Лидл ::43::

• 82 477
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Купих сутринта минавайки ягоди-много ароматни и хубави за 1,25  Grinning

# 616
Да похваля верото на Лидл, никак не е лошо.
Вчера понапазарувах, саламчето от промоцията със зелен пипер ни хареса, тиквички, краставици също се харесаха. Взехме и разни тениска, обувки, чорапки и т.н.

# 617
  • София

Ако говориш за тяхната марка - Cleffix или нещо подобно, и аз го харесах първоначално, но кожата ми започна да се бели  и загрубя ужасно. Веднагически смених и повече не пипам това веро, а си стои повече от половината.

# 618
  • София
Похвал за джегинсите. Взех си един беличък - много добре стои. Grinning Не подминах и тениските - по 2бр. И като цветове, и като материя ми допадат. Peace

# 619

Ако говориш за тяхната марка - Cleffix или нещо подобно, и аз го харесах първоначално, но кожата ми започна да се бели  и загрубя ужасно. Веднагически смених и повече не пипам това веро, а си стои повече от половината.
Да за него говоря, бялото. Ами не знам засега ми е ок, е не е като Пур, ама и цената му е смешна.
Иначе и за си взех едни бели дънки на цветя, много ми харесаха.

# 620
Аз си взех сандали - бежовите, удобни са на първо четене....

Взех и бял потник, от единичните бройки - но стои доста отпуснато и широко като за С-ка, и ще го връщам....

Джегинсите - много им се чудих, на белите и сините, но имам вече толкова дънки и джегинси оттам, че не посмях да си взема и от тези Blush

Ягодки нямаше при нас Sad, иначе видях череши пуснали някакви...

# 621
Къде стоят тези пушени пилета? И постоянно ли ги има, т.е. не са в брошура? Да се поогледам в четвъртък като ходя за тениски за дребното.
И каква е цената им?
Постоянен асортимент са - стоят на рафтовете малко преди маслата, топените сирена и кашкавалите, много близо до пушените пилешки бутчета на "Baroni". Целите пушени пилета са също на "Baroni", имат зелен етикет с надпис "Ново" и цената е 7,49 лв/кг. Теглото е средно 1,3 кг (има и по-големи).

# 622
  • 1st floor
Благодаря!

# 623
Къде стоят тези пушени пилета? И постоянно ли ги има, т.е. не са в брошура? Да се поогледам в четвъртък като ходя за тениски за дребното.
И каква е цената им?
Постоянен асортимент са - стоят на рафтовете малко преди маслата, топените сирена и кашкавалите, много близо до пушените пилешки бутчета на "Baroni". Целите пушени пилета са също на "Baroni", имат зелен етикет с надпис "Ново" и цената е 7,49 лв/кг. Теглото е средно 1,3 кг (има и по-големи).

има ли разлика във вкуса на бутчетата и на цялото пиле?

# 624
И каква е цената им?

има ли разлика във вкуса на бутчетата и на цялото пиле?
Вкусът е сходен с този на бутчетата, но да не забравяме, че другите части на пилето се различават по вкус (от бутчетата). Кожата е дебела, но аз я махам. Бялото месо също е много вкусно. Това е личното ми мнение, ММ и котаракът също го харесаха, но не е гаранция, че и на вас ще допадне. Единствената ми забележка е, че от вътрешността се отдели вода - около 50 мл, но сигурно е нормално за тази технология.

# 625
  • София
А какво си приготвяте с пушеното пиленце, или директно се консумира? Спокойно споделете - едва ли ще е спам, В лидълските брошури също има рецепти. Също ме заинтригува фалшивата дроб сърма с пилешки сърчица. : р

# 626
Предстои XXL седмица и ще е и посветена отделно на световното

# 627
А какво си приготвяте с пушеното пиленце, или директно се консумира? Спокойно споделете - едва ли ще е спам, В лидълските брошури също има рецепти. Също ме заинтригува фалшивата дроб сърма с пилешки сърчица. : р

Копирам си ЛС до yulmana:
Просто заместваш дроба със сърца - предварително сварени, почистени и нарязани. Аз задушавам лук с малко олио, после добавям сърцата, джоджен и девесил. Слагам ги в тава, добавям 1ч.ч. суров ориз, доливам вода, колкото ще е необходима на ориза, за да се сготви и слагам да се пече. После може да направиш заливка или не - въпрос на избор. Солта, черния пипер, олиото са в количества на вкус.

На една малка тарелка сърца слагам 1 ч.ч. ориз, но от малките чаени чаши (които стават и за кафе) - обясних го и аз като първия човек

# 628
Сърцата бързо ли се сваряват или отнема повече време ?

# 629
Сърцата бързо ли се сваряват или отнема повече време ?

Ами не знам как да ти отговоря  newsm78 Аз ги слагам, когато водата вече е завряла. После ги проверявам с вилицата и като ми се сторят полуготови (после нали се досготвят заедно с ориза във фурната), ги вадя и ги чистя.

Общи условия

Активация на акаунт