Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
 Неджис , ужасно е това което ти се е случило ,  Shocked радвам се че вече си добре . Бързо възстановяване ти желая  Hug Hug Hug   bouquet

В началото на месеца и на мен ми се наложи да прекарам няколко часа в реанимацията на Надежда и наистина там са големи сладури всички,   внимателни , любезни и анестезиолога и сестрите всички  Heart Eyes  Mr. Green  ...

# 151
  • София
Мдаа, предпоследната пункция при стимулация с клостил ми я прави Райков- имах 8 фоликула и Е2 към 1600- извади само 2Я., после имах болки и кървене 5 дни. Бая се бях изплашила, това ми беше 7-ма пункция и досега не ми се беше случвало. Това го казах на Стаменов и ясно казах, че следващата пункция държа той да я прави. Направи я безупречно, хем бях с 15 Я., че и забременях.
Та, нищо не премълчавайте, ако имате оплаквания, че с този конвейр стават гафове.

# 152
Моята пункция трябваше да я прави д-р Стаменов но в операционната беше и д-р Шефкетова и си мисля че тя ми направи пункцията.Все  пак съм с упойка и да ви кажа май неможе да сме сигурни кой  я прави.Аз бях на ЕЦ  с 1 Я нямах никакви болки и кървене

# 153
Аз досега съм имала 5 пункции - 3 при д-р Персенска (2 от тях при стимулация), 1 при д-р Стаменова на ЕЦ и 1 при д-р Шефкетова на ЕЦ. Имах малко болка в същия ден и кървене максимум 2 дни - доволна съм. много си обичам д-р Персенска и много я уважавам!

# 154
  • Ст. Загора
Neji_s, много се радвам, че си добре! Пожелавам ти бързо възстановяване и много хубави преживявания оттук нататък Hug

Момичета, днес беше 5-та ми пункция. От 5 фоликула/след Клостил/ докторът каза, че е нямало нито една яйцеклетка. Попитах защо се е получило така, той каза "Ами понякога така се случва". Стана ми криво..Досега винаги съм имала поне 1 Я., дали на ЕЦ, дали след хапчета, ама чак пък хич... Sad

# 155
Neji_s, много се радвам, че си добре! Пожелавам ти бързо възстановяване и много хубави преживявания оттук нататък Hug

Момичета, днес беше 5-та ми пункция. От 5 фоликула/след Клостил/ докторът каза, че е нямало нито една яйцеклетка. Попитах защо се е получило така, той каза "Ами понякога така се случва". Стана ми криво..Досега винаги съм имала поне 1 Я., дали на ЕЦ, дали след хапчета, ама чак пък хич... Sad
а без стимулация изкарвате ли Я? нещо тоя клостил не ме кефи

# 156
  • Ст. Загора
Lady Be, на ЕЦ винаги сме изкарвали  по 1 я., два пъти съм била на ЕЦ.
И аз не съм фен на Клостила, но миналия месец пак от него имах 5 фоликула, от които извадихме цели 3 я.

# 157
И аз не съм фен на Клостила, но миналия месец пак от него имах 5 фоликула, от които извадихме цели 3 я.
малшанс сега Sad

# 158
 Незнам какво да ти напиша,не съм лекар но си мисля че или трябва да те стимулират с нещо по-силно или да си вадите на Ец. Само не мога да разбера защо трябва да преминаваме през толкова гадости, за да бъдем майки, нали уж за това сме на тая земя такава ни е мисията да дариме живот, а то.....

# 159

Чувството е ужасно, когато се събудиш след упойката и лекарят ти каже, че няма нищо! Аз последните месеци, все се прибирам разочарована, напълно на ЕЦ съм, имам един замразен ембрион и някак вече съм суеверна! Перси, когато ми прави пункция, всичко е ок, но последните месеци все нея я няма! Следващия път смятам да и кажа, че ако смята да отсъства на деня на пункцията ми, хич да не ходя! Laughing

# 160
  • Ст. Загора
keylla,  Hug
oskarmimi, много точно го написа:  4 пъти при Перси няма празно, а сега като я няма - карък Sad И аз съю с 1 замразен и трябва да събирам, ама като има ей такива дни Close

# 161
  • София
малшанс сега Sad
или просто сгрешен час на прегнила, неузряли Я. И невъзможност да бъдат аспирирани...

# 162
ако е неправилно изчислено щяха да извадят незрели..
другият вариант е да са се спукали, но нали минава на преглед..

# 163
и аз мисля, че по-добре по-силна стимулация и даже защо не дълъг протокол...
аз например в началото от 4 месеца имах само 1 трансфер на ЕЦ - 1 път се беше спукал, 1 път нямаше нормално оплождане, 1 път се спука по време на пункция и 1 извадихме..

# 164
  • София
ако е неправилно изчислено щяха да извадят незрели..

няма такова нещо- когато са много незрели се лепят по стените на яйчника и няма как да бъдат аспирирани. Помоли лекаря да ти го обясни по медицински. На мен лично Стаменов ми го е обяснявал, защото съм имала такива случаи...

Общи условия

Активация на акаунт