Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 070
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Браво Вита! Пожелавам ти да си запазиш този ентусиазъм и щастието от това, че си непушач мнооооого  месеци и години  Hug
Аз иначе го загубих доста отдавна....и така...ама още съм в редицата на непушачите  Simple Smile Иначе съм в такъв период дето...хем не се сещам за цигари, ама хем като се сетя се чудя...не ми ли стига вече непушене  ooooh! Засега си отговарям, че не ми стига...да видим следващия етап какъв ще е... Sunglasses
Иначе реално мен ме стимулира единствено фактът, че не се тровя...и уж се надявам да се отрази на здравето ми...нито финансите, нито по-добрата форма, нищо друго....няма промяна при мен и е трудно да намеря повече стимули за съжаление...може би пък съм забравила как съм се чувствала като пушач, може и да има разлики, ама вече не ги усещам...

# 526
gerri_p ,  дръж се и не посягай към цигарите Hug, глупаво е при положение че си ги спряла отново да се тровиш и го направи най-вече заради себе си, за да си докажеш че си достатъчно силна и за да бъзеш здрава. Важно е че даваш добър пример на децата си. Децата на непушачите много по-рядко посягат към цигари, от тези на пушачите.

# 527
 Аз съм на вълната на gerri_p  Rolling Eyes, макар че не пуша вече 10 месеца. Като вървя по улиците и гледам димящите хора, ми се гади чак, обаче снощи като излизах с приятелка( тя пушеше), така да ми се допуши!!!! Аман, край няма! #Cussing out

# 528
  • София, България
И аз съм като gerri_p. Не знам периодът ли е такъв, климатът ли, лятото ли?  Thinking Нещо напоследък все по-често се улавям, че гледам приятеля ми как пуши и си мисля "Какво ще стане ако си запаля?" Не се давам за сега. Дано не се дам и по-нататък, че много ще ме е яд!  Crossing Arms

# 529
Ей, момичета, какви ги говорите? Гери, Дамско сърце, вие сте стожери на тази тема, заедно с НСЧ! Много помогнахте и на мен, и със сигурност и на много други момичета. Въобще не се връщайте към цигарите! Убедих се, че това е най-гадната зависимост. А не вярвах, че някога ще ги спра, толкова страстна пушачка бях. На 12 септември ще направя шест месеца. Пуши ми се много, много рядко, да речем, когато съм гладна, защото преди замествах яденето с пушене, но и тази асоциация се прекъсна. Вече не съм във възторг, че не пуша, защото го усещам като нещо нормално. Но наистина се радвам, че не съм зависима, защото усещането да си роб е отвратително, а пушенето си е точно робство. Не забравяйте, че удоволствието е само задоволяване на наркоманския глад.
Целувам ви и ви прегръщам!

# 530
Девет месецаааа! Юхуууу!
 Heart Eyes

# 531
  • София
Добър вечер Hug
Момичета, вие всички сте ми пример. Много ви моля да не се подавате на някакви моментни истории. Аз всеки Божи ден ги отказвам и  привечер ме стяга шапката  Sick, но ще успея. Сигурна съм. И то благодарение и на вас.  bouquet

# 532
Ъхмъм... newsm78 да ви кажа честно и на мен ми се припалва,а много скоро ще направя 6 месеца.....чак ме е яд на мене че допускам мисълта за цигара да ми се върти в главата и наистина си мисля ,че е нещо от времето,защото допреди  20 дни хич не ми идваше на ума #2gunfire Няма да се дам,защото аз наистина се радвам че ги отказах и не искам да бъда пушач просто като се сетя как пуфтях като парен локомотив и как се задъхвах #Cussing out ужас ,не искам да си спомням,въпреки че спомените ме спасяват да не запаля.....Ще мине и този период,явно е временно и ще трябва да устискаме и после ще ни е вече по леко -на душата и на дробовете newsm10 Никакво даване на гнусните цигари,я всички тук да си помагаме smile3534

# 533
На всички, на които им се пуши - не си заслужава. Постигнали сте много, вече със сигурност сте се отървали физически, всичко е в главата ви. Знаете, че пробвах на втория месец, повярвайте ми, не е както си го представяте, гадно е, неприятно, не носи същите усещания. Опитайте се да мислите в тази посока  Hug

Девет месецаааа! Юхуууу!
 Heart Eyes

Браво! Само така  Simple Smile

# 534
Добър вечер Hug
Момичета, вие всички сте ми пример. Много ви моля да не се подавате на някакви моментни истории. Аз всеки Божи ден ги отказвам и  привечер ме стяга шапката  Sick, но ще успея. Сигурна съм. И то благодарение и на вас.  bouquet

И аз бях така много дълъг период, много исках да ги откажа, но нямах воля. Сякаш се настройвах психически. И един ден стана от само себе си, просто не ми се пушеше, беше по-лесно отколкото предполагах. Така че " Ако желаеш нещо силно, рано или късно то се случва!" Simple Smile

# 535
Ами аз отдавна съм си казала, че ще бъда непушач, докато искам да не пуша  Simple Smile Не си го представям завинаги, но искам да е колкото се може повече, примерно да кажем 15г... пък после ще видим. Засега си се представям като бабка пиратка с цигарката на кораба  хаха  Simple Smile Решила съм, че като остарея ще си направя круиз, щото....нали ако потъне корабът и се удавя, да не ме е яд, поне ще съм остаряла  Grinning  smile3549 По същия начин няма да ме е яд и ако умра от цигарите... Simple Smile Ама да видим като стана бабка дали ще мисля пак така  Grinning

# 536
  • София, България
Хахаха аз пък точно обратното! Колкото повече време минава, толкова повече сърце не ми дава да запаля. Като знам колко време съм издържала, не мога да си представя да са минали 40 години и да пропуша пак.  Crazy Но пък.. нека станем бабки, па' да видим  Mr. Green Виж на круиза мога да дойда с теб  Whistling

# 537
...Засега си се представям като бабка пиратка с цигарката на кораба  хаха  Simple Smile ...

Много сладко звучи  Mr. Green

Тази нагласа в началото е добре, защото постиженията састъпка по стъпка, като не се чувстваш ограничен, но ако все пак можеш, избий си я от главата, защото иначе все ще те подръчква и ще се чувстваш неудовлетворена.

# 538
Колкото повече време минава, толкова повече сърце не ми дава да запаля.

Stop Аз го минах този етап  Grinning Сега съм на вълна, нека първо си изчистя дробовете, пък после ще ги цапам пак  Grinning

Иначе НСЧ, не се чувствам неудовлетворена, хич даже....обаче как искам да постигна онова твоето физическо отвращение   Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 14:34 от gerri_p

# 539
Да ви кажа, като станете бабки, няма да можете да си позволите този лукс, да пушите Simple Smile с тези пенсии..... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт