Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 48 647
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София, България
Ехо, добро утро! Отдавна не съм писала, но тази сутрин станах и си помислих "днеска ще им пиша"  Mr. Green Радвам се, че има много нови попълнения в групата. Успех, момичета! Само така! Искам и още да се пълни! И да не съм чула за предали се!  Naughty

Аз продължавам да съм въздържател, но все още си имам моментите, в които ми иде да кажа "Майната му, дай една цигара!". Имам чувството, че при мен никога няма да минат тези пристъпи, но пък поне съм се научила да ги контролирам и бързо ми минава.  Wink
Дима страшно много ме дразни вече, особено на някои по-гадни цигари, направо... Sick Само малко да се задими и кашлям като магаре после. Станала съм от тия ужасните непушачи, където само мрънкат.  Mr. Green

Да ви се похваля, от миналата седмица съм на фитнес и се храня доста по-здравословно. Изхвърлила съм всички храни, от които се напълнява. Не ми е направил никой режим, аз сама се храня така, че хем да не съм гладна, хем да не е прекалено много. Факт е, че вече съм 2 кила надолу. Лошо, че след спирането на цигарите съм +13.  badscale  Ама аз много седя на едно място, а заседяването е най-големия приятел на дебелеенето. Така че, движение трябва повечко  Wink

Хайде спирам за сега, със здраве и наздраве  Drunk

# 241
  • софия
Ехо, добро утро! Отдавна не съм писала, но тази сутрин станах и си помислих "днеска ще им пиша"  Mr. Green Радвам се, че има много нови попълнения в групата. Успех, момичета! Само така! Искам и още да се пълни! И да не съм чула за предали се!  Naughty

Аз продължавам да съм въздържател, но все още си имам моментите, в които ми иде да кажа "Майната му, дай една цигара!". Имам чувството, че при мен никога няма да минат тези пристъпи, но пък поне съм се научила да ги контролирам и бързо ми минава.  Wink
Дима страшно много ме дразни вече, особено на някои по-гадни цигари, направо... Sick Само малко да се задими и кашлям като магаре после. Станала съм от тия ужасните непушачи, където само мрънкат.  Mr. Green

Да ви се похваля, от миналата седмица съм на фитнес и се храня доста по-здравословно. Изхвърлила съм всички храни, от които се напълнява. Не ми е направил никой режим, аз сама се храня така, че хем да не съм гладна, хем да не е прекалено много. Факт е, че вече съм 2 кила надолу. Лошо, че след спирането на цигарите съм +13.  badscale  Ама аз много седя на едно място, а заседяването е най-големия приятел на дебелеенето. Така че, движение трябва повечко  Wink

Хайде спирам за сега, със здраве и наздраве  Drunk
Успех с фитнеса,ще ги свалиш тези кила разбира се.Ти цигарите си махнала,та това ли ще ти се опре.Аз също много се движа,няма да допусна да кача,че като знам после колко трудно ги свалям.Хубав и бездимен ден на всички.

# 242
  • София, България
И аз планирам скоро да започна с фитнеса, само да успея да се организирам.

# 243
Ама аз много седя на едно място, а заседяването е най-големия приятел на дебелеенето. Така че, движение трябва повечко  Wink

Не бих казала. Аз през 95% от времето си седя. Ама не дебелея. Защото ям много малко  Peace

# 244
Аз пък седя много, хапвам си, но хора от есента до сега съм напълняла много килограми, ама много, толкова никога не съм била. Не става това със спазването на режими, много ми е трудно, цигари няма да пропуша пак, гадно ми е, на фитнес никога не съм ходила, а бе нищо не съм спортувала, общо взето трудна задача. Опитвам се да огранича хляба и сладкото поне и да наблягам на сезонни плодове и зеленчуци, да видим дали ще падне някое кило.

П.П. Сега си видях лентичката, днес стават 6 месеца без цигари. Чувствам се страхотно, макар и дебела. Simple Smile))

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 12:13 от alina_si

# 245
Препоръчвам ви 90 дневната диета, аз качих 10кг като ги спрях предния път и с нея свалих 7-8, ноо има още какво, да се желае..

# 246
Дните само на плодове не си ги представям и двата водни дни също, това е непосилно за мен, още на обяд ще ми е станало лошо.

# 247
  • София, България
Не бих казала. Аз през 95% от времето си седя. Ама не дебелея. Защото ям много малко  Peace

Извини ме, не съм се изказала правилно, отново  Tired    bouquet Казах го само от наблюдения на хората около мен.  Confused

Когато спрях да пуша, аз замествах пушенето с храна. Няколко месеца по-късно бях качила най-много 4-5 килограма отгоре. И изведнъж преди около два месеца започнах да дебелея на външен вид скорострелно. Сега съм цялата в стрии и не се побирам в нито една лятна дреха. Реших, че просто трябва да се направи нещо по въпроса.

alina_si, честито   bouquet Дано успееш да се ограничиш от тестото и сладкото и дано да има ефект. Аз наблягам на салатите, плодовете и рибата на скара. И вечерно време ям колкото може по-рано.

Сега ходя с голямо желание на фитнес, въпреки че пътувам с метрото 40 мин.  Tired Без цигарите изобщо не се задъхвам и определено тренирам доста време. Ако сега пушех, сигурно щеше да ми е мнооого трудно да правя такива тренировки. Виждам как във фитнеса всеки път постигам повече и повече от предишния и кантара върви надолу и това някак си ме окуражава още повече Simple Smile Разбира се, не очаквам да постигна някакви фрапантни резултати за 3 седмици, сигурно ще ми отнеме поне 2-3 месеца, но за сега нямам намерение да се отказвам Simple Smile

# 248

П.П. Сега си видях лентичката, днес стават 6 месеца без цигари. Чувствам се страхотно, макар и дебела. Simple Smile))
Поздравления!  bouquet Ние с теб е водим, аз на 26 направих 7 месеца!!!
Момичета, ще се повторя, но и режимите, и спортът искат време и търпение( за видими резултати).Цигарите ги спрях от раз, но с храната по-постепенно действам. Първо замествах донякъде цигарата с храна, после си поставих режим, но всяка вечер ядях мноого. Сега освинването е най-вече събота и неделя, но не винаги. Все по-лесно ми става да поддържам хранителен режим, но все пак са минали месеци. А когато съм под стрес, си позволявам да се поотпусна и да си подсладя душичката...

# 249

Поздравления!  bouquet Ние с теб е водим, аз на 26 направих 7 месеца!!!
Момичета, ще се повторя, но и режимите, и спортът искат време и търпение( за видими резултати).Цигарите ги спрях от раз, но с храната по-постепенно действам. Първо замествах донякъде цигарата с храна, после си поставих режим, но всяка вечер ядях мноого. Сега освинването е най-вече събота и неделя, но не винаги. Все по-лесно ми става да поддържам хранителен режим, но все пак са минали месеци. А когато съм под стрес, си позволявам да се поотпусна и да си подсладя душичката...

Поздравления и на двете за успешните месеци –не малко–без цигари! smile3525 още много ,много по толкова ви желая!
Да ви кажа и аз уж вече влизам в ритъм с храната,но нещо и със спорта станах непостоянна.Засега закотвих едни кг и съм добре,но като чета че по натам изведнъж се качват,нещо взех да се шашкам.Обаче е моментно и продължавам да си хапвам и да се радвам ,че не мириша на дърт циганин,леко ми е,качвам 6 етажа пеш вече без да се задъхвам,а следващия ми етап е да ги качвам бегом....не зная кога ще стане,но все някога ще е newsm10
Животът ми без цигари е някакси по спокоен ,не зная аз ли си внушавам,но преди все нещо не ми достигаше,все бързах,все нервничех....може и да си внушавам,но по ми харесва!Желая ви един хубав слънчев и усмихнат бездимен ден! Hug

# 250
  • София, България
.....,но като чета че по натам изведнъж се качват,нещо взех да се шашкам...

Това се е случи при мен и ама изобщо не значи, че ще се случи при друг  Laughing Така че не се шашкай излишно  Wink Аз също съм много по-спокойна, откакто не пуша. Преди не можеше да се говори с мен. Сега вече съм адското спокойствие.    Rolling Eyes

дамскосърце, разбира се, че искат време. За съжаление много хора се отказват бързо. Явно остават разочаровани от резултатите в началото и не стигат до по-късен етап. Аз си признавам, че просто ми беше трудно да се разделя с вредната храна. И от малка винаги основното и най-голямо ядене ми е било на вечеря. И то късна вечеря.  ooooh!

# 251
  • Велико Търново
Цитат
Животът ми без цигари е някакси по спокоен ,не зная аз ли си внушавам,но преди все нещо не ми достигаше,все бързах,все нервничех...

Не си внушаваш така е!И аз така се чувствам ,това е от цигарите.Като съм била и от двете страни...
Сега имам голяма нужда от подкрепа и се разбрахме с мъжа ми заедно да да ги спираме.Важно ми е поне 1 седмица да ми е опора а после както си прецени той hug

# 252
Цитат
Животът ми без цигари е някакси по спокоен ,не зная аз ли си внушавам,но преди все нещо не ми достигаше,все бързах,все нервничех...

Не си внушаваш така е!И аз така се чувствам ,това е от цигарите...

Не си внушаваш, точно така е Simple Smile

# 253
Изследователите от Оксфордския университет са извършили преглед на 26 изследвания, посветени на ползата от спирането на цигарите.

Специалистите са установили, че в сравнение с хората, които продължават да пушат, при индивидите, отказали се от вредния порок, се наблюдават понижени нива на тревожност, депресия и стрес и подобрение на психологичното качество на живота.

Авторите на анализа отбелязват, че отказът от цигарите е сравним с действието на антидепресантите за подобряване на душевното здраве.

"Основното послание от проучването ни е, че когато хората откажат цигарите, настроението им се подобрява и те се чувстват по-добре, отколкото когато са пушили", казва д-р Пол Ейвярд от изследователския екип.

# 254
  • София

"Основното послание от проучването ни е, че когато хората откажат цигарите, настроението им се подобрява и те се чувстват по-добре, отколкото когато са пушили", казва д-р Пол Ейвярд от изследователския екип.

Ами да, напълно съм съгласна  Peace Аз накрая бях толкова вяла и отпусната без какъвто и да е тонус за живот..гадни цигари  Close

Общи условия

Активация на акаунт