Звездни компромати- 206 част

• 56 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Къде видяхте да съм написала, че бебето на Тамара не е здраво  Rolling Eyes
Исках да кажа, че жена с едър кокал и доста мазнинки по него надали е отслабнала ей така, при положение, че цял живот е била закръглена. Такова тяло за месец-два се постига с много тренировки и глад.
Просто ми е чудно за толкова години чак сега ли тръгна да слабее. Що не отслабна така за сватбата си, ами сега се юрна. Сигурно, за да й се възхищават какъв свръх човек е.
Shocked Ще те питам нещо, офтопик е, ама не се сдържам вече. Ти колко деца си родила?

Ще те питам нещо, офтопик е, ама ти така ли изглеждаше два месеца след раждането на двете си деца?

П.П. Мисля, че спорът е безсмислен /както и преиначаването на думи/, така че аз спирам.

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Май си личи, че тези дни съм на вълна "Игра на тронове",мм Blush Laughing?
Кит Харингтън за Glamour US, 1

Лена Хеди за Esquire

Николай Костер-Валдау за VOGUE

Гуендолин Кристи

Софи Търнър

Роуз Лесли за VOGUE

# 677
  • където ми харесва
Къде видяхте да съм написала, че бебето на Тамара не е здраво  Rolling Eyes
Исках да кажа, че жена с едър кокал и доста мазнинки по него надали е отслабнала ей така, при положение, че цял живот е била закръглена. Такова тяло за месец-два се постига с много тренировки и глад.
Просто ми е чудно за толкова години чак сега ли тръгна да слабее. Що не отслабна така за сватбата си, ами сега се юрна. Сигурно, за да й се възхищават какъв свръх човек е.
Shocked Ще те питам нещо, офтопик е, ама не се сдържам вече. Ти колко деца си родила?

Ще те питам нещо, офтопик е, ама ти така ли изглеждаше два месеца след раждането на двете си деца?

П.П. Мисля, че спорът е безсмислен /както и преиначаването на думи/, така че аз спирам.
Скрит текст:
Да, след раждането на дъщеря ми изглеждах по почти същия начин, при все, че преди да забременя бях сравнително пухкава
Гуендолин е много яка

# 678
Тази Тамара не я помня от преди, честно казано ми е все тая как е изглеждала, сега е прекрасна  Heart Eyes Дай Боже всекиму така да изглежда след раждането на детето си  Flutter

И с кърмене се свалят килограми и се прибира корем много по-бързо отколкото без. Това за нераждалите, изпаднали в такава заблуда  Rolling Eyes

# 679
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, все бях виждала тема да се обърне на кърмене и раждане, но не предполагах че и от копроматната става това ooooh!

Алиша Кийс

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 13:00 от Hushpuppy

# 680
  • Бургас
Шарън Стоун е в болница. Дано се оправи скоро. Много я харесвам.
http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0 … 0%B0/article.aspx

# 681
  • bad@ss
Сутринта в супера мярнах за секунда заглавие "Кейт и Уилям пред развод заради изневяра". Нещо такова  Rolling Eyes

# 682
Rihanna за Vogue Brazil

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 14:14 от Мравчето

# 683
 Тук приличаш малко на Цвети Пиронкова, много си хубава Simple Smile

# 684
Сутринта в супера мярнах за секунда заглавие "Кейт и Уилям пред развод заради изневяра". Нещо такова  Rolling Eyes
И аз четох статия по въпроса.Уилям бил подновил отношенията си с бивше гадже, непрекъснато търсил компанията и..Тя от своя страна отменила годежа си, което подсилило слуховете.Нещата стават като при баща му.Бил с бившата си и брат си някъде без Кейт та такива слухове....дано не е истина

# 685
  • Tам през Атлантическия океан
Сутрин е , направила съм си чая ,  сядам на компа и Оп Франко и то й се събудил  Mr. Green Heart Eyes и ми написал това  Laughing преди 9 мин. го пуснал душата хахах

Скрит текст:

WTF HAPPENED? I was waiting for you!!!!!

# 686
# 687
Къде видяхте да съм написала, че бебето на Тамара не е здраво  Rolling Eyes

Сега гледах снимки от сватбата й, там наистина е трътлеста, а месец след раждането е по-слаба, странна работа.  Rolling Eyes

http://scthevivant.files.wordpress.com/2013/06/ffn_ecclestone_ta … g?w=459&h=640

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/06/12/article-2340128-1A484A … C-312_634x493.jpg

# 688
  • Пловдив
Тук прочетох, че Шумахер се бил събудил. Днес има опровержение. Като първоначален източник се споменава RTL. Но нищо такова не било излязло по RTL.

# 689
И аз търсих немски източник като го прочетох тук, но не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт