"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-11 тема

• 59 443
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
На финала са гушнати неправилната двойка.  Naughty Къде по-красива гледка ще са Ел и Йо!  Heart Eyes

# 736
  • В Града на Липите
Ел го пита, дали са я намерили.
Йо потвърди, май  Thinking

Браво на Йо, може да му куцат някои маниери, но поне мозъкът му си е на мястото  Joy
Вече виждам как му подрънква ризницата, само един бял кон да намери му остана Grinning

Сега май остана да ни дадат трея  newsm78

# 737
  • София
Детелинче и аз имам 2т в състезанието:  Познах за Абито и за това, че жената на Арда ще тормози Пелин!

# 738
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

те това беше на Йо песента  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Стига ни толкова, да не сме на концерт Joy Joy Joy Joy

# 739
  • В Града на Липите
2:0 за мен Peace
Познах,че Мето ще покаже филма на Нил и че Маман ще иска да отиде при Нил Laughing

Единственото което познах май, е че Али ще крещи  Joy  Joy  Joy
Обаче пък какви дебати водих само да си докажа тезата  ooooh! Сриритче, наистина ме изтощи  hahaha

# 740
2:0 за мен Peace
Познах,че Мето ще покаже филма на Нил и че Маман ще иска да отиде при Нил Laughing
[/quote
Така като пишете сценария... или имате кристално кълбо?

# 741
Детелинче и аз имам 2т в състезанието:  Познах за Абито и за това, че жената на Арда ще тормози Пелин!

Бу,ама Арда не беше хич съгласен,че с Пелин са като брат и сестра hahaha

# 742
Браво но позналите Hug Hug
Аз хич не мога да познавам, на участвам в анкетите.
А за белия кон се оглеждам още докато я успокояваше, но реших че и конете в двигателя на белия автомобил ще свършат работа. Simple Smile

# 743
  • София
Арда ми е ясен още от срещата с хакерчето, че не чувства Пелин като сестра. Само тя не забелязва милата и Йо, ама той щото друго освен Ел не забелязва.

# 744
  • In the light side of the Moon!
доста неща познахме в тази серия, вклю4ително 4е Фатма ще държи сметка на Йо на майка му 4е толкоз бързо е забравил щерка й  Joy Joy Joy

ама за следващата май ще е добре да си събираме предположенията на едно, 4е да са ни под ръка  Thinking

# 745
# 746
  • In the light side of the Moon!

Бу,ама Арда не беше хич съгласен,че с Пелин са като брат и сестра hahaha

хахах да ама вика хакласън, хакласън  Joy Joy Joy Joy що не й ре4е, ей аз не съм ти брат  Joy Joy Joy Joy

# 747
Привет! На мен в тази серия като че ли най-гадният образ ми е Метин. Майката на Сибел е лицемерна  и нахална. А Йомер и Елиф докато обикалят от адрес на адрес... Разминаха се на косъм с колата на Метин, сега не знам какво ще открият. Разбраха ли вече, че Съткъ е бил убит предварително?

# 748
  • София
Вали - Още в самото начало се разбра!

# 749
  • В Града на Липите
Разбраха ли вече, че Съткъ е бил убит предварително?

Да разбраха, още в бараката. Йо и каза десетина пъти, но тя беше в шок не го чу. Докато пиеха чай му се обади брат му по телефона да потвърди от експертизата, че наистина е бил убит преди това.

Разминаха се на косъм с колата на Метин, сега не знам какво ще открият.

Разбраха, че се намира на един от Принцовите острови - Бургазз. Може да се каже, че я откриха.
Пък и вече го знаем от подсказката  Joy

Общи условия

Активация на акаунт