваш да се чувстваш по добре,по уверена в себе си за всяко едно нещо,самочувствието ти нараства ,...абе с една дума без цигари животът е по пълноценен!Желая ти и днес успех! newsm10Ще се справиш!

# 281
И аз пиша вече година и половина в темата  ooooh! И реших: Като стана бабка някъде около 70те ще пропуша  Simple Smile Стига да ми се иска тогава. До тогава, никакви цигари, докато не изплатя къщата дето я правим  Joy Голям стимул за живот си имам вече  Party

# 282
Аз пък чак днес открих вече разлика след тежко физическо натоварване. Може би ако спортувах повече щях по-рано да я открия... Simple Smile Качих един баир с колелцето и на върха усетих, че мога да си поемам вече по-дълбоко въздух. Също така, преди, при натоварване и съответно дълбоко дишане, имах лека болка в гърдите, която вече я няма  newsm44 Абе да ви кажа много ми е гот без цигари!!

Ето това мен най-много ме стимулираше. Не ми влияеха много приказките за вредните последици, свързани с болести, защото човек не знае кога какво го чака...
Но качеството на живот, докато имаме дни, е мноооого по-високо.

# 283
Това е отлична новина!!!  bouquet Дръж се, с теб сме. Първите 2-3 дни всичко е позволено- рев, крясъци, плюене, хапане и задължително прекаляване с храната Joy но все пак може и изобщо да не се стигне дотам....

# 284
...Първите 2-3 дни всичко е позволено- рев, крясъци, плюене, хапане и задължително прекаляване с храната...

Joy Joy Joy

kostova_sn, успех и от мен!
Наслади се на една спокойна и чиста вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт