Звездни компромати- 206 част

• 56 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мис може би има предвид за онази тенденция да се предизвика раждане в осмия месец за запазване на фигурата, покрай която беше избухнал скандал преди година-две. А и диетите по време на бременност не са най-хубавото за бебетата нещо.

# 661

Аз не бих прибързала да й се възхищавам. При такъв тип жени като нея често перфектното им тяло е за сметка на бебетата им.
Защо? Възхищавам и се и още как. Изглежда невероятно за жена родила преди месец! И не само корема, свежестта която излъчва е важна.

# 662
По-добре изглежда даже от преди бременността Peace просто е започнала явно да живее здравословно след като е забременяла Simple Smile
Че как няма да я излъчва свежест, щастлива е, всичко е наред, сигурно има цяла армия от детегледачки, чистачки, готвачки и т.н. Друга работа освен да иде на разходка и да се поддържа няма Simple Smile
Не го казвам с лошо Peace

# 663
  • Бургас
Не, всъщност имам предвид, че Тамара най-вероятно е пазила диети по време и след раждането си. И очевидно, за да има тази фигура не кърми и детето си. До колко е здраво детето й може само да предполагаме.
Имам приятелки, които по време на бременността си качиха по-малко от 10кг, родиха си здрави бебчета и месец-два след раждането си изглеждаха като преди, но те през целия си живот са били кльощави. Само, че Тамара никога не е била слаба /на снимките й от сватбата си беше баш трътлеста/. Не виждам как жена, която не се е славила никога с мерки на модел, месец след раждането си избухва с такова тяло. Що преди нямаше такова тяло, че точно сега се сети да се прави на Жизел Бюндхен.
Иначе и аз се възхищавам на жени, които се поддържат и които се стремят да си върнат форма след раждането.

# 664
...И очевидно, за да има тази фигура не кърми и детето си...

С кърменето се изгарят доста калории, може пък това да е причината  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4278

# 665
капене на вода- един чичко чмокаше с пръст по бузата си.

Joy

Ох, бе, каква дума  Hug

То, и аз как го обясних,мани  Joy
Знам, че са показвани доста снимки от преди и след намесата на пластичната хирургия, но тук намерих някои нови. Повечето са си красиви по принцип, за какво им е било, пуста суета  ooooh!

http://www.aol.com/article/2014/01/30/celebrity-transformations- … n=zergnet_150406#!slide=2178885

# 666
# 667
Моята кума след раждането буквално разцъфтя. И въпреки че кърми нонстоп и е недоспала отслабна и сега е неузнаваема - сияйна и с няколко килограма надолу. Та, има жени си се разкрасяват и без да имат цял антураж за помощ след себе си Simple Smile

# 668
Не, всъщност имам предвид, че Тамара най-вероятно е пазила диети по време и след раждането си. И очевидно, за да има тази фигура не кърми и детето си. До колко е здраво детето й може само да предполагаме.

Айде, сега ... некърмените бебета не са здрави, така ли  Whistling

Изглежда повече от прекрасно. Предполагам това е най-вече, защото е щастлива  Heart Eyes

# 669
Оф, ама моля ви се, като почнете на едро, на едро. Щото не кърмила и затова била слаба! Кърменето откога е равно на дебела жена? Каква е тази представа за бременните и кърмещи жени, че задължително трябва да са хипопотами?

# 670
  • където ми харесва
Имам приятелки, които по време на бременността си качиха по-малко от 10кг, родиха си здрави бебчета и месец-два след раждането си изглеждаха като преди, но те през целия си живот са били кльощави. Само, че Тамара никога не е била слаба /на снимките й от сватбата си беше баш трътлеста/. Не виждам как жена, която не се е славила никога с мерки на модел, месец след раждането си избухва с такова тяло. Що преди нямаше такова тяло, че точно сега се сети да се прави на Жизел Бюндхен.
Иначе и аз се възхищавам на жени, които се поддържат и които се стремят да си върнат форма след раждането.
Защо пишеш такива глупости бе, моме?
Има некърмени бебета, които са изключително здрави.
Има жени, които отслабват след раждането и изглеждат по-добре, от преди да забременят.
Не знам на какво се дължи тази злоба, която пускаш така тъничко, ама не е здравословна за самата теб.

# 671
Че защо да не кърми? Килограмите какво общо имат с кърменето? Забременях на 46 кг, качих 12 и два месеца след раждането пак бях 46, без да спазвам диети. Днес дъщеря ми става на 11 месеца и още я кърмя. Не съм спазвала диети, просто не си промених начина на хранене по време и след бременността.  
Задължително ли е всички бременни да качат по 30 кг минимум? Че и след това?

И за да не съм спам -
Звезди, които изглежда по-добре с извивки, а не слаби.

# 672
  • Бургас
Къде видяхте да съм написала, че бебето на Тамара не е здраво  Rolling Eyes
Исках да кажа, че жена с едър кокал и доста мазнинки по него надали е отслабнала ей така, при положение, че цял живот е била закръглена. Такова тяло за месец-два се постига с много тренировки и глад.
Просто ми е чудно за толкова години чак сега ли тръгна да слабее. Що не отслабна така за сватбата си, ами сега се юрна. Сигурно, за да й се възхищават какъв свръх човек е.

# 673
  • където ми харесва
Къде видяхте да съм написала, че бебето на Тамара не е здраво  Rolling Eyes
Исках да кажа, че жена с едър кокал и доста мазнинки по него надали е отслабнала ей така, при положение, че цял живот е била закръглена. Такова тяло за месец-два се постига с много тренировки и глад.
Просто ми е чудно за толкова години чак сега ли тръгна да слабее. Що не отслабна така за сватбата си, ами сега се юрна. Сигурно, за да й се възхищават какъв свръх човек е.
Shocked Ще те питам нещо, офтопик е, ама не се сдържам вече. Ти колко деца си родила?

# 674
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За доста от посочените (например Ан или Рене) твърдението не е съвсем вярно.

Какви са тези спорове тук- не стигат ли родилните подфоруми за тези вечни войни, че и развлекателните подехте? С най-добри чувства- всеки да ражда както си иска   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт