Домакини 37/ тук Влеликден пак дойде, здраве, радост да ни донесе

• 39 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Сядам на кафе накрая  smile3546
Обиколих за бързо само един магазин  hahaha ама не успях да си начеша крастата. Купих част от нещата за малкия, на мен си купих спортен панталон и това беше. Ще се миткосва пак  hahaha
Вале мечтай си за къщичката, рисувай си я и ще дойде ред да се нанесеш в нея! България е идеалния вариант като климат, а има и много добри селца... ти имаш ангажимент с училище има, няма още 10г. след това спокойно можеш да си живееш в къщичка на село, а и ще си долу-горе на моите години  hahaha hahaha hahaha Ама не късай букета, че тогава няма да има къщичка  hahaha И аз обичам да се забавлявам така!!! Сетих се за нещо дето ще е идеално за твоя балкон/правила сън го и не е трудно/ - ще го потърся и ще го пусна. Сигурна съм, че и двете ти щерки много ще се забавляват с тази градинка, която изисква пустинни условия, а тм с удоволствие ще ви помогне! Намерих градинката http://www.art.satto.org/vertikalna-gradina-jiva-kartina/
Контеса от всичките възможности за парти, които си написала най-забавно за децата е на батут. Сина ми е на 9г., ходили сме на всевъзможни партита, но най-интересно си остава батут или диско. За 5годишни деца изобщо не виждам какво забавление е да си в център на науката, или музея на историята. За 8г. рож. ден ден на малкия бяхме на боулинг, но топките са все още тежки за децата и малко играха. 9г. посрешна тук и беше само 1м на училище, нямаше приятели и го отразихме с кино и вечеря навън.
Лус как са децата??? Ама защо се замисляте как изглеждате когато се забавлявате????? Отговора е очеваден ЩАСТЛИВИ!!!! Нещастен човек дали може да подскача и пее в дъжда???????????? Моя отговор към всички, на които това поведение е смешно, не на място или просташко е - духай те го!!!!
Ма ко радвай се на градското спокойствие, че е за кратко  hahaha
Морена довечера ще прочета по-подробно и аз за тази гъба  hahaha Тук има различни и част от тях непознати за мен - та да видя с коя да я заместя и панирам.
Вио тръгнахте ли вече?
Смърфи дано не завали и имате прекрасен почивен ден!
Креми ??????????

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 20:28 от Ladybird_

# 661
  • Sofia
Аз пък сядам като няма да ходя... да храносмилам. 
Много вкусно хапнахме... агнешка дроб-сарма  и зелена салатка...  Crazy  Аз с биричка.  Simple Smile

# 662
Здравейте и от мен!
Цял ден си почивах.Малкия беше на градина.Гадния дъжд ни намокри.
След малко ще се надигам да правя тутманик.Метнах го в пекарната.След малко слозам да го разточа.

# 663
  • при късмета
Креми за ЗК ли говориш?
А дано Вио празнува някъде  Praynig Пък вие догодина
Чакам шефа да се изкъпе и гледам "Самолетни катастрофи"

# 664
  • Fort Worth, TX
Да, бе.Оффф.Аз оня ден даже и апартаменти гледах.Толкова бях сигурна, че излитаме.А дано те имат късмет.

# 665
А дано Вио празнува някъде  Praynig Пък вие догодина
Ц! И ние не сме сред избраните. Маа му стара значи.....   Tired

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 22:47 от vio

# 666
Ха наздраве момичета

Вио, Креми за къде ЗК кандидатствате?
Аз сложих всички по леглата и си пия питието на спокойствие  hahaha

# 667
За Щатите, Лейдибърд.

# 668
  • при късмета
Добре де, националната среща из Америките остава за догодина. Аз из островите вие из Щатите
А, наздраве

# 669
  • София
Идвам да пия едно с вас, а вас ви няма....сама ли да си пия??? Не е хубава тази работа.. Simple Smile лошо ще се говори за мен, нали ...

# 670
Тук съм!!!  smile3546
За щатите от тук има директни полети  hahaha навита съм   Hands Thumbsup
Наздраве!!!

# 671
  • София
Тук съм!!!  smile3546
За щатите от тук има директни полети  hahaha навита съм   Hands Thumbsup
Наздраве!!!
От какъв зор да се ходи до щатите, пак съм неразбрала, кой отива??

# 672
Марче - Вио и Креми ще спечелят залена карта за щатите,  Ма ко се мести по островите и догодина национална среща някъде там ще правим!!!  Hug Praynig Peace Heart Eyes bowuu

# 673
  • София
Марче - Вио и Креми ще спечелят залена карта за щатите,  Ма ко се мести по островите и догодина национална среща някъде там ще правим!!!  Hug Praynig Peace Heart Eyes bowuu
Ааааа, в бъдеще време е всичко, добре, ще почакам, но тогава е време да се приготви и списък. То май дойде, ей го и юни и година минА. Включвам се при всички положения и започвам с организацията, много ме бива.  Simple Smile

# 674
Хоп троп  и аз съм тук.Спрях цигарите.Мисля,че тоя път е окончателно.Но много хапвам напоследък.
Въпреки,че в момвнта съм отвратена от храна.Гладна съм яде ми се,а всичко ми е отвратително.
Креми,Вио горе главите кандидатствате до дупка докато ви отразят!

Общи условия

Активация на акаунт