www.feelunique.com - 10

• 48 972
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз вчера въртях цяла вечер докато пусна трите поръчки  Mr. Green

Препоръчайте хубава маска за тънка, лесно омазняваща се коса, във високия клас  Hug
На мен в салон Стефан ми препоръчаха тази,но още не съм стигнала до нея.За плътност се води,а аз точно това търся.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Age-Premium-Masque-Substantif-200ml

Бих се радвала някой ако има и лични впечатления от серията да сподели.

# 106
  • Пловдив
Ох,каква е промоцията,нещо съм изпуснала..? Hug

# 107
Ох,каква е промоцията,нещо съм изпуснала..? Hug
WAHANDA10  - £10 off order of more than £25. Лично аз такава промоция не съм виждала. И от два дни въртя и суча какво да си поръчам Grinning

# 108
  • Пловдив
Защо ли ми трябваше да питам Mr. Green

# 109
От снощи само слагам и махам продукти... Както нищо не ми трябваше сега съм се засилила на шампоаните. Препоръчайте, моля,  някой за мазен скалп и сухи краища  Praynig
Предпочитам да е органик  Crazy

# 110
MAKEUP15 работи! Това е за всички, които вече са използвали WAHANDA10.

# 111
  • Sofia

А той само веднъж може да се използва, така ли? Rolling Eyes

# 112
  • София
Аз направих една поръчка, преди малко пробвах и втори път и ми даде отстъпката, но не пуснах поръчката, защото не съм още сигурна дали ми трябва. Мисля, че може да се ползва и повече от един път.  Peace

# 113

А той само веднъж може да се използва, така ли? Rolling Eyes

Важи само 2 дни и може да се ползва  и повече от един път и е само за грим (make up).

# 114
  • Sofia
   Ок, благодаря! И аз ще пробвам! Peace

wilian, аз имах в предвид кода WAHANDA10. Rolling Eyes

# 115
  Ок, благодаря! И аз ще пробвам! Peace

wilian, аз имах в предвид кода WAHANDA10. Rolling Eyes

WAHANDA10 също може да се използва повече от един път.  smile3501

# 116
  • Sofia
   Страхотно, момичета!  bouquet Значи ще се правят няколко поръчки най-вероятно... Whistling

До края на месеца е валиден, нали?

# 117
На мен в салон Стефан ми препоръчаха тази,но още не съм стигнала до нея.За плътност се води,а аз точно това търся.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Age-Premium-Masque-Substantif-200ml
 Бих се радвала някой ако има и лични впечатления от серията да сподели.

Ползвала съм тази маска и не останах доволна: натежа ми на косата и я сплеска, но не така, както действат хидратиращи продукти за суха коса. По-скоро някакво протеиново натежаване усетих, колкото и странно да е. Във всеки случай косата ми нямаше виталност.

За мен много по-приятен продукт е Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure Treatment - той също прави плътна косата, също е протеинов, но ѝ дава жизненост и повече обем при мен.

# 118
Ee, да не остана по-назад, пуснах снощи DIOR ADDICT Fluid Stick+едно гелче за измиване на лице, но исках DIOR BACKSTAGE Make-Up Full Coverage Fluid Foundation Brush и DIORSKIN FOREVER (020), ама ги няма Sad, моля ако видите, че ги има да пишете!

# 119
Ee, да не остана по-назад, пуснах снощи DIOR ADDICT Fluid Stick+едно гелче за измиване на лице, но исках DIOR BACKSTAGE Make-Up Full Coverage Fluid Foundation Brush и DIORSKIN FOREVER (020), ама ги няма Sad, моля ако видите, че ги има да пишете!

Имаш опция да те известят по e-mail, когато са отново налични:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт