Обиколих за бързо само един магазин
ама не успях да си начеша крастата. Купих част от нещата за малкия, на мен си купих спортен панталон и това беше. Ще се миткосва пак 
Вале мечтай си за къщичката, рисувай си я и ще дойде ред да се нанесеш в нея! България е идеалния вариант като климат, а има и много добри селца... ти имаш ангажимент с училище има, няма още 10г. след това спокойно можеш да си живееш в къщичка на село, а и ще си долу-горе на моите години
Ама не късай букета, че тогава няма да има къщичка
И аз обичам да се забавлявам така!!! Сетих се за нещо дето ще е идеално за твоя балкон/правила сън го и не е трудно/ - ще го потърся и ще го пусна. Сигурна съм, че и двете ти щерки много ще се забавляват с тази градинка, която изисква пустинни условия, а тм с удоволствие ще ви помогне! Намерих градинката http://www.art.satto.org/vertikalna-gradina-jiva-kartina/Контеса от всичките възможности за парти, които си написала най-забавно за децата е на батут. Сина ми е на 9г., ходили сме на всевъзможни партита, но най-интересно си остава батут или диско. За 5годишни деца изобщо не виждам какво забавление е да си в център на науката, или музея на историята. За 8г. рож. ден ден на малкия бяхме на боулинг, но топките са все още тежки за децата и малко играха. 9г. посрешна тук и беше само 1м на училище, нямаше приятели и го отразихме с кино и вечеря навън.
Лус как са децата??? Ама защо се замисляте как изглеждате когато се забавлявате????? Отговора е очеваден ЩАСТЛИВИ!!!! Нещастен човек дали може да подскача и пее в дъжда???????????? Моя отговор към всички, на които това поведение е смешно, не на място или просташко е - духай те го!!!!
Ма ко радвай се на градското спокойствие, че е за кратко

Морена довечера ще прочета по-подробно и аз за тази гъба
Тук има различни и част от тях непознати за мен - та да видя с коя да я заместя и панирам.Вио тръгнахте ли вече?
Смърфи дано не завали и имате прекрасен почивен ден!
Креми ??????????
Аз с биричка. 
Пък вие догодина