Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
ако е неправилно изчислено щяха да извадят незрели..

няма такова нещо- когато са много незрели се лепят по стените на яйчника и няма как да бъдат аспирирани. Помоли лекаря да ти го обясни по медицински. На мен лично Стаменов ми го е обяснявал, защото съм имала такива случаи...
в такъв случай си мисля, че щяха да я информират, че Я не могат да се аспирират...
съвсем различно е да ти кажат, че нямаш - аз поне така разбрах

# 166
  • Ст. Загора
Да, просто каза: "Нямаше яйцеклетки". Вероятно е моя вината, че не поисках да ми обясни, но се притесних, чакаха още 4 момичета за резултат и после той изчезна. Здраве да е, ще пробвам да питам Персенска.

# 167
  • София
ако е неправилно изчислено щяха да извадят незрели..

няма такова нещо- когато са много незрели се лепят по стените на яйчника и няма как да бъдат аспирирани. Помоли лекаря да ти го обясни по медицински. На мен лично Стаменов ми го е обяснявал, защото съм имала такива случаи...
в такъв случай си мисля, че щяха да я информират, че Я не могат да се аспирират...
съвсем различно е да ти кажат, че нямаш - аз поне така разбрах
дълбоко се съмнявам...

# 168
мен досега не са ме лъгали

# 169
Neji_s, много се радвам, че вече си добре, мислих те и все надничах да видя писала ли си. Бързо възстановяване  Hug

И на мен последните две пункции не ми се получиха нещата - първият нямало яйцеклетка (няма как да разбера) а естрадиола ми беше висок ...., вторият спукан фоликул (дали лошо таймиране, издърпаха ми с 1 час прегнила и неразбрах защо .....) офффф

# 170
Neji_s, не мога и да си представя какво си преживяла. Дано всичко лошо да е зад гърба ти. Завинаги!

# 171
  • София
Neji_s, много се радвам, че вече си добре, мислих те и все надничах да видя писала ли си. Бързо възстановяване  Hug

И на мен последните две пункции не ми се получиха нещата - първият нямало яйцеклетка (няма как да разбера) а естрадиола ми беше висок ...., вторият спукан фоликул (дали лошо таймиране, издърпаха ми с 1 час прегнила и неразбрах защо .....) офффф

Ами точно високия естрадиол е показателен. На следващия път е нормално по- рано да сложат прегнила.
На мен ми се случи 2 пъти така- висок естрадиол и не вадят Я. С обяснението " няма яйцеклетка", само, че аз веднага контрирам с въпроса как така при Е2 -450 на ЕЦ няма Я.- та тогава ми дадоха реалното обяснение.
Таймирането на О. Е най- важния момент, не случайно в чужбина се определя от 2 ма лекари Peace

# 172
Neji_s,  дано всичко лошо е зад гърба ти, бързо  успешно възстановяване и следващия път след процедура да се похвалиш с положителен тест  Hug  bouquet

# 173
Neji_s, много мъчно ми стана  Sad върна ме 13 години назад...преживях подобно нещо след първата извън маточна... една от акушерките ми каза курбан да си направя,че съм се върнала от "оня" свят!...разбирам те какво ти е,желая ти бързо възстановяване Hug
Моята стимулация продължава...какви са тия болки,какво е това чудо не знам!!!Снощи ставах да пия но-шпа...като кажа,че ме боли ниско долу и ми се повдига ,отговарят ми,че било нормално!Ма направо не мога да търпя вече!Боли ме в ляво,в левия яйчник имам доста фукута,сигурно е от това!Оффф,да ги вадят вече,че не издържам!  Cry

# 174
Здравейте момичета моля ви помагайте на 25.03 ми правиха лапаро + хистеро трябваше на 11.04 да ми дойде цикъла а него още го няма и няма никакви симптоми това нормално ли е или не.Дали ще ми прескочи този месец  newsm17

# 175
  • гр. София
Диди, не се притеснявай напълно нормално е след такава интервенция при мен дойде след 50 дни, а може и повече. При всеки е индивидуално ще се нормализират нещата.

# 176
Neji_s, ти си герой! Дано всичко лошо е свършило до тук Simple Smile Сега само трябва да си силна и да си мислиш за хубавото, което те очаква.

# 177
Диди, не се притеснявай напълно нормално е след такава интервенция при мен дойде след 50 дни, а може и повече. При всеки е индивидуално ще се нормализират нещата.

Леле, вие направо ме стреснахте...Аз ще правя лапаро + хистеро на 05.05. и си представях как веднага след като ми свърши цикълът, ще съм едва ли не бременна, а вие ми говорите за 50 дни Shocked

# 178
  • Перник
Здравейте мили мои приятелки, благодаря на всички за хубавите думи. Днес бях в болницата да ми свалят конците, като за голямо мое учудване като казах коя съм казаха, д-р Стаменов ви очаква... Мислех, че някоя акушерка ще ги свали и толкоз. Влязох в кабинет 3 и след няма и минутка влезе д-р Стаменов с усмивка и думите: КАК СИ ЖЕРТВО НА МЕДИЦИНАТА? Успя да ме развесели определено Grinning Grinning Grinning.
Пожелавам ви светли празници и никога, ама никога да не преживявате това което ми мина през главата. Успех и късмет на всички  Hug Hug Hug

# 179
Нежи, бързо възстановяване, миличка! Много се моля за теб, дано след всичко това да дойде най- хубавото!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт