Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

Христос Воскресе!
Нека на този щастлив ден
Господ Ви благослови и нека
той да бъде ново начало
за още по-голямо благоденствие, успех и щастие.
Честит Великден!
   bouquet easter easter easter

# 196
  • Варна
Христос Воскресе! Бъдете здрави и благословени!

Cool_woman, ембриолозите ми казаха в деня на трансфера да пия Утрогестана, а да не го слагам вагинално. И вместо 3 да пия две таблетки. Успех! Simple Smile

# 197
здравейте, мили дами Grinning
Честито Възкресение!
Днес на 20 ден след трансфера видяхме 1 плодно сакче!
Ще ръся прашец след сърчицето Hug
искам да ви попитам не е ли късно чак след седмици да отида на преглед? newsm78

# 198
Честито Възкресение!

Честито  Hug  !!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност !    bouquet  Страхотна новина на този светъл празник , нека всички ни споходи такава новина  !!! Flutter
 Мисля че трябва да влезеш в шеста г.с. за да чуете сърчицето , иначе не се вижда  Wink !!!  fingerscrossed  Успех и един ревлив финал !!!

# 199
 Честито  Hug  !!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност !    bouquet  Страхотна новина на този светъл празник , нека всички ни споходи такава новина  !!! Flutter
 Мисля че трябва да влезеш в шеста г.с. за да чуете сърчицето , иначе не се вижда  Wink !!!  fingerscrossed  Успех и един ревлив финал !!!
[/quote]
благодаря ти Hug
аз повличам крак - да знаете Wink
моя другарка от зачатие повлече за мен, а за сега за вас Hug
по принцип днес Шефи ми каза, че съм 6 г.с. може би в 7 тогава се чува сърчице или в 8 щом тогава ме викат

# 200
  • София
Честито Възкресение!

Честито Възкресение!
azjenata, страхотна новина, браво!!!. Честито миличка. Hug Hug Hug
Аз съм чувала малко трепкащо сърчице през 7 г.с. Палчета много ще стискам за теб и твоето мъниче. Успех.

# 201
  • София
Момичета, интересува ме има ли някоя от вас която да са и вливали Октагам преди ЕТ и как са се развили нещата? При мен след леко повишение на NK и Т- клетките,  сега са паднали малко под  нормата , попитах д-р нищо не разбрах за това лекарство.  newsm78. Самото вливане го препоръчва имунолога.

# 202
Христос Воскресе! Много здраве и щастие на всички и много много бебенца в тази тема  Praynig Praynig Praynig

# 203
  • Варна
Момичета, интересува ме има ли някоя от вас която да са и вливали Октагам преди ЕТ и как са се развили нещата? При мен след леко повишение на NK и Т- клетките,  сега са паднали малко под  нормата , попитах д-р нищо не разбрах за това лекарство.  newsm78. Самото вливане го препоръчва имунолога.

Maksy,при условие че са ти под нормата, защо трябва да вливаш? Според мен няма гаранция, че ако сега влееш, до края на бременността няма да се повишат. Те много се променят. Аз преди трансфер не съм правила вливания. Като видях + тест, бяха 13%. Перси ми каза, че е ОК, а имунолозите ми препоръчаха вливане на 5 гр. Октагам. Аз реших да не вливам, а на следващия месец да видя как се движат. Бяха паднали на 9%. На 4-ия месец ги проверих и .... изненада - 20%. Направих вливане на 10 гр. Октагам. Нямах никакви странични ефекти от него. След вливането ми паднаха на 13%. После направих още едно вливане на 5 гр. и ги зарязах. Дано да съм ти била полезна....

# 204
Христос Воскресе!!! Мили момичета, пожелавам на всички ни здраве и дано всяка от нас да се пребори за онази светлинка в живота, която чакаме толкова много Hug

azjenata ето това е новина като за днешния ден!!! Пожелавам ти прекрасна бременност!   

# 205
Честито  Hug  !!! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност !    bouquet  Страхотна новина на този светъл празник , нека всички ни споходи такава новина  !!! Flutter
 Мисля че трябва да влезеш в шеста г.с. за да чуете сърчицето , иначе не се вижда  Wink !!!  fingerscrossed  Успех и един ревлив финал !!!
благодаря ти Hug
аз повличам крак - да знаете Wink
моя другарка от зачатие повлече за мен, а за сега за вас Hug
по принцип днес Шефи ми каза, че съм 6 г.с. може би в 7 тогава се чува сърчице или в 8 щом тогава ме викат

[/quote]

Дано, дай боже  да си права и да на напълним темата с бебоци  Laughing Wink !!!
 И щом док ти е казала след седмица , значи  така трябва  не се притеснявай , те си знаят работата !  Heart Eyes Да  се похвалиш , ще си чакаме прашеца  Naughty Mr. Green   bouquet

# 206
  • Стара Загора
Христо Воскресе! Здраве, щастие, много сбъднати мечти и много бебоци за всички ни!

# 207
  • София

Maksy,при условие че са ти под нормата, защо трябва да вливаш? Според мен няма гаранция, че ако сега влееш, до края на бременността няма да се повишат. Те много се променят. Аз преди трансфер не съм правила вливания. Като видях + тест, бяха 13%. Перси ми каза, че е ОК, а имунолозите ми препоръчаха вливане на 5 гр. Октагам. Аз реших да не вливам, а на следващия месец да видя как се движат. Бяха паднали на 9%. На 4-ия месец ги проверих и .... изненада - 20%. Направих вливане на 10 гр. Октагам. Нямах никакви странични ефекти от него. След вливането ми паднаха на 13%. После направих още едно вливане на 5 гр. и ги зарязах. Дано да съм ти била полезна....

gallizia, благодрая  Hug

# 208
Здравейте, момичета.
Сега съм в почивка от опити, защото си правих една стоматологична операция и се възстановявам от нея.
Док. ми спомена, че преди следващия опит ще правя биопсия. Не разпитах, защото тогава оставаха 4-5 месеца до следващия опит и реших да отложа въпросите си, но сега ме тормозят. Моля Ви, кажете ми с каква цел се прави биопсията и може ли да се пропусне по някакъв начин? На кой ден от цикъла се прави и болезнена ли е? Предният ми опит завърши с мисед. Може би това е причината, поради която ми я назначават.  newsm78

# 209
Има ли проблем с придвижването на автобус 60? Разбрах,че има ремонт на бул.Н.Мушанов. На коя спирка се слиза за болницата?

Общи условия

Активация на акаунт