Лидл ::43::

• 85 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Тарт, без да чета форума, преди години си купих сам-самичка по мое собствено желание и до ден днешен си я ползвам редовно и съм много доволна Wink Често купувам по няколко връзки копър примерно, мия, кълцам и замразявам, а без центрофугата сушенето ми отнема доста време и място за да разпръсна стръкчетата. Мразя и водата по измитите листа марулки или салатки и редовно я попивах с кухненска хартия, а с центрофугата и това си спестявам. Та зависи от ползвателите Peace

# 436
  • sf
Купих си я , нали трябва да съм модерна  Joy

# 437
  • София
Някой взе ли си от тези:
Интересуват ме дали кутиите затварят плътно и каква е пластмасата. Следобед мисля да намина.

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A2D43F9-D3F7D57A/www_lidl_bg/hs. … etail&id=6299

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A2D43F9-D3F7D57A/www_lidl_bg/hs. … etail&id=6303

# 438
оле, изпуснах ви, но ще се коригирам  Naughty

# 439
тези спрейове са ми непонятни относно почистването...
И не пръскат ли в страни много ...

Никога не съм ползвала, но са ми любопитни...

# 440
Червения пипер на Микадо спрян ли е от продажба или в двата лидъла, в които го търсих просто липсва?

# 441
Някой купи л робота вече, аз днес няма да успея. Чак уттре. И дано има Confused

# 442
  • Пловдив
Червения пипер на Микадо спрян ли е от продажба или в двата лидъла, в които го търсих просто липсва?

И в Пловдив няма .

# 443
Някой търсеше пола 38 размер, имаше на Западен парк СФ в магазина в цикламено преди 1 час  Peace

# 444
  • София
Някой търсеше пола 38 размер, имаше на Западен парк СФ в магазина в цикламено преди 1 час  Peace
Ама аз търсех БЯЛА. Май въобще не са пускали този номер в този цвят. Все пак благодаря!  Grinning

# 445
Момичета, някой има ли представа къде в София има останали от стойките за ремонт на велосипед?

Мисля, че видях днес сутринта в този на Халите.
Имаше количества, само дано не съм сбъркала продукта.

# 446
  • Варна
Прясното мляко още ли е на низка цена или не?

# 447
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление при нас от вчера си е на редовна цена.

# 448
И в Пловдив вече няма промоционални млечни продукти. Вчера се запътих да си накупя 3-4 заквасени сметани, но си бяха вече на нормалната цена.  Crossing Arms

# 449
Ама аз търсех БЯЛА. Май въобще не са пускали този номер в този цвят. Все пак благодаря!  Grinning
аз в перник видях...дано съм била полезна

Общи условия

Активация на акаунт