Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -23

• 62 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Христос Воскресе! Дано сме здрави и домовете ни са изпълнени с любов!
Нежи, много съжалявам за това, през което си преминала. Дано всичко лошо е вече зад гърба ти Hug

# 226
  • Ст. Загора
Neji_s, много се радвам, че вече си добре, мислих те и все надничах да видя писала ли си. Бързо възстановяване  Hug

И на мен последните две пункции не ми се получиха нещата - първият нямало яйцеклетка (няма как да разбера) а естрадиола ми беше висок ...., вторият спукан фоликул (дали лошо таймиране, издърпаха ми с 1 час прегнила и неразбрах защо .....) офффф

Ами точно високия естрадиол е показателен. На следващия път е нормално по- рано да сложат прегнила.
На мен ми се случи 2 пъти така- висок естрадиол и не вадят Я. С обяснението " няма яйцеклетка", само, че аз веднага контрирам с въпроса как така при Е2 -450 на ЕЦ няма Я.- та тогава ми дадоха реалното обяснение.
Таймирането на О. Е най- важния момент, не случайно в чужбина се определя от 2 ма лекари Peace
ivankaka, E2 ми е бил 322 и няма я., а предишния месец, в който извадихме 3 я. е бил 254..

# 227
Христос Воскресе,бъдете здрави и много щастливи  bouquet Аз искам да попитам някой правил ли е скоро оперативна лапароскопия в клиниката,интересува ме цената ако е по здравна каса,че днес се ошашавих и забравих да попитам на рецепцията ooooh!

# 228
Лелеее такова чакане му ударих днеска... ooooh! от 2 без 10 до 6 и 20...направо изтрещях ви казвам!  smile3514 Дано това е последния ми опит и надявам се успешен!Стискайте ми палчета,момичета!  Praynig

# 229
Лелеее такова чакане му ударих днеска... ooooh! от 2 без 10 до 6 и 20...направо изтрещях ви казвам!  smile3514 Дано това е последния ми опит и надявам се успешен!Стискайте ми палчета,момичета!  Praynig
Стскаме , силно ...    Praynig Praynig Praynig

Аз съм утре на пангара    Whistling ама ще чакаме , какво да се прави  .  При  Райков , поне при не са толкова големи закъсненията. ...  Mr. Green

# 230
  • В полите на Пирин планина
daine  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

allaya хостел Таити,мисля че правят и отстъпка за пациентите на Надежда.

# 231
Лелеее такова чакане му ударих днеска... ooooh! от 2 без 10 до 6 и 20...направо изтрещях ви казвам!  smile3514 Дано това е последния ми опит и надявам се успешен!Стискайте ми палчета,момичета!  Praynig

Леле дано на 23-ти не е 4часа закаснението,че ще изтърва автобуса.

# 232
Христос Воскресе,бъдете здрави и много щастливи  bouquet Аз искам да попитам някой правил ли е скоро оперативна лапароскопия в клиниката,интересува ме цената ако е по здравна каса,че днес се ошашавих и забравих да попитам на рецепцията ooooh!

Аз ще правя лапаро + хистеро, цената е 750 лв. по каса. Мисля, че само лапароскопията беше около 450 лв.

# 233

Леле дано на 23-ти не е 4часа закаснението,че ще изтърва автобуса.

Ако си при Стаменов, може и повече да е. Днес мъжът ми погледна резултата от някакви изследвания, които правихме преди десетина дни. Като видя часа на вземането (22.07ч.) и се хвана за главата Mr. Green А на мен ми стана смешно, защото въпросната вечер се беше ощурил къде скиторя по нощите Joy Joy Joy

# 234

Ще проверя, благодаря ти.

# 235

Кой автобус се ползва от болницата до хотела

# 236
BoDill миналият път бяха закъснели с пункциите нещо и при Райков закъснението беше от близо 3 часа, та не е много сигурно! Случвало ми се е както да влизам на време при Шефкетова, така и да чакам по 2-3 часа, индивидуално е всеки път!
Последният път като бях в клиниката и снимах ценоразписа, който е между вратите, ако някой мисли че ще е от полза ще го пусна  Hug

# 237
Моят втори опит с трансфер на 5 ден с прекрасен ембрион отново завърши неуспешно с резултат 0,1. Вече се отчаях, момичета.  newsm45 Всичко е наред и при двамата, а не се получава. Незнам вече какво се случва и къде е проблема, че не става. Уж нямало причина и нормално да забременея, а не се получава и това е smile3511

# 238
  • Ст. Загора
Моят втори опит с трансфер на 5 ден с прекрасен ембрион отново завърши неуспешно с резултат 0,1. Вече се отчаях, момичета.  newsm45 Всичко е наред и при двамата, а не се получава. Незнам вече какво се случва и къде е проблема, че не става. Уж нямало причина и нормално да забременея, а не се получава и това е smile3511
mishoko, много съжалявам Hug
И аз съм в подобно положение, затова си позволявам да тикажа да не се отчайваш Hug

# 239
Понякога е въпрос на късмет, понякога - на неоткрит все още проблем. Съберете сили и действайте по-нататък, докторите ще решат какво още може да се направи  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт