КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 219
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Тъкмо мислех да пиша, че ми харесват шоколадите на Своге, но пък скоро не сме купували  Peace Ще си имам едно на ум.

# 46
Замразено филе пангасиус- след размразяване от 1кг останаха едва 600г, приличащи на пихтия.
Масло Пилос- в срок на годност с нееднороден цвят и мирис на граниво.

# 47
Bresaola Della Valtellina I.G.P. на  PUNTA DÁNCA - това е някакво говеждо сушено филе, което купих от Пикадили. Никога не съм вкусвала подобна гадост. Имаше вкус на каучук. Отвратително!

Изглеждаше приблизително така, но с малко по-шарена лицева част на опаковката:
Скрит текст:

# 48
  • София
Един кашкавал с детелинка е логото.и сина ми и мъжа ми пиха смекта след това може и от партидта да е ама не купувам вече.

# 49
  • Sunshine state
Bresaola Della Valtellina I.G.P. на  PUNTA DÁNCA - това е някакво говеждо сушено филе, което купих от Пикадили. Никога не съм вкусвала подобна гадост. Имаше вкус на каучук. Отвратително!

Изглеждаше приблизително така, но с малко по-шарена лицева част на опаковката:
Скрит текст:
Това също не е по-добре-абсолютно същият каучуков,изкуствен и пластмасов вкус. Няма такава гадост. Sick Изобщо много се наплаших аз от подобни имитации на филета/прошуто и т.н. Някои от тях хич не евтини.. Rolling Eyes

# 50
Pupitka, и купеното от мен не беше никак евтино. Опаковката струваше около 6-7 лева по спомен. Много ме е яд! #Cussing out

Нямам против да купувам скъпи неща, но когато дам повече пари, очаквам закупеното да става за ядене. Донякъде съм си виновна сама, защото ме домързя да отида до Метро и реших за по-бързо да напазарувам от Пикадили. Точно качествено прошуто търсех впрочем, защото имах едни аспержи и исках да ги комбинирам. Накрая съпругът ми все пак отиде до Метро - след като отворихме закупената от мен гнусотия и видяхме, че не става даже за куче... ooooh!

# 51
И аз не купувам вече готова млечна салата,понеже в нея слагат майонеза. Тежка е и блудкава.     Rolling Eyes
Не слагат майонеза Simple Smile
Просто слагат нишесте, за да докарат текстурата на цедено мляко + емулгатори, че да го стабилизират за по-дълго време.
+ калиев сорбат за консервант, че да издържа по-дълго на рафтовете  Whistling

# 52
  • Sunshine state
То не знам за куче,ама вкусът трудно се изчиства от устата и изобщо забравя. Вече съм си решила-само филета от БГ производители от витрини и никакви вакуумирани-гледаш ги накипрени,а на вкус като гума.
Духи,на половината,които съм взимала пише-млечна майонеза. Слагат,и още как.  Tired

# 53
То не знам за куче,ама вкусът трудно се изчиства от устата и изобщо забравя.

Абсолютно! Няма такава гадост! Потресаващо е! Sick

Иначе от Метро сме купували пастърма на Тандем. Беше в кутия, не точно вакуумирана. Опаковката е доста голяма, може би към 400-500 грама. Вътре месото е нарязано на слайсове. Тази пастърма е едно от малкото подобни мезета, които ям с удоволствие, защото по начало, не съм фен на подобни деликатеси. Това обаче у дома се изяжда за норматив, независимо от голямото количество. Много е вкусно! Heart Eyes

# 54
То не знам за куче,ама вкусът трудно се изчиства от устата и изобщо забравя. Вече съм си решила-само филета от БГ производители от витрини и никакви вакуумирани-гледаш ги накипрени,а на вкус като гума.
Духи,на половината,които съм взимала пише-млечна майонеза. Слагат,и още как.  Tired
Пише, защото не могат да напишат, че е мляко Simple Smile Защото не е Simple Smile
Но и майонеза не е.
Затова млечна майонеза - че да се чуди потребителя какво е това животно  Shocked
Използва се само растителна мазнина (всякакъв вид...) + нишесте, емулгатор, вода и калиев сорбат. + аромат мляко евентуално.
1000% Simple Smile ...

# 55
  • Sunshine state
И най-гадното е,че оставя един мазен вкус на езика,който я прави ужасно тежка и блудкава. Аз напоследък взимам овче кисело мляко на Пършевица и с него си правя млечната.Копър кога слагам,кога не-зависи дали в момента имам.

# 56
И аз много трудно си намирам млечна салата, която да става за ядене.

# 57
И аз много трудно си намирам млечна салата, която да става за ядене.

Аз затова си я правя у дома - купувам цедено мляко, свежа краставица и копър и салатата е готова. Вкусът и няма нищо общо с купешките - много по-добра е! Пробвай и ти! Peace

# 58
Няма такова нещо като цедено мляко -  освен ако не си го изцедите вкъщи.
В него винаги има нишесте и или желатин за плътност  Peace

Аз правя млечна салата с катък Simple Smile купувам на Елит  Peace

# 59
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Снощи купих цяло парче от големите шпеков салам Народен Бургас. Ами хич не ми хареса. Имам чувството, че последното нещо, което има вътре е поне малко месо.
Правя на малкия сандвичи за училище. Исках да разнообразя малко. Да не е само кашкавал и маруля.

Общи условия

Активация на акаунт