Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 646
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!

Аз наближавам третия месец и както бях супер ентусиазирана и напълно убедена, че няма да ми се допуши в края на втория, последните дни често мисля за цигари и многооо ми се пуши. Май има нещо вярно в твърденията, че третият месец е критичен? Не че ще се дам точно сега де, но споделям, че има и спадове, освен върхове.

А по отношение на депресията и цигарите - има противоречиви мнения. Едни изследвания твърдят, че цигарите, макар и вредни, оказват силен антидепресивен ефект, незнайно по какъв начин точно, а други - че напротив, причиняват депресия. Което и да е истината, аз предпочитам да вярвам във второто, щом съм тръгнала по този път. Simple Smile

Поздравявам всички новодошли и стискам палци!

# 256
Момичета, минах през какви ли не настроения през времето в което не пуша, и знаете ли: никога не съм била с такъв ентусиазъм за живот както сега. Сигурна съм, че ТЕ са ми пречели досега , и да знам, винаги съм го отричала преди...просто споделям! Надявам се това да не го забравям никога!

# 257
Момичета, минах през какви ли не настроения през времето в което не пуша, и знаете ли: никога не съм била с такъв ентусиазъм за живот както сега. Сигурна съм, че ТЕ са ми пречели досега , и да знам, винаги съм го отричала преди...просто споделям! Надявам се това да не го забравям никога!

newsm10 по същия начин се чувствам и аз!Преди се усещах или по скоро сега разбирам как съм се чувствала преди-ставам сърдита,не се говори с мен докато не запаля цигара с кафето,все ми е нещо криво,някой ми пречи....изобщо сега като се замисля-еми едно жалко подобие на жена Embarassedвоня отвратително,все ме боли глава...абе ужас,добре че се отървах от това безумие да се тровя и да съм доволна от този факт...и аз също се надявам много се надявам да не го забравям това-каква мърда съм била преди .......и колко леко и усмихнато се живее без цигари и без проблеми!Като че ли наистина откакто не пуша и проблемите ми намаляха,може би ги приемам от друга гледна точка вече....Абе за всичко са виновни цигарите,без тях живота е много по хубав и лесен!

# 258
Много позитивни постове, подкрепям! Hug
Вчера се замислих, че освен в цигари, докато пушех инвестирах и в дъвки Crazy, то иначе не се трае. Сега нямам нужда и от това! Simple Smile

# 259
  • София, България
Днес било Световният ден без тютюнев дим, та честит празник на всички  bouquet

# 260
Тези постове спокойно могат д абъдет събрани и издадени в един наръчник:,,защо да спрем цигарите,,. Ще има голяма полза за такива, като мен , които все още се изкушават Simple Smile
Действате много нагюхъсващо, момичета! И сте пример, че щом искаш нещо-можеш!

# 261
  • София
Тъкмо дават по телевизията, че 30 % от българите пушат, приятно се изненадах от статистиката.  Party

# 262
Дано още хора откажат този вреден навик,да разберат ,че всеки лев който дават за цигари пълнят джоба на държавата,която от своя страна нищо не прави за здравеопазването,а само прибира парите!че това е един затворен кръг от който няма излизане,освен ако самия ти не решиш!И толкова ми се иска да доживея деня в който статистиката ще отчете примерно само 5%пушещи,и ще бъдем горди непушачи в една малка България!

# 263
  • София, България
Днес правя 2 месеца без цигари. Много съм горда със себе си, напоследък не ми се пуши изобщо, пу пу дано да продължи така, че чета страшни работи за третия месец.

# 264
  • София
Днес правя 2 месеца без цигари. Много съм горда със себе си, напоследък не ми се пуши изобщо, пу пу дано да продължи така, че чета страшни работи за третия месец.

Честито ! Hug 60 дена без цигари не е никак малко  Peace

Днес чух един лаф -" Цигарите пречат не само на непушачите,а и на самите пушачи. Защо иначе ще държат цигарата настрани?!"  Mr. Green

# 265

Честити 2 месеца ,не е малко време-браво! smile3525А за третия месец не се кахъри ,аз след няколко дни ще направя 3 месеца и чак такива кризи или нещо от сорта не съм имала,дори не ми се допушва вече,някакси ми са безразлични цигарите.Сядаме отвън по кафенца,всички пушат,на мен просто не ми прави впечатление-все едно никога не съм пушила.Така че много е важна настройката на мозъчето-не е страшен 3-ия месец,страшно е ако мислиш по този начин!
Ще се справиш,убедена съм!

# 266
Поздравления  bouquet!!! Хич да не ти пука  за третия месец, все по-лесно става!

# 267
Здравейте, искам утре да пробвам да не пуша, но не съм убедена, че ще ми стигне волята. Някой друг мисли ли да предприеме същото, за да си даваме кураж или да ме посъветва нещо?

# 268
Здравейте, искам утре да пробвам да не пуша, но не съм убедена, че ще ми стигне волята. Някой друг мисли ли да предприеме същото, за да си даваме кураж или да ме посъветва нещо?
поздравления за решението ,което си взела!Не се иска много воля,трябва ти правилната нагласа,че не искаш да пушиш и затова няма да палиш.Ако ти е трудно-мети темата тук,ако трябва и старите препрочитай,защото действат много надъхващо и съм убедена ,че ще успееш!А и тук всички са мили и подкрепят и дават кураж!Така ,че смело напред-най-трудното си го направила-да решиш да не пушиш,а оттам насетне ,е по лесно.Успех!

# 269

Давай!
С теб сме Simple Smile
Най-трудното е да започнеш.

Общи условия

Активация на акаунт